Snel naar content
sprekers van lias klantendag 2021 op trap voor inergy

Grote opkomst bij LIAS online klantendag 2020

Tijdens onze LIAS online klantendag op maandag 9 november 2020 praatten we onze klanten helemaal bij over LIAS InControl. We hadden elkaar natuurlijk liever fysiek ontmoet, maar door de maatregelen was dat niet mogelijk. Met een tevreden gevoel blikken we terug op deze dag vol online presentaties van diverse collega’s. De grote opkomst was natuurlijk fantastisch!

Mathijs van Houweninge, CEO van Inergy, was dagvoorzitter en moderator gedurende de dag. Veel klanten stelden vragen via de Q&A functie, waardoor de mate van interactie groot was. Rene van Veen ging in op de integratie van voor voormalig Frontin producten en lichtte de toekomstvisie van LIAS toe, Martijn Legtenberg besprak de roodmap, Leonard Boot gaf een demo over LIAS Publisher en Angie Munshi verzorgde een demo over LIAS Analytics. Roald Klomp sloot de dag af met presentaties over LIAS Enterprise releases, MIP Activa, webrichtlijnen.

We kregen mooie complimenten van onze klanten zoals deze: “Bedankt voor je leuke reactie!! voor het organiseren van de klantendag. Super hoe jullie het digitaal hebben opgepakt. Complimenten. Fijne interactie met spreker en moderator.”

We kijken ernaar uit elkaar volgende jaar weer fysiek te ontmoeten op de LIAS klantendag 2021.

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer nieuws

Alle nieuws

Collega Marjolein Opsteegh genomineerd voor Microsoft Power Women Award

Collega Marjolein Opsteegh genomineerd voor Microsoft Power Women Award

Marjolein Opsteegh was genomineerd voor de Microsoft Power Women Award Nederland. Hoewel ze de prijs niet in de wacht heeft...

Lees verder

Inergy behaalt opnieuw ISO27001-certificaat

Inergy behaalt opnieuw ISO27001-certificaat

In juni heeft Inergy met succes de hercertificeringsaudit voor ISO27001 doorstaan. Ondanks de steeds strengere audits, waarbij de nadruk ligt...

Lees verder

Inergy op het VNG Jaarcongres 2024

Inergy op het VNG Jaarcongres 2024

Tijdens het VNG Jaarcongres 2024 op 25 en 26 juni in het Groene Hart is Inergy natuurlijk weer aanwezig om...

Lees verder