Snel naar content
Arjan Veldkamp achter zijn bureau thuis

Blog | Een dag uit het leven van Arjan Veldkamp

Voordat Arjan Veldkamp bij Inergy aan de slag ging, werkte hij als vermogensadviseur. Maar hij wilde graag de IT in. Via de Buitenboordmotor, een initiatief dat mensen begeleidt bij een overstap naar een baan in de zorg-, onderwijs- of ICT-sector, rondde hij een basisopleiding af en startte hij een nieuwe carrière als Data Consultant. In deze blog neemt hij je mee in een van zijn werkdagen!

6:45 uur
Een wekker heb ik niet nodig. Mijn dochter Sansa, van anderhalf, zorgt er elke dag voor dat mijn vrouw en ik op tijd wakker zijn. Een gezellig begin van de dag, dat wel!

7:00 uur
Na het ochtendritueel eten we samen een broodje en starten we rustig op. Nog even quality time met het hele gezin.

8:00 uur
Ik zet een kop koffie en loop naar zolder waar ik mijn werkkamer heb. Zoals de meeste dagen, werk ik ook vandaag vanuit huis. Ik zet mijn laptop aan en check mijn mail en takenbord op bijzonderheden.

8:30 uur
De eerste Teams vergadering van de dag begint. Iedereen uit het project waar ik momenteel aan werk geeft een update waarmee ze bezig zijn en of er nog problemen zijn waar we tegenaan lopen. Direct aansluitend praat ik met collega Remo over welke taken we vandaag gaan oppakken.

9:00 uur
Een aantal tickets – vragen die onze klanten inschieten via een systeem – pak ik op. Ik moet verschillende aanpassingen maken in een aantal Power BI rapportages. Altijd leuk om ervoor te zorgen dat de rapportages helemaal in orde zijn.

10:00 uur
Met collega Maurice heb ik contact over een nieuw onderdeel dat in de financiële rapportage moet komen. Er zijn nog een paar onduidelijkheden en samen met Maurice neem ik ze door om zo een duidelijk beeld te krijgen van de gegevens die in de rapportage moeten komen.

11:00 uur
Een korte meeting met collega Michiel en een van onze klanten om te kijken naar de mogelijkheden voor de opmaak van een rapportage. Vervolgens onderzoek ik of het lukt om de gewenste aanpassing door te voeren.

12:00 uur
Tijd voor een lunchpauze. Mijn vrouw maakt broodjes hamburger klaar, terwijl ik op theekransje ben bij mijn dochter met haar knuffels en poppen.

13:00 uur
Na de lunch ga ik samen met Remo alles releasen wat we de afgelopen sprint hebben klaargezet en we voeren de handelingen uit om deze release naar productie te brengen.

16:00 uur
De release is zonder problemen verlopen en alles staat in productie. Ik loop even naar beneden voor een koffiepauze met mijn vrouw.

16:30 uur
Met collega Michiel bespreek ik wat de mogelijke opties zijn voor de opmaak van de rapportage. Daarna maak ik alvast een eerste opzet voor de financiële rapportage.

17:30 uur
De werkdag zit erop. Tijd voor het avondeten: rodekool met rösti en kipschnitzel.

19:00 uur
Mijn dochter ligt op bed. Ik kruip nog even achter mijn laptop voor de studie.

20:30 uur
Even tijd voor wat ontspanning. Samen met mijn vrouw op de bank met een kopje thee de dag doornemen.
Meer weten?
Wil jij meer weten over hoe het is om bij Inergy te werken? Neem gerust contact op.

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer berichten

Alle berichten

Een dag uit het leven van Rachid Astitou, BI Projectmanager bij Inergy

Een dag uit het leven van Rachid Astitou, BI Projectmanager bij Inergy

Als BI Projectmanager zorgt Rachid ervoor dat elk project voldoet aan de verwachtingen van onze klanten. En dat het project binnen tijd en budget opgeleverd wordt.

Lees verder

Transformeer uw begrotingsproces met LIAS Digitaal Behandelen

Transformeer uw begrotingsproces met LIAS Digitaal Behandelen

Gemeenten en provincies staan op het punt hun begrotingen voor 2024 te presenteren aan de raad en het college. Een periode waarin raadsleden hun vragen kunnen indienen. Een proces dat vaak meer tijd en energie kost dan nodig is. Maar gelukkig is er een manier om dit proces te stroomlijnen: de LIAS Digitaal Behandelen-module!

Lees verder

Een dag uit het leven van Thessa de Bree, Content Marketeer en Vormgever bij Inergy

Een dag uit het leven van Thessa de Bree, Content Marketeer en Vormgever bij Inergy

Als Content Marketeer en Vormgever houdt Thessa zich bezig met het vormgeven van communicatie uitingen zoals video's, posters, whitepapers, nieuwsbrieven en social media. Lees over haar dynamische werkdag in deze blog!

Lees verder