Snel naar content
Marjolein Opsteegh thuis achter haar bureau

Blog | Een dag uit het leven van Marjolein Opsteegh, Business Consultant bij Inergy

Nieuwsgierig naar de dag van Business Consultant Marjolein? Deze vroege vogel bouwt de mooiste dashboards voor onze klanten. In deze blog neemt ze je mee in een van haar werkdagen.

06.30 uur
Ik ben een echt ochtendmens. Vaak ben ik al voor de wekker wakker van 06.30 uur en als ik een dag op kantoor werk, zet ik de wekker zelfs al om 06.00 uur. Tussen 06.30 en 07.00 uur lees ik in bed het nieuws en wat mails en check ik het weerbericht. Ik fris me op en kleed me aan.

7.00 uur
Rond zevenen maak ik mijn zoon wakker en ga ik met een kop thee achter mijn laptop zitten. Ontbijten doe ik niet. Ik eet strikt ketogeen in combinatie met IF, Intermitted Fasting. Voor mij houdt dat in dat ik alleen eet tussen 12.00 en 20.00 uur.

7.30 uur
Het eerste uur van de werkdag ben ik vooral bezig met het leren en oefenen van nieuwe vaardigheden, continious learning. Ik kijk YouTube filmpjes, doe een les Excel Charts & Graphs bij Maven Analytics en oefen wat vragen voor de Microsoft Power BI certificering.

8.30 uur
Het is nog rustig in Teams. De meeste collega’s zijn nog aan het opstarten dus ik kan nu in alle rust verder werken aan het dashboard van een van onze klanten.

9:00 uur
Tijd om het een en ander af te stemmen met collega Ko. Ko is een late starter en meestal heeft hij rond deze tijd mijn berichtjes van eerder deze ochtend gelezen en kijken we samen wat we ermee gaan doen.

9.30 uur
Ko en ik hebben een stand-up samen met collega Yorick. We bespreken de status van ons project. Wij zijn in afwachting van de testresultaten van onze klant en kunnen nu even niet verder.

10:00 uur
De afgelopen maand had ik iedere ochtend een uur overleg met de klant. Via Teams gingen we dieper in op de vragen die het dashboard moet gaan beantwoorden. Wat is het doel van de vraag, welke data is hiervoor nodig en hoe kunnen we dat het beste in beeld brengen? Omdat we het dashboard grotendeels hebben opgeleverd en de klant deze week zelf gaat testen, heb ik “wat tijd over” en loop ik nog een keer door het dashboard heen om de interacties te checken.

11:00 uur
Ik heb deze ochtend verder geen afspraken staan dus ik maak alvast de pompoen lasagne voor vanavond klaar. Die hoef ik dan alleen nog maar in de oven te schuiven. Wel zo makkelijk!

12:00 uur
Tijd voor de lunch. Een bol mozzarella met wat tomaat en lekkere olijfolie eroverheen. Voor mijn zoon die net terugkomt uit school en ook ketogeen eet, maak ik roereieren met zalm.

13:00 uur
Twee keer in de week heb ik een buddy gesprek met Michiel. Alle nieuwe collega’s bij Inergy krijgen een buddy toegewezen waar ze op kunnen terugvallen voor algemene, maar ook persoonlijke vragen. We nemen vandaag onder andere de status van het dashboard samen door.

14:00 uur
Tijd voor nog een uurtje flink oefenen voor de DA-100 certificering. Microsoft examens zijn erg lastig en zeer uitgebreid, ik durf het nog niet aan.

15:00 uur
Iedere maand heb ik een bila met Wim, mijn manager. Hierin bespreken we hoe het met mij gaat, hoe de projecten lopen, kijken we naar mijn persoonlijke- en prestatiedoelstellingen en toekomstige projecten.

15:45 uur
Vandaag stop ik vroeg met werken, mijn moeder komt vandaag eten, maar eerst gaan we even bij mijn zoon langs.

18.00 uur
Tijd om te eten. Mijn man is er niet, hij zit deze week in het buitenland voor zijn werk. De pompoen lasagne die ik vanochtend heb klaargemaakt, heb ik een uur geleden in de oven geschoven en kan nu op tafel.

20.00 uur
Na de koffie gaat mijn moeder weg. Ik kruip nog even achter mijn laptop voor een stukje training. Vanavond lekker op tijd naar bed.
Meer weten?
Wil jij meer weten over hoe het is om bij Inergy te werken? Neem gerust contact op.

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer berichten

Alle berichten

5 manieren waarop het LIAS ISMS is beveiligd

5 manieren waarop het LIAS ISMS is beveiligd

LIAS ISMS is een tool die ondersteunt bij de uitvoering, het bijhouden en rapporteren van processen die te maken hebben met informatieveiligheid en privacy.

Lees verder

Wat zijn de beïnvloedbare aspecten in gemeentelijke begrotingen

Wat zijn de beïnvloedbare aspecten in gemeentelijke begrotingen

Veel gemeentes worstelen met het aankomende begrotingsravijn. Hoewel de impact mogelijk meevalt, staat vast dat veel gemeentes te maken krijgen met een begrotingstekort.

Lees verder

Superperformance met Snowflake & Direct Query in Power BI

Superperformance met Snowflake & Direct Query in Power BI

Optimalisatie van Power BI met DirectQuery (DQ) op Snowflake is dé oplossing voor snel, kostenefficiënt en AVG-proof werken in Power BI. Lees in deze (blog) longread alles over de geweldige werkwijze die Inergy heeft ontwikkeld in Snowflake. 

Lees verder