Snel naar content

Data management

Datamanagement is het beheren, structureren, actualiseren en beveiligen van alle data in je organisatie. Door alle databronnen onder te brengen in een datawarehouse, ben je er van verzekerd dat de data accuraat, goed gestructureerd en 24/7 beschikbaar is.

Meer weten

Vertrouw net als deze organisaties op Inergy

Onze partners, certificaten en keurmerken

Verzamel al je data in één omgeving

Vaak wordt data uit de verschillende databronnen in organisaties los van elkaar opgeslagen en bewaard in verschillende data-omgevingen. Deze zogenaamde datasilo’s hebben allemaal hun eigen datastructuur, waardoor het niet mogelijk is om eenvoudig inzichten te verkrijgen en gemakkelijk dashboards en rapportages te maken.

Datamanagement heeft als doel om alle data veilig op te slaan, up-to-date te houden, te zorgen dat data compleet en betrouwbaar is en dat het op tijd beschikbaar is voor de tools die deze data gebruiken.

Met goed datamanagement en door al deze databronnen onder te brengen in een datawarehouse, ben je er van verzekerd dat de data accuraat, goed gestructureerd en 24/7 beschikbaar is. Daarnaast helpt een datawarehouse je te voldoen aan data governance eisen.

profielfoto peter ledeboer

Peter Ledeboer – Specialist data analytics

✔ kies zelf je dag en tijd ✔gratis en zonder verplichtingen

Remo op kantoor aan het bellen
1. Dataplatform bouwen

1. Dataplatform bouwen

Met onbeperkte opslag, de beste performance en top security maken we je klaar voor de toekomst.

Meer weten

3. Dataplatform beheren

3. Dataplatform beheren

Wij beheren en monitoren jouw dataplatform 24/7 zodat jij er geen omkijken naar hebt. We bieden dag én nacht support en zorgen ervoor dat je grip hebt op de kosten.

Meer weten

4. Dataplatform doorontwikkelen

4. Dataplatform doorontwikkelen

Wij zorgen voor het uitbreiden en actualiseren van jouw dataplatform. Extra databronnen? Nieuwe dashboards? Wij regelen het voor je.

Meer weten

collega Michael Alvares achter laptop op kantoor in Woerden

Structureer je data met datamanagement

Door alle data uit de verschillende databronnen op de juiste manier te structureren in een datawarehouse neem je aanzienlijk sneller en eenvoudiger op data gebaseerde beslissingen. Data in een dataplatform is altijd up-to-date en accuraat. Hierdoor haal je waardevolle inzichten uit dashboards en rapportages. Daarnaast gebruik je de data direct voor advanced analytics en data science toepassingen.

Breng alle relevante en benodigde data onder in een dataplatform. Zo ben je altijd verzekerd van de juiste data voor iedere toepassing. Wij bouwen, beheren en ontwikkelen jouw dataplatform continu door.

Datawarehouse

Plaats al je data in een datawarehouse en verzamel, structureer én valideer alle data uit de bronsystemen.

Meer weten

Snowflake

Met Snowflake krijg je onbeperkte opslag, de beste performance, top security en ben je klaar voor de toekomst.

Meer weten

Cloudmigratie

Breng je IT-landschap naar de cloud en profiteer van lagere beheerskosten, meer flexibiliteit en een snellere time-to-market.

Meer weten

Referentie Obvion Hypotheken

Inergy ondersteunt Obvion met data, analytics en BI

Hypotheekverstrekker Obvion heeft te maken met steeds complexere en veranderlijke wet- en regelgeving. Samen met Inergy werkt Obvion aan een vernieuwde oplossing voor Business Intelligence en datawarehousing.

Daniëlle Brouwer, CFO van Obvion: “Inergy zorgt ervoor dat we data goed kunnen opslaan en ontsluiten. We zijn eigenlijk volledig ontzorgd, zodat we ons kunnen focussen op onze core business: de financiële dienstverlening.”

Ontdek meer over onze samenwerking met Obvion.

Over Inergy

Inergy is jouw partner op gebied van data. We helpen organisaties al 25 jaar om alle waarde uit hun data te halen. We bieden full service dataoplossingen op basis van de meest effectieve en efficiënte technologieën van dit moment. We zijn officieel Snowflake Premier Partner. Daarnaast zijn we ISAE 3402 en ISO 27001 gecertificeerd waardoor jouw data gegarandeerd veilig is.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wil je eens met ons praten over jouw datavraagstuk? Onze dataspecialist Richard neemt contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Plan een gratis adviesgesprek

Geen zin om te wachten en heen-en-weer te mailen voor het maken van een afspraak? Plan dan direct zelf een afspraak in op een dag en tijd die jou het best uitkomt.


Vertrouwd door

citaat icoon

“Inergy levert gewoon goed werk.”

Joeri Vonk –
Data-analist bij Milieu Service Nederland
Logo Milieu Service Nederland