Snel naar content
Strategische samenwerking Get Responsive en Inergy

Versterk je Power BI vaardigheden met onze nieuwe trainingspartner Get Responsive

Inergy kondigt enthousiast een strategische samenwerking aan met Get Responsive. Hierdoor bieden we een unieke leermogelijkheid voor mensen die willen leren om dashboards te maken met Microsoft Power BI of hier nog beter in willen worden. Deze samenwerking geeft je toegang tot exclusieve Power BI trainingen, om je vaardigheden in deze krachtige tool te versterken.

Continu leren

Bij Inergy begrijpen we de waarde van continue leren en voorzien we je van alle hulpmiddelen die nodig zijn om je data-analyse naar een hoger niveau te tillen. Onze trainingen met Get Responsive zijn opgezet om je te helpen op je eigen tempo en volgens je eigen schema te leren: van de basisbeginselen tot geavanceerde data- en ontwerptechnieken.

Het trainingspartnerschap biedt onbeperkt leren, uitgebreide leerpaden, toegang tot een schat aan trainingen en flexibele abonnementsopties. Wil je eerst meer weten? Meld je dan hier aan voor ons kosteloze webinar.

Mooie samenwerking

We zijn bijzonder blij met deze samenwerking en moedigen je aan om de speciale landingspagina te bezoeken voor meer informatie over de trainingsmogelijkheden die nu beschikbaar zijn. Ontdek hoe je jouw Power BI vaardigheden naar het volgende niveau tilt en haal het meeste uit je data met Inergy en Get Responsive.

Over Get Responsive

Get Responsive helpt professionals en organisaties om Power BI, maar ook Power Apps en Power Automate te leren. Via klassikale trainingen en haar eigen e-learning omgeving Power Up. De trainingsomgeving telt inmiddels meer dan 5.000 actieve deelnemers. En in totaal zijn er de afgelopen jaren meer dan 11.000 studenten en professionals door Get Responsive getraind.

Over Inergy

Met Inergy versterk je jouw bedrijf door de wendbaarheid en slagkracht te versterken met strategisch ingezette data en ben je helemaal voorbereid op de toepassingen die AI in de nabije toekomst biedt. Met onze hyperspecialisten in datamanagement zorgen we ervoor dat je altijd en op schaalbare wijze toegang hebt tot actuele en betrouwbare informatie in jouw dataplatform.

Jouw succes is onze drijfveer. We stellen je in staat om de verzamelde data niet alleen te begrijpen, maar deze ook om te zetten in actiegerichte inzichten in duidelijke dashboards. Dit betekent dat je sneller en met groter vertrouwen beslissingen kunt nemen, waardoor je bedrijf zich duidelijk kan onderscheiden in een competitieve markt.

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer nieuws

Alle nieuws

Decembercirculaire van BZK direct verwerkt in LIAS PAUW

Decembercirculaire van BZK direct verwerkt in LIAS PAUW

Op 6 december 2023 publiceerde het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) de jaarlijkse decembercirculaire. De volgende dag werd...

Lees verder

Winnaars eerste editie Dashboard Duel

Winnaars eerste editie Dashboard Duel

In oktober hebben Power BI-enthousiastelingen hun vaardigheden aangescherpt en gedemonstreerd in de eerste editie van Dashboard Duel. Dashboard Duel is...

Lees verder

Nieuwe feature: Kaartintegratie in LIAS In Control

Nieuwe feature: Kaartintegratie in LIAS In Control

LIAS In Control introduceert een schitterende nieuwe feature: het integreren van landkaarten in LIAS Publisher-pagina’s. Deze toevoeging stelt je in...

Lees verder