Snel naar content
LIAS Tekst assists blog Leonard

Ontdek de kracht van de LIAS AI-Tekstassistent: 5 voordelen voor jouw schrijfervaring 

Ik ben blij om je kennis te laten maken met de nieuwste innovatie op het gebied van tekstverwerking: de LIAS AI-Tekstassistent. Samen met het team hebben we de afgelopen periode hard gewerkt aan deze krachtige tool. LIAS helpt al ruim 20 jaar organisaties in het verbeteren van hun processen en efficiëntie in werkzaamheden. En nu voegen we daar ook de innovatieve LIAS AI-Tekstassistent aan toe. Graag deel ik vijf belangrijke voordelen met je die jouw schrijfervaring naar een hoger niveau tillen. 

  1. Efficiëntie en tijdsbesparing

Met de LIAS AI-Tekstassistent herschrijf, bewerk en optimaliseer je jouw teksten nu met één druk op de knop. Dit bespaart je kostbare tijd en verhoogt de efficiëntie van je werk. Je krijgt meer gedaan in minder tijd, waardoor je je kunt concentreren op andere belangrijke taken. 

  1. Verhoogde leesbaarheid 

De AI-Tekstassistent biedt waardevolle tips en suggesties om de leesbaarheid van je teksten te verbeteren. Of je nu bezig bent met het schrijven van teksten voor raadsleden of burgers, één van de Planning & Control producten of uitwerken van beleid, de Tekstassistent analyseert je inhoud en geeft advies om je boodschap helder en begrijpelijk over te brengen. Zo maak je indruk op je lezers en versterk je je communicatievaardigheden. 

  1.  Gebruiksvriendelijkheid voor iedereen 

Een van de grootste voordelen van de LIAS AI-Tekstassistent is dat je geen ervaring nodig hebt met het schrijven van prompts. Zelfs als je nieuw bent in het vakgebied, kun je direct aan de slag en profiteren van de mogelijkheden van de Tekstassistent. Het gebruiksgemak staat centraal, waardoor iedereen profiteert van deze krachtige tool, ongeacht je schrijfvaardigheid. 

  1.  Veiligheid en vertrouwelijkheid 

Bij het ontwikkelen van de LIAS AI-Tekstassistent heeft privacy en gegevensbeveiliging altijd hoog in het vaandel gestaan. Jouw data wordt niet opgeslagen en gebruikt om het model te trainen, waardoor je met een gerust hart gebruik kunt maken van de Tekstassistent. We waarborgen de veilige integratie in LIAS Publisher, zodat je zonder zorgen kunt werken aan je publicaties. 

  1.  Performancebewaking en ondersteuning 

Bij Inergy bewaken we voortdurend de prestaties van de Tekstassistent. We zorgen ervoor dat deze tool blijft voldoen aan de hoogste normen. Bovendien bieden we uitgebreide ondersteuning en begeleiding om ervoor te zorgen dat je het maximale uit de LIAS AI-Tekstassistent haalt. Jouw succes is ons doel. 

Til je schrijfvaardigheden naar een hoger niveau 

Dankzij de LIAS AI-Tekstassistent wordt het schrijven van teksten een moeiteloze ervaring. Met de voordelen van efficiëntie, verhoogde leesbaarheid, gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en performancebewaking, biedt deze krachtige tool alles wat je nodig hebt om je schrijfvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Maak je teksten duidelijk en meer leesbaar voor iedereen waarmee je boodschap nog beter overkomt. 

Voor iedereen geschikt 

Ontdek vandaag nog de kracht van de LIAS AI-Tekstassistent en ervaar zelf hoe deze innovatieve tool je kan ondersteunen. Of je nu een professional bent die behoefte heeft aan tijdbesparing en verbeterde leesbaarheid, of een beginner die graag wil leren en groeien in het schrijven, de Tekstassistent staat voor je klaar. 

Webinar met demo op 27 juni

Tijdens het webinar ‘Demo LIAS InControl en LIAS Enterprise’ op 27 juni 2023 laten Robbert en Joshah je alles zien van de Tekstassistent! Daarnaast geven ze een update van de laatste features in zowel LIAS InControl als in LIAS Enterprise. We behandelen veelgestelde vragen en stellen jou in de gelegenheid vragen te stellen.

Meer informatie 

Neem contact met ons op of meld je als gebruiker van LIAS Publisher aan voor een gratis proefperiode van 30 dagen en ervaar zelf de voordelen van werken met de LIAS AI-Tekstassistent. 

Blijf op de hoogte

De auteur

Leonard Boot
Leonard Boot

Product Owner

Leonard Boot heeft bij veel verschillende gemeenten implementaties begeleid. Heeft hij meegewerkt aan de mogelijkheden voor het publiceren vanuit Enterprise naar het web en is hij nu Product Owner met in zijn portefeuille LIAS Enterprise, LIAS InControl en LIAS Publisher.

Meer berichten

Alle berichten

3 redenen voor een snel dataplatform & hoe je dit voor elkaar krijgt

3 redenen voor een snel dataplatform & hoe je dit voor elkaar krijgt

Een goed dataplatform lepelt de data voor rapportages in een ogenblik op. En niet pas na een paar minuten. Waarom is snelheid zo belangrijk voor het werken met een dataplatform? In deze blog gaan we dieper in op die vraag en presenteren we drie heldere redenen.

Lees verder

Optimaliseren van rapportages met Power BI – Een succesverhaal bij Oosterberg

Optimaliseren van rapportages met Power BI – Een succesverhaal bij Oosterberg

Deze week waren we van Inergy bij onze klant Koninklijke Oosterberg voor deel twee van de workshop Power BI dashboard met het thema 'verkoop'. Het is geweldig om te werken met een organisatie die altijd op zoek is naar verbetering en efficiëntie.

Lees verder

ETL of ELT? Drie belangrijke performancevoordelen van ELT

ETL of ELT? Drie belangrijke performancevoordelen van ELT

Hoe sneller je waardevolle inzichten uit je data kunt halen, hoe beter. Daar komen veel aspecten bij kijken, waaronder de wijze waarop je data transformeert. Van oudsher werd hiervoor ETL (Extraction, Transformation, Load) gebruikt, maar inmiddels hebben veel dataspecialisten een voorkeur voor ELT. In dit blog bespreken we de voordelen van ELT voor een betere performance van je dataplatform en je business.

Lees verder