Snel naar content
Finance LIAS

Alles komt tegelijk op de afdeling Finance, maar hulp is onderweg!

Zo gebruik je LIAS software om jouw financiële afdeling
te ontzorgen

Als medewerker van de financiële afdeling heb je het in het voorjaar erg druk. Je ben bezig met de jaarrekening, begroting en voorjaarsnota en krijgt ook nog eens moeilijke vragen van de accountant. Maar er is hulp onderweg!

Maak gebruik van LIAS Software

De LIAS Software is van essentieel belang voor jouw financiële afdeling. Begin op tijd met de voorbereiding voor de publicaties van de jaarrekening, begroting en voorjaarsnota. Met LIAS zet je alles een aantal maandan van te voren al klaar.

Brengplicht in plaats van haalplicht

Dankzij LIAS hoef je niet meer achter iedereen aan te rennen. De interne organisatie heeft een brengplicht in plaats van een haalplicht voor de financiële afdeling. Met een goed versiebeheer weet elke collega wanneer ze iets moeten opleveren.

Een compact schrijfproces

Een beproefde werkwijze van veel klanten van Inergy is om vier dagen uit te trekken voor het schrijven van een publicatie. De opbouw is als volgt: 1 dag schrijven, 1 dag controleren, 1 dag herstel schrijven en 1 dag voor de laatste controle en definitief akkoord. Met LIAS Software ben je dus weer in control binnen het P&C-proces.

Optimaliseer jouw financiële afdeling

Wil je ook het schrijfproces optimaliseren van jouw financiële afdeling? Neem dan contact met ons op en ontdek hoe LIAS Software jou kan ontzorgen!

Wil je meer weten? Vraag het ons!

Wil je meer weten over hoe je LIAS Software kan gebruiken om jouw financiële afdeling te ontzorgen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Eén van onze specialisten neemt binnen één werkdag contact met je op.

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer berichten

Alle berichten

Maak met MIP Activa keuzes voor de aankomende moeilijke begrotingsjaren

Maak met MIP Activa keuzes voor de aankomende moeilijke begrotingsjaren

Lokale overheden staan voor belangrijke keuzes. Om keuzes te maken moet je inzicht hebben. Met onze module MIP Activa in LIAS Enterprise is dit inzicht snel en makkelijk te verkrijgen voor geplande investeringen en lopende kredieten.

Lees verder

Altijd blijven ontwikkelen op zowel technisch als persoonlijk vlak

Altijd blijven ontwikkelen op zowel technisch als persoonlijk vlak

"Bij ons draait alles om kennisdeling, innovatie en gave techniek. De ontwikkelingen binnen het IT-landschap gaan razendsnel. We ontwikkelen onze technische kwaliteiten continu. Maar we besteden ook veel aandacht aan persoonlijke vaardigheden." Daphne Jaspars, People Manager, vertelt hoe we bij Inergy altijd bezig zijn met het doorontwikkelen van zowel onze hard als soft skills.

Lees verder

5 manieren waarop het LIAS ISMS is beveiligd

5 manieren waarop het LIAS ISMS is beveiligd

LIAS ISMS is een tool die ondersteunt bij de uitvoering, het bijhouden en rapporteren van processen die te maken hebben met informatieveiligheid en privacy.

Lees verder