Snel naar content
Finance LIAS

Alles komt tegelijk op de afdeling Finance, maar hulp is onderweg!

Zo gebruik je LIAS software om jouw financiële afdeling
te ontzorgen

Als medewerker van de financiële afdeling heb je het in het voorjaar erg druk. Je ben bezig met de jaarrekening, begroting en voorjaarsnota en krijgt ook nog eens moeilijke vragen van de accountant. Maar er is hulp onderweg!

Maak gebruik van LIAS Software

De LIAS Software is van essentieel belang voor jouw financiële afdeling. Begin op tijd met de voorbereiding voor de publicaties van de jaarrekening, begroting en voorjaarsnota. Met LIAS zet je alles een aantal maandan van te voren al klaar.

Brengplicht in plaats van haalplicht

Dankzij LIAS hoef je niet meer achter iedereen aan te rennen. De interne organisatie heeft een brengplicht in plaats van een haalplicht voor de financiële afdeling. Met een goed versiebeheer weet elke collega wanneer ze iets moeten opleveren.

Een compact schrijfproces

Een beproefde werkwijze van veel klanten van Inergy is om vier dagen uit te trekken voor het schrijven van een publicatie. De opbouw is als volgt: 1 dag schrijven, 1 dag controleren, 1 dag herstel schrijven en 1 dag voor de laatste controle en definitief akkoord. Met LIAS Software ben je dus weer in control binnen het P&C-proces.

Optimaliseer jouw financiële afdeling

Wil je ook het schrijfproces optimaliseren van jouw financiële afdeling? Neem dan contact met ons op en ontdek hoe LIAS Software jou kan ontzorgen!

Wil je meer weten? Vraag het ons!

Wil je meer weten over hoe je LIAS Software kan gebruiken om jouw financiële afdeling te ontzorgen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Eén van onze specialisten neemt binnen één werkdag contact met je op.

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer berichten

Alle berichten

Een projectboek met LIAS

Een projectboek met LIAS

Door de stijgende rente, onvoldoende personeel, stijgende bouwkosten en uitgestelde vervanging investeringen liggen de projecten binnen gemeente onder een vergrootglas.

Lees verder

Ontdek de kracht van de LIAS AI-Tekstassistent: 5 voordelen voor jouw schrijfervaring 

Ontdek de kracht van de LIAS AI-Tekstassistent: 5 voordelen voor jouw schrijfervaring 

Ontdek hoe LIAS jou kan helpen bij het bewaken van de PDCA-cyclus. Met deze krachtige tool kun je gestructureerd processen en onderwerpen in jouw organisatie uitvragen. Vervolgens bepaal je zelf hoe je deze, afhankelijk van de doelgroep, presenteert in een document, website of in een Power BI dashboard. Lees verder om te ontdekken hoe je LIAS kunt gebruiken en welke voordelen het biedt.

Lees verder

Digitaliseer de Transparantie van de Overheid met LIAS en de Woo

Digitaliseer de Transparantie van de Overheid met LIAS en de Woo

Steeds meer klanten hebben een paragraaf over openheid en transparantie toegevoegd aan hun begroting, een direct gevolg van de nieuwe Wet open overheid (Woo).

Lees verder