Snel naar content
Joost staat achter zijn zit-stabureau op kantoor in Woerden

Een dag uit het leven van Joost Henskens, COO bij Inergy

Bij Inergy werken ruim 160 collega’s. Hoe zien hun werkdagen eruit? Deze keer geeft Joost Henskens, COO bij Inergy, een kijkje in zijn werkdag. Lees over zijn dynamische dag in deze blog!

07.30 uur
Iedere ochtend ontbijt ik met mijn gezin. Ik vind het belangrijk om met elkaar de dag te starten. Even rustig doornemen wat we vandaag zoal gaan doen. Daarna vliegt iedereen de deur uit voor werk of school.

08.30 uur
Het is maandag en dat betekent dat ik met Karin van Officemanagement mijn agenda voor de hele week doorneem. Ook deze week zit weer vol met afspraken. Altijd fijn!

09.00 uur
De maandagochtend is voor mij altijd eigenlijk vrij standaard met onder andere een sales en een delivery overleg, met aansluitend vaak een bila met een van mijn teamleiders. Een prettige manier om de week op te starten. Vandaag heb ik nog een andere afspraak staan: collega Merijn pitcht een plan voor een nieuwe propositie van data management dat hij samen met Jaap en Frank heeft neergezet. Ik ben erg enthousiast over hun ideeën. 

“Collega Merijn pitcht een plan voor een nieuwe propositie van data management dat hij samen met Jaap en Frank heeft neergezet. Ik ben erg enthousiast over hun ideeën.”

12.00 uur
Zo tegen het einde van de ochtend is er van alles opgestart en besproken. Tijd om even snel te lunchen tussen de afspraken door. De geur van warme tosti’s komt me tegemoet, maar ik kies voor een salade. Lekker en gezond.

13.00 uur
Stuurgroep met onze klant Rituals. Iedere vier weken nemen we de stand van zaken door en bespreken we de status van diverse projecten die we uitvoeren. Wat gaat er goed? Zijn er dingen die we anders kunnen doen? We kijken naar wat er de komende paar maanden op ons af komt. Onze projecten proberen we zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de agenda van onze opdrachtgever. 

14.30 uur
Voor het stuurgroepoverleg reserveer ik altijd genoeg tijd zodat we niet klem komen te zitten. Deze keer zijn we na één uur klaar. Geeft mij de tijd om nog een kop koffie te drinken. Heerlijk!

15.00 uur
Aan de slag met de feestcommissie voor de voorbereidingen op onze ‘After Summer Party’. Op onze rooftop organiseren we binnenkort een gezellige pubquiz met een diner. Met elkaar stemmen we de laatste dingen af. Let’s play, create and grow together!

“Aan de slag met de feestcommissie voor de voorbereidingen op onze After summer party. Op onze rooftop organiseren we binnenkort een gezellige pubquiz met een diner.”

15.30 uur
Een sollicitant voor de functie IT auditor komt op gesprek. Samen met collega Ronald heet ik hem welkom op ons kantoor en voeren we een eerste kennismakingsgesprek met deze kandidaat.

16.30 uur
Bijna dagelijks duik ik in één of twee klantrapportages: een deepdive op het account. Een delivery manager en een collega van sales presenteren kort de maandrapportage. Hoe staan de zaken ervoor? Samen met Alex, de CFO, bekijk ik dit altijd kritisch. 

17.30 uur
Ik ga op huis aan. ’s Avonds ben ik altijd degene die kookt. Gelukkig staat de maaltijdbox al klaar. Iedere dag een andere maaltijd, vaak wel een beetje buitenlands. Vanavond bereid ik een snelle Oosterse maaltijd. 

19.00 uur
Na het eten breng ik mijn zoon naar rugby. Daarna lees ik thuis een aantal stukken door en beantwoord ik nog wat mails, zodat ik voorbereid ben voor de dag van morgen. 

22.00 uur
Even tv kijken. Later op de avond zetten we nog een serie aan. Momenteel zitten we helemaal in de Scandinavische crimes op Netflix. We kijken een paar spannende afleveringen voor we gaan slapen. 

Werken bij Inergy

Wil je ook werken bij Inergy?

Impact maken is wat ons dagelijks inspireert om voor zowel onze medewerkers als onze klanten tot het uiterste gaan. We improve performance. Bekijk onze openstaande vacatures.

Bekijk onze openstaande vacatures

 

  

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer berichten

Alle berichten

Superperformance met Snowflake & DirectQuery in Power BI

Superperformance met Snowflake & DirectQuery in Power BI

Optimalisatie van Power BI met DirectQuery (DQ) op Snowflake is dé oplossing voor snel, kostenefficiënt en AVG-proof werken in Power BI. Lees in deze (blog) longread alles over de geweldige werkwijze die Inergy heeft ontwikkeld in Snowflake. 

Lees verder

Hoe bereik je efficiëntie en samenwerking in het P&C proces?

Hoe bereik je efficiëntie en samenwerking in het P&C proces?

Het schrijven van P&C publicaties is een terugkerende taak waarbij de hele organisatie gedisciplineerd moet werken. Zonder discipline heb je weinig aan versiebeheer en van de workflow met deadlines komt dan niks terecht. In deze blog hebben we het over discipline en versiebeheer. Hoe komen ze samen in het proces van het schrijven binnen LIAS.

Lees verder

Tips voor veilig online shoppen

Tips voor veilig online shoppen

Online shoppen biedt ons het gemak van winkelen vanuit huis, met een eindeloze selectie aan leuke kleding, schoenen, accessoires en spullen voor in huis. Met slechts een paar klikken kunnen we dit enorme assortiment aan producten vinden en bestellen. Ondanks dit gemak, is het belangrijk om ons bewust te zijn van potentiële risico’s die gepaard gaan met online shoppen.

Lees verder