Snel naar content
Bianca kraft zit in overleg met een collega

Blog | Een dag uit het leven van Bianca Kraft, Projectmanager Auditservices bij Inergy

Telefoontjes van klanten, het schrijven van content rondom de audits en het regelen van een boel projectmatige zaken: de werkdag van Bianca Kraft is heel dynamisch. Ze neemt je in deze blog mee in haar rol als Projectmanager Auditservices.

6.15 uur
De wekker gaat vandaag al vroeg. Code geel is van kracht dus ik besluit mijn dochter een ritje van 13 km op de fiets te besparen en breng haar naar school. Eenmaal thuis om 8.00 is het een vlug ontbijtje in de zin van een bakje yoghurt met fruit en een kop thee.

8.15 uur
Ik werk vandaag thuis. Heb een fijne werkplek op zolder en begin vandaag eerst met mijn e-mail voordat de telefoon weer rinkelt en de vergaderingen starten. We zitten met het auditteam volop in het ENSIA-auditseizoen zoals wij dat noemen. Dit jaar de Wpg (Wet politiegegevens) audit erbij maakt het dat het momenteel druk is.

9.30 uur
Even de benen strekken en ik zet nog een kop thee. Daarna bereid ik me voor op een teams vergadering met mijn collega’s van sales en het auditteam met betrekking tot de Wpg. Voor ons en voor gemeenten is deze audit dit jaar nieuw. Hij roept veel vragen op die wij zo goed mogelijk proberen te beantwoorden. Een juiste afstemming onderling geeft ons weer nieuwe inzichten en naar de klant de juiste oplossingen en/of antwoorden.

11.00 uur
De vergadering zit erop. In de tussentijd heb ik een paar telefoontjes van klanten gemist, dus die ga ik eerst even terugbellen.

12.00 uur
Tijd voor de lunch. Mijn man werkt ook thuis en de kinderen buiten de deur. We dekken gezellig samen de tafel en nemen de ochtend door. Het weer lijkt wat beter te zijn. Ik besluit nog een rondje te lopen buiten voor ik mijn plek op zolder weer weet te vinden.

13.00 uur
We zijn druk bezig met het schrijven van content rondom de audits. In dit geval maak ik een factsheet met het onderwerp “Hoe verloopt een audit?”. Hierin staat van A tot Z beschreven hoe wij als Inergy Auditservices met de klant het hele audit proces doorlopen.

14.30 uur
In de middaguren besteed ik tijd aan het projectmatige deel van mijn functie. Er zijn een aantal overeenkomsten getekend en dat betekent dat ik daarvoor projecten moet aanmaken. In dit proces maak ik afspraken met de klant, geef ik een omgeving vrij waar op een veilige manier het audit dossier kan worden samengesteld en zorg ik dat de auditoren met de juiste informatie de audit kunnen uitvoeren.

16.00 uur
Ondertussen heeft de telefoon niet stilgestaan. Ik werk wat zaken uit, zet bepaalde vraagstukken uit bij mijn collega’s en werk de projecten bij op basis van aanvullende informatie.

17.00 uur
Inmiddels is iedereen weer thuis. Ik log uit en pak mijn tas in voor morgen. Morgen staat het webinar voor de Wpg op de planning en zitten wij met het auditteam op locatie in Woerden. Einde dag een BBQ met collega’s, gewoon omdat het weer kan en mag. Mijn avond kan beginnen met een fijn vooruitzicht naar morgen.
Meer weten?
Wil jij meer weten over hoe het is om bij Inergy te werken? Neem gerust contact op.

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer berichten

Alle berichten

Tips voor veilig online shoppen

Tips voor veilig online shoppen

Online shoppen biedt ons het gemak van winkelen vanuit huis, met een eindeloze selectie aan leuke kleding, schoenen, accessoires en spullen voor in huis. Met slechts een paar klikken kunnen we dit enorme assortiment aan producten vinden en bestellen. Ondanks dit gemak, is het belangrijk om ons bewust te zijn van potentiële risico’s die gepaard gaan met online shoppen.

Lees verder

Inergy implementeerde Microsoft Fabric: dit ontdekte onze expert

Inergy implementeerde Microsoft Fabric: dit ontdekte onze expert

De wereld van data analytics is in rep en roer. De reden? Microsoft Fabric. Dit splinternieuwe data analytics platform brengt alle losse analytics tools van Microsoft samen. Veel specialisten experimenteren ermee, maar heeft iemand het platform al bij een klant geïmplementeerd? Wij wel! In dit blog vertelt Merijn wat hij van de implementatie van Microsoft Fabric heeft geleerd.

Lees verder

Veilig (online) de vakantie door

Veilig (online) de vakantie door

Ga je binnenkort op vakantie? Een heerlijk tijd van ontspanning en plezier, maar volgens onze informatieveiligheid experts ook een periode...

Lees verder