Snel naar content

Data management

Datamanagement is het beheren, structureren, actualiseren en beveiligen van alle data in je organisatie.

Lees meer

Enkele van onze klanten

Onze certificaten en keurmerken

Verzamel al je data in één omgeving

Vaak wordt data uit de verschillende databronnen in organisaties los van elkaar opgeslagen en bewaard in verschillende data-omgevingen. Deze zogenaamde datasilo’s hebben allemaal hun eigen datastructuur, waardoor het niet mogelijk is om eenvoudig inzichten te verkrijgen en gemakkelijk dashboards en rapportages te maken.

Datamanagement heeft als doel om alle data veilig op te slaan, up-to-date te houden, te zorgen dat data compleet en betrouwbaar is en dat het op tijd beschikbaar is voor de tools die deze data gebruiken. Met goed datamanagement en door al deze databronnen onder te brengen in een datawarehouse, ben je er van verzekerd dat de data accuraat, goed gestructureerd en 24/7 beschikbaar is. Daarnaast helpt een datawarehouse je te voldoen aan data governance eisen.

Structureer al je data

Door alle data uit de verschillende databronnen op de juiste manier te structureren in een datawarehouse neem je aanzienlijk sneller en eenvoudiger op data gebaseerde beslissingen. Omdat de data in een dataplatform altijd up-to-date is, alle data op de correcte manier is gestructureerd en de data voor iedereen beschikbaar is, haal je waardevolle inzichten uit dashboards en rapportages en gebruik je de data direct voor advanced analytics en data science toepassingen.

Door alle relevante en benodigde data onder te brengen in een dataplatform, ben je altijd verzekerd van de juiste data voor iedere toepassing. Inergy bouwt, beheert en ontwikkelt jouw dataplatform continu door.

Dataplatform bouwen

Dataplatform bouwen

Met onbeperkte opslag, de beste performance en top security maken we je klaar voor de toekomst.

Lees meer

Dataplatform beheren

Dataplatform beheren

Onze specialisten zorgen voor het veilig en 24/7 up-to-date houden van jouw dataplatform.

Lees meer

Dataplatform doorontwikkelen

Dataplatform doorontwikkelen

Wij zorgen voor het uitbreiden en actualiseren van jouw dataplatform op basis van de behoeftes.

Lees meer

Referentie Obvion Hypotheken

Inergy ondersteunt Obvion met data, analytics en BI

Hypotheekverstrekker Obvion heeft te maken met steeds complexere en veranderlijke wet- en regelgeving. Samen met Inergy werkt Obvion aan een vernieuwde oplossing voor Business Intelligence en datawarehousing.

Daniëlle Brouwer, CFO van Obvion: “Inergy zorgt ervoor dat we data goed kunnen opslaan en ontsluiten. We zijn eigenlijk volledig ontzorgd, zodat we ons kunnen focussen op onze core business: de financiële dienstverlening.”

Lees meer over onze samenwerking met Obvion.

Snowflake

Met Snowflake krijg je onbeperkte opslag, de beste performance, top security en ben je klaar voor de toekomst.

Lees meer

Datawarehouse

Plaats al je data in een datawarehouse en verzamel, structureer én valideer alle data uit de bronsystemen.

Lees meer

Cloudmigratie

Breng je IT-landschap naar de cloud en profiteer van lagere beheerskosten, meer flexibiliteit en een snellere time-to-market.

Lees meer

Over Inergy

Inergy helpt organisaties al meer dan 20 jaar om alle waarde uit hun data te halen. Samen met ruim 150 collega’s zetten wij ons 24/7 in om impact te maken met jouw data. Wij bieden full service, non-stop datamanagement, advanced analytics en dashboarding op basis van de meest effectieve en efficiënte technologieën van dit moment. We zijn officieel Microsoft Gold Partner en we zijn ISAE3402 en ISO 27001 gecertificeerd, waardoor jouw data gegarandeerd veilig is.

Wil je meer weten? Eén van onze specialisten neemt binnen één werkdag contact met je op.