Snel naar content
LIAS Tekst assists blog Leonard

Ontdek de kracht van de LIAS AI-Tekstassistent

Ik ben blij om je kennis te laten maken met de nieuwste innovatie op het gebied van tekstverwerking: de LIAS AI-Tekstassistent. Samen met het team hebben we de afgelopen periode hard gewerkt aan deze krachtige tool. LIAS helpt al ruim 20 jaar organisaties in het verbeteren van hun processen en efficiëntie in werkzaamheden. En nu voegen we daar ook de innovatieve LIAS AI-Tekstassistent aan toe. Graag deel ik vijf belangrijke voordelen met je die jouw schrijfervaring naar een hoger niveau tillen. 

  1. Efficiëntie en tijdsbesparing

Met de LIAS AI-Tekstassistent herschrijf, bewerk en optimaliseer je jouw teksten nu met één druk op de knop. Dit bespaart je kostbare tijd en verhoogt de efficiëntie van je werk. Je krijgt meer gedaan in minder tijd, waardoor je je kunt concentreren op andere belangrijke taken. 

  1. Verhoogde leesbaarheid 

De AI-Tekstassistent biedt waardevolle tips en suggesties om de leesbaarheid van je teksten te verbeteren. Of je nu bezig bent met het schrijven van teksten voor raadsleden of burgers, één van de Planning & Control producten of uitwerken van beleid, de Tekstassistent analyseert je inhoud en geeft advies om je boodschap helder en begrijpelijk over te brengen. Zo maak je indruk op je lezers en versterk je je communicatievaardigheden. 

  1.  Gebruiksvriendelijkheid voor iedereen 

Een van de grootste voordelen van de LIAS AI-Tekstassistent is dat je geen ervaring nodig hebt met het schrijven van prompts. Zelfs als je nieuw bent in het vakgebied, kun je direct aan de slag en profiteren van de mogelijkheden van de Tekstassistent. Het gebruiksgemak staat centraal, waardoor iedereen profiteert van deze krachtige tool, ongeacht je schrijfvaardigheid. 

  1.  Veiligheid en vertrouwelijkheid 

Bij het ontwikkelen van de LIAS AI-Tekstassistent heeft privacy en gegevensbeveiliging altijd hoog in het vaandel gestaan. Jouw data wordt niet opgeslagen en gebruikt om het model te trainen, waardoor je met een gerust hart gebruik kunt maken van de Tekstassistent. We waarborgen de veilige integratie in LIAS Publisher, zodat je zonder zorgen kunt werken aan je publicaties. 

  1.  Performancebewaking en ondersteuning 

Bij Inergy bewaken we voortdurend de prestaties van de Tekstassistent. We zorgen ervoor dat deze tool blijft voldoen aan de hoogste normen. Bovendien bieden we uitgebreide ondersteuning en begeleiding om ervoor te zorgen dat je het maximale uit de LIAS AI-Tekstassistent haalt. Jouw succes is ons doel. 

Til je schrijfvaardigheden naar een hoger niveau 

Dankzij de LIAS AI-Tekstassistent wordt het schrijven van teksten een moeiteloze ervaring. Met de voordelen van efficiëntie, verhoogde leesbaarheid, gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en performancebewaking, biedt deze krachtige tool alles wat je nodig hebt om je schrijfvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Maak je teksten duidelijk en meer leesbaar voor iedereen waarmee je boodschap nog beter overkomt. 

Voor iedereen geschikt 

Benieuwd hoe AI jouw schrijfervaring kan transformeren? Joshah neemt je mee in een korte video om de indrukwekkende voordelen van de LIAS Tekstassistent te demonstreren. Van tijdsbesparing, begrijpelijke taalgebruik tot verbeterde consistentie, ontdek hoe deze tool speciaal ontworpen is voor LIAS P&C gebruikers om jouw rapportages naar het volgende niveau te tillen.

Ontdek vandaag nog de kracht van de LIAS AI-Tekstassistent en ervaar zelf hoe deze innovatieve tool je kan ondersteunen. Het is nu gratis toegankelijk voor gebruikers van LIAS InControl en LIAS Enterprise.

Meer informatie 

Neem contact met ons op of meld je als gebruiker van LIAS Publisher aan voor een gratis proefperiode van 30 dagen en ervaar zelf de voordelen van werken met de LIAS AI-Tekstassistent. 

Blijf op de hoogte

De auteur

Leonard Boot
Leonard Boot

Product Owner

Leonard Boot heeft bij veel verschillende gemeenten implementaties begeleid. Heeft hij meegewerkt aan de mogelijkheden voor het publiceren vanuit Enterprise naar het web en is hij nu Product Owner met in zijn portefeuille LIAS Enterprise, LIAS InControl en LIAS Publisher.

Meer berichten

Alle berichten

Superperformance met Snowflake & Direct Query in Power BI

Superperformance met Snowflake & Direct Query in Power BI

Optimalisatie van Power BI met DirectQuery (DQ) op Snowflake is dé oplossing voor snel, kostenefficiënt en AVG-proof werken in Power BI. Lees in deze (blog) longread alles over de geweldige werkwijze die Inergy heeft ontwikkeld in Snowflake. 

Lees verder

Hoe bereik je efficiëntie en samenwerking in het P&C proces?

Hoe bereik je efficiëntie en samenwerking in het P&C proces?

Het schrijven van P&C publicaties is een terugkerende taak waarbij de hele organisatie gedisciplineerd moet werken. Zonder discipline heb je weinig aan versiebeheer en van de workflow met deadlines komt dan niks terecht. In deze blog hebben we het over discipline en versiebeheer. Hoe komen ze samen in het proces van het schrijven binnen LIAS.

Lees verder

Tips voor veilig online shoppen

Tips voor veilig online shoppen

Online shoppen biedt ons het gemak van winkelen vanuit huis, met een eindeloze selectie aan leuke kleding, schoenen, accessoires en spullen voor in huis. Met slechts een paar klikken kunnen we dit enorme assortiment aan producten vinden en bestellen. Ondanks dit gemak, is het belangrijk om ons bewust te zijn van potentiële risico’s die gepaard gaan met online shoppen.

Lees verder