Snel naar content
Arjan Veldkamp achter zijn bureau thuis

Blog | Een dag uit het leven van Arjan Veldkamp

Voordat Arjan Veldkamp bij Inergy aan de slag ging, werkte hij als vermogensadviseur. Maar hij wilde graag de IT in. Via de Buitenboordmotor, een initiatief dat mensen begeleidt bij een overstap naar een baan in de zorg-, onderwijs- of ICT-sector, rondde hij een basisopleiding af en startte hij een nieuwe carrière als Data Consultant. In deze blog neemt hij je mee in een van zijn werkdagen!

6:45 uur
Een wekker heb ik niet nodig. Mijn dochter Sansa, van anderhalf, zorgt er elke dag voor dat mijn vrouw en ik op tijd wakker zijn. Een gezellig begin van de dag, dat wel!

7:00 uur
Na het ochtendritueel eten we samen een broodje en starten we rustig op. Nog even quality time met het hele gezin.

8:00 uur
Ik zet een kop koffie en loop naar zolder waar ik mijn werkkamer heb. Zoals de meeste dagen, werk ik ook vandaag vanuit huis. Ik zet mijn laptop aan en check mijn mail en takenbord op bijzonderheden.

8:30 uur
De eerste Teams vergadering van de dag begint. Iedereen uit het project waar ik momenteel aan werk geeft een update waarmee ze bezig zijn en of er nog problemen zijn waar we tegenaan lopen. Direct aansluitend praat ik met collega Remo over welke taken we vandaag gaan oppakken.

9:00 uur
Een aantal tickets – vragen die onze klanten inschieten via een systeem – pak ik op. Ik moet verschillende aanpassingen maken in een aantal Power BI rapportages. Altijd leuk om ervoor te zorgen dat de rapportages helemaal in orde zijn.

10:00 uur
Met collega Maurice heb ik contact over een nieuw onderdeel dat in de financiële rapportage moet komen. Er zijn nog een paar onduidelijkheden en samen met Maurice neem ik ze door om zo een duidelijk beeld te krijgen van de gegevens die in de rapportage moeten komen.

11:00 uur
Een korte meeting met collega Michiel en een van onze klanten om te kijken naar de mogelijkheden voor de opmaak van een rapportage. Vervolgens onderzoek ik of het lukt om de gewenste aanpassing door te voeren.

12:00 uur
Tijd voor een lunchpauze. Mijn vrouw maakt broodjes hamburger klaar, terwijl ik op theekransje ben bij mijn dochter met haar knuffels en poppen.

13:00 uur
Na de lunch ga ik samen met Remo alles releasen wat we de afgelopen sprint hebben klaargezet en we voeren de handelingen uit om deze release naar productie te brengen.

16:00 uur
De release is zonder problemen verlopen en alles staat in productie. Ik loop even naar beneden voor een koffiepauze met mijn vrouw.

16:30 uur
Met collega Michiel bespreek ik wat de mogelijke opties zijn voor de opmaak van de rapportage. Daarna maak ik alvast een eerste opzet voor de financiële rapportage.

17:30 uur
De werkdag zit erop. Tijd voor het avondeten: rodekool met rösti en kipschnitzel.

19:00 uur
Mijn dochter ligt op bed. Ik kruip nog even achter mijn laptop voor de studie.

20:30 uur
Even tijd voor wat ontspanning. Samen met mijn vrouw op de bank met een kopje thee de dag doornemen.
Meer weten?
Wil jij meer weten over hoe het is om bij Inergy te werken? Neem gerust contact op.

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer berichten

Alle berichten

Superperformance met Snowflake & DirectQuery in Power BI

Superperformance met Snowflake & DirectQuery in Power BI

Optimalisatie van Power BI met DirectQuery (DQ) op Snowflake is dé oplossing voor snel, kostenefficiënt en AVG-proof werken in Power BI. Lees in deze (blog) longread alles over de geweldige werkwijze die Inergy heeft ontwikkeld in Snowflake. 

Lees verder

Hoe bereik je efficiëntie en samenwerking in het P&C proces?

Hoe bereik je efficiëntie en samenwerking in het P&C proces?

Het schrijven van P&C publicaties is een terugkerende taak waarbij de hele organisatie gedisciplineerd moet werken. Zonder discipline heb je weinig aan versiebeheer en van de workflow met deadlines komt dan niks terecht. In deze blog hebben we het over discipline en versiebeheer. Hoe komen ze samen in het proces van het schrijven binnen LIAS.

Lees verder

Tips voor veilig online shoppen

Tips voor veilig online shoppen

Online shoppen biedt ons het gemak van winkelen vanuit huis, met een eindeloze selectie aan leuke kleding, schoenen, accessoires en spullen voor in huis. Met slechts een paar klikken kunnen we dit enorme assortiment aan producten vinden en bestellen. Ondanks dit gemak, is het belangrijk om ons bewust te zijn van potentiële risico’s die gepaard gaan met online shoppen.

Lees verder