Snel naar content
Finance LIAS

Alles komt tegelijk op de afdeling Finance, maar hulp is onderweg!

Zo gebruik je LIAS software om jouw financiële afdeling
te ontzorgen

Als medewerker van de financiële afdeling heb je het in het voorjaar erg druk. Je ben bezig met de jaarrekening, begroting en voorjaarsnota en krijgt ook nog eens moeilijke vragen van de accountant. Maar er is hulp onderweg!

Maak gebruik van LIAS Software

De LIAS Software is van essentieel belang voor jouw financiële afdeling. Begin op tijd met de voorbereiding voor de publicaties van de jaarrekening, begroting en voorjaarsnota. Met LIAS zet je alles een aantal maandan van te voren al klaar.

Brengplicht in plaats van haalplicht

Dankzij LIAS hoef je niet meer achter iedereen aan te rennen. De interne organisatie heeft een brengplicht in plaats van een haalplicht voor de financiële afdeling. Met een goed versiebeheer weet elke collega wanneer ze iets moeten opleveren.

Een compact schrijfproces

Een beproefde werkwijze van veel klanten van Inergy is om vier dagen uit te trekken voor het schrijven van een publicatie. De opbouw is als volgt: 1 dag schrijven, 1 dag controleren, 1 dag herstel schrijven en 1 dag voor de laatste controle en definitief akkoord. Met LIAS Software ben je dus weer in control binnen het P&C-proces.

Optimaliseer jouw financiële afdeling

Wil je ook het schrijfproces optimaliseren van jouw financiële afdeling? Neem dan contact met ons op en ontdek hoe LIAS Software jou kan ontzorgen!

Wil je meer weten? Vraag het ons!

Wil je meer weten over hoe je LIAS Software kan gebruiken om jouw financiële afdeling te ontzorgen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Eén van onze specialisten neemt binnen één werkdag contact met je op.

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer berichten

Alle berichten

Wat zijn de beïnvloedbare aspecten in gemeentelijke begrotingen

Wat zijn de beïnvloedbare aspecten in gemeentelijke begrotingen

Veel gemeentes worstelen met het aankomende begrotingsravijn. Hoewel de impact mogelijk meevalt, staat vast dat veel gemeentes te maken krijgen met een begrotingstekort.

Lees verder

Superperformance met Snowflake & Direct Query in Power BI

Superperformance met Snowflake & Direct Query in Power BI

Optimalisatie van Power BI met DirectQuery (DQ) op Snowflake is dé oplossing voor snel, kostenefficiënt en AVG-proof werken in Power BI. Lees in deze (blog) longread alles over de geweldige werkwijze die Inergy heeft ontwikkeld in Snowflake. 

Lees verder

Hoe bereik je efficiëntie en samenwerking in het P&C proces?

Hoe bereik je efficiëntie en samenwerking in het P&C proces?

Het schrijven van P&C publicaties is een terugkerende taak waarbij de hele organisatie gedisciplineerd moet werken. Zonder discipline heb je weinig aan versiebeheer en van de workflow met deadlines komt dan niks terecht. In deze blog hebben we het over discipline en versiebeheer. Hoe komen ze samen in het proces van het schrijven binnen LIAS.

Lees verder