Snel naar content
Joost staat achter zijn zit-stabureau op kantoor in Woerden

Een dag uit het leven van Joost Henskens, COO bij Inergy

Bij Inergy werken ruim 160 collega’s. Hoe zien hun werkdagen eruit? Deze keer geeft Joost Henskens, COO bij Inergy, een kijkje in zijn werkdag. Lees over zijn dynamische dag in deze blog!

07.30 uur
Iedere ochtend ontbijt ik met mijn gezin. Ik vind het belangrijk om met elkaar de dag te starten. Even rustig doornemen wat we vandaag zoal gaan doen. Daarna vliegt iedereen de deur uit voor werk of school.

08.30 uur
Het is maandag en dat betekent dat ik met Karin van Officemanagement mijn agenda voor de hele week doorneem. Ook deze week zit weer vol met afspraken. Altijd fijn!

09.00 uur
De maandagochtend is voor mij altijd eigenlijk vrij standaard met onder andere een sales en een delivery overleg, met aansluitend vaak een bila met een van mijn teamleiders. Een prettige manier om de week op te starten. Vandaag heb ik nog een andere afspraak staan: collega Merijn pitcht een plan voor een nieuwe propositie van data management dat hij samen met Jaap en Frank heeft neergezet. Ik ben erg enthousiast over hun ideeën. 

“Collega Merijn pitcht een plan voor een nieuwe propositie van data management dat hij samen met Jaap en Frank heeft neergezet. Ik ben erg enthousiast over hun ideeën.”

12.00 uur
Zo tegen het einde van de ochtend is er van alles opgestart en besproken. Tijd om even snel te lunchen tussen de afspraken door. De geur van warme tosti’s komt me tegemoet, maar ik kies voor een salade. Lekker en gezond.

13.00 uur
Stuurgroep met onze klant Rituals. Iedere vier weken nemen we de stand van zaken door en bespreken we de status van diverse projecten die we uitvoeren. Wat gaat er goed? Zijn er dingen die we anders kunnen doen? We kijken naar wat er de komende paar maanden op ons af komt. Onze projecten proberen we zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de agenda van onze opdrachtgever. 

14.30 uur
Voor het stuurgroepoverleg reserveer ik altijd genoeg tijd zodat we niet klem komen te zitten. Deze keer zijn we na één uur klaar. Geeft mij de tijd om nog een kop koffie te drinken. Heerlijk!

15.00 uur
Aan de slag met de feestcommissie voor de voorbereidingen op onze ‘After Summer Party’. Op onze rooftop organiseren we binnenkort een gezellige pubquiz met een diner. Met elkaar stemmen we de laatste dingen af. Let’s play, create and grow together!

“Aan de slag met de feestcommissie voor de voorbereidingen op onze After summer party. Op onze rooftop organiseren we binnenkort een gezellige pubquiz met een diner.”

15.30 uur
Een sollicitant voor de functie IT auditor komt op gesprek. Samen met collega Ronald heet ik hem welkom op ons kantoor en voeren we een eerste kennismakingsgesprek met deze kandidaat.

16.30 uur
Bijna dagelijks duik ik in één of twee klantrapportages: een deepdive op het account. Een delivery manager en een collega van sales presenteren kort de maandrapportage. Hoe staan de zaken ervoor? Samen met Alex, de CFO, bekijk ik dit altijd kritisch. 

17.30 uur
Ik ga op huis aan. ’s Avonds ben ik altijd degene die kookt. Gelukkig staat de maaltijdbox al klaar. Iedere dag een andere maaltijd, vaak wel een beetje buitenlands. Vanavond bereid ik een snelle Oosterse maaltijd. 

19.00 uur
Na het eten breng ik mijn zoon naar rugby. Daarna lees ik thuis een aantal stukken door en beantwoord ik nog wat mails, zodat ik voorbereid ben voor de dag van morgen. 

22.00 uur
Even tv kijken. Later op de avond zetten we nog een serie aan. Momenteel zitten we helemaal in de Scandinavische crimes op Netflix. We kijken een paar spannende afleveringen voor we gaan slapen. 

Werken bij Inergy

Wil je ook werken bij Inergy?

Impact maken is wat ons dagelijks inspireert om voor zowel onze medewerkers als onze klanten tot het uiterste gaan. We improve performance. Bekijk onze openstaande vacatures.

Bekijk onze openstaande vacatures

 

  

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer berichten

Alle berichten

Begroten doe je in LIAS (en niet in je financiële pakket)

Begroten doe je in LIAS (en niet in je financiële pakket)

Weet jij altijd precies waar je staat in je begroting? Als je daaraan twijfelt - of als je deze vraagt met 'nee' beantwoordt - moet je zeker doorlezen. In deze blog staan we stil bij een andere manier om de begroting te maken: in LIAS. Een manier van decentraal begroten, waarbij budgethouders zelf hun voorgenomen aanpassingen opvoeren. Daardoor heb je niet alleen inzicht in vastgestelde mutaties, maar zie je ook welke er wachten op besluitvorming.

Lees verder

Een audit is veel meer dan het invullen van een checklist

Een audit is veel meer dan het invullen van een checklist

Het uitvoeren van een audit is een belangrijk instrument in het beheersen van processen. Een audit is meer dan vinkjes zetten op een checklist. Het uitvoeren van een audit begint met het inzicht krijgen in de processen en bijbehorende werkzaamheden. Wordt er gewerkt volgens de gemaakte afspraken? Zijn er verbeteringen mogelijk? Een audit uitvoeren helpt om dit inzicht te verkrijgen.

Lees verder

Azure Data Factory: Data Integratie en Beheer in de Cloud

Azure Data Factory: Data Integratie en Beheer in de Cloud

Om inzicht te krijgen in bedrijfsprocessen en om beslissingen te nemen op basis van gegevens is het noodzakelijk dat je in staat bent om gegevens uit verschillende bronnen te verzamelen en te integreren. Een dataplatform wordt gevoed met gegevens uit bronsystemen. Het extraheren van bronsystemen doet Inergy met Azure Data Factory, door onze Data Engineers ook wel ADF genoemd.

Lees verder