Het verhaal van

Niek Verbunt

"Leren, soms vallen, maar altijd weer opstaan”

Binnen Inergy vervul ik verschillende rollen voor verschillende klanten. Dan zit ik wat meer op de aansturing vanuit een architectenrol en dan zit ik weer op de stoel van een senior ontwikkelaar. Altijd handson en ik sta maar al te graag met mijn voeten spreekwoordelijk in de modder. Dat maakt het werken voor Inergy leuk, uitdagend en leerzaam. En dat al voor meer dan zestien jaar. Dat zegt een hoop over Inergy als werkgever en de klanten waarvoor wij opdrachten mogen doen.

Wat maakt Inergy nu anders dan andere werkgevers? Waarom ben ik zo lang “blijven hangen”? Gewoon simpel: geen enkel project is hetzelfde. Elk project heeft weer zijn eigen uitdagingen en dynamiek. En dat met een groep collega’s waarbij samenwerken, kennisdelen en respect hebben voor elkaar hoog in het vaandel staan. Daarnaast is de aansturing vanuit de directie fijn. Eigen verantwoordelijkheid nemen in plaats van zaken opgedragen te krijgen. Samen doelen benoemen en samen deze doelen behalen. Elke dag weer vol energie! 

Waar ben ik op dit moment mee bezig? Ik ben druk bezig om samen met een groep enthousiaste en zeer kundige collega’s het track & trace systeem inclusief datawarehouse van PostNL te migreren naar Amazon. Veel nieuwe kennis opdoen, veel dingen uitzoeken. Leren, soms vallen, maar altijd weer opstaan. Wij helpen PostNL nu eenmaal graag met de stap naar de public cloud.  

Melissa de Wilde

Recruiter

Zie jij jezelf al bij ons werken?

Stuur ons dan een bericht via onderstaande button of neem voor meer informatie contact op met Melissa de Wilde.

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Melissa de Wilde via melissa.de.wilde@inergy.nl