Snel naar content

Praktische toepassingen voor schrijvers: optimaliseer je publicatie met de LIAS Tekstassistent

Heb je ooit gewenst dat je publicaties consistenter en professioneler waren, zonder urenlang te moeten sleutelen aan elke zin? Met de LIAS Tekstassistent wordt dit realiteit. We nemen je mee in de praktische toepassingen die jouw werk als schrijver aanzienlijk eenvoudiger maken.

Eenvoudig consistente doelstellingen schrijven

Bij het opstellen van begrotingen en jaarverslagen komt vaak de vraag naar voren: wat moet je precies registreren bij een doelstelling? De LIAS Tekstassistent helpt je bij de eerste twee cruciale W-vragen: “Wat gaan we doen?” en “Wat willen we bereiken?”. Hiermee voldoen je, je teksten altijd aan de SMART-principes. Geen vage omschrijvingen meer, maar heldere en doelgerichte teksten die precies vertellen wat je wilt bereiken.

Verbeter de leesbaarheid met B1-niveau controle

Teksten die variëren van te beknopt tot onnodig uitgebreid kunnen verwarrend zijn. De LIAS Tekstassistent biedt hier de perfecte oplossing door ervoor te zorgen dat jouw teksten altijd leesbaar zijn op B1-niveau. Of je nu een gedetailleerde paragraaf schrijft of een korte samenvatting, de assistent helpt je om consistent en begrijpelijk te blijven.

Lees ook:
Ontdek de kracht van de LIAS AI-Tekstassistent

Automatische inleidingen en samenvattingen

Niets is zo vervelend als paragrafen die qua opzet sterk van elkaar verschillen. De LIAS AI-Tekstassistent maakt het eenvoudig om goede inleidingen te genereren en zorgt voor automatische samenvattingen van elke paragraaf. Dit voorkomt lange, onsamenhangende teksten en zorgt voor snelle, beknopte samenvattingen die de kern van je boodschap weergeven.  

Volledig geïntegreerd en gebruiksklaar

De Tekstassistent is beschikbaar voor al onze LIAS-klanten. Voor LIAS Enterprise-klanten is deze beschikbaar in een aparte SAAS-omgeving en voor LIAS InControl-klanten is de assistent volledig geïntegreerd in de verschillende modules. De mogelijkheden blijven groeien en we staan versteld van de inventiviteit van onze gebruikers. Wat zeker is, is dat het nu eenvoudiger is dan ooit om documenten van hoge kwaliteit te maken.

Verbeter de kwaliteit en consistentie van je publicaties

Met de LIAS Tekstassistent verbeter je niet alleen de consistentie van je publicaties, maar verhoog je ook de algehele kwaliteit. De toekomst van efficiënte en effectieve communicatie ligt binnen handbereik. Waarom zou je het niet zelf proberen en de voordelen ervaren? Ga aan de slag en ontdek hoe de LIAS Tekstassistent jouw werk kan transformeren!

Wil je meer weten?

Ben je nieuwsgierig naar hoe de Tekstassistent jouw kan helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Eén van onze specialisten neemt binnen één werkdag contact met je op.

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer berichten

Alle berichten

Veelgestelde vragen tijdens webinar Meicirculaire 2024

Veelgestelde vragen tijdens webinar Meicirculaire 2024

Tijdens het webinar over de Meicirculaire zagen we een aantal vragen vaker terugkomen. Hieronder tonen we een overzicht van de belangrijkste vragen en thema's die naar voren kwamen. In het webinar dat je on demand terug kan kijken vind je de antwoorden.

Lees verder

Maak met MIP Activa keuzes voor de aankomende moeilijke begrotingsjaren

Maak met MIP Activa keuzes voor de aankomende moeilijke begrotingsjaren

Lokale overheden staan voor belangrijke keuzes. Om keuzes te maken moet je inzicht hebben. Met onze module MIP Activa in LIAS Enterprise is dit inzicht snel en makkelijk te verkrijgen voor geplande investeringen en lopende kredieten.

Lees verder

Altijd blijven ontwikkelen op zowel technisch als persoonlijk vlak

Altijd blijven ontwikkelen op zowel technisch als persoonlijk vlak

"Bij ons draait alles om kennisdeling, innovatie en gave techniek. De ontwikkelingen binnen het IT-landschap gaan razendsnel. We ontwikkelen onze technische kwaliteiten continu. Maar we besteden ook veel aandacht aan persoonlijke vaardigheden." Daphne Jaspars, People Manager, vertelt hoe we bij Inergy altijd bezig zijn met het doorontwikkelen van zowel onze hard als soft skills.

Lees verder