Snel naar content
Collega's Danielle Pels en agnes peijster aan het werk

Brainstormen, een strategisch overleg en het optimaliseren van de website: een dag uit het leven van Manager Marketing & Communicatie Danielle Pels

Danielle Pels is Manager Marketing & Communicatie bij Inergy. Ze is verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten binnen het bedrijf. Van podcasts, webinars, content, nieuwsbrieven en website tot aan het opstellen en uitwerken van een strategisch plan. In deze blog neemt ze je mee in een dag uit haar leven.

07.30 uur
’s Ochtends neem ik altijd de tijd om te ontbijten en mijn krantje door te lezen. Even iets lezen vanaf papier in plaats van staren naar een beeldscherm vind ik wel zo fijn. Nu we thuiswerken klap ik daarna direct mijn laptop open en ga ik aan de slag.

09.00 uur
De dag start met een meeting met mijn collega’s van sales en delivery. We bespreken alle lopende klanten en mogelijke nieuwe klanten. Ik hoor weer een aantal toffe klantcases waar we mooie verhalen over kunnen schrijven. Altijd leuk om nieuwe content op te halen!

09.30 uur
Daarna spreek ik mijn collega Agnes. Zij is onder andere verantwoordelijk voor het schrijven van onze content. In onze brainstorm bedenken we welke blogs en landingpagina’s we de komende maanden gaan maken en aan welke collega’s we hierbij hulp kunnen vragen. Input van hun vakinhoudelijke kennis hebben wij natuurlijk nodig.

11.00 uur
Vandaag heb ik een overleg gepland staan met een extern bureau dat samen met ons podcasts en animaties maakt. We bieden allerlei vormen van content aan en zijn altijd op zoek naar nieuwe varianten. Sinds een jaar maken we podcasts. In dit overleg bespreken we de komende podcasts en bedenken we een aantal animaties die het bureau voor ons gaat vormgeven.

 12.30 uur
Middagpauze! Ik had een heerlijke pompoensoep klaarstaan. Koken is niet echt mijn hobby, maar pompoensoep lukt me nog net. Na de lunch stap ik de deur uit en loop ik een rondje met mijn hond Mex. Zeker met al dat thuiswerken vind ik het heerlijk om midden op de dag even te bewegen.

13.30 uur
Na een heerlijke wandeling staat een strategisch overleg met Rene, onze commercieel directeur, in mijn agenda.  Samen nemen we onze plannen voor komend jaar door. Wat zijn onze doelen en hoe gaan we die bereiken? Direct na ons overleg werk ik het strategisch plan voor komend jaar verder uit.

15.00 uur
Tijd voor mijn volgende afspraak. Deze keer een overleg met Sander, onze online marketeer. We bespreken de verbeterplannen voor de SEO op onze site, bepalen de nieuwe zoekwoorden die we gaan inkopen bij Google en nemen wat technische aspecten door van ons volgende webinar. Ben zo blij dat ik een technische collega heb die mij helpt met deze zaken!

16.00 uur
Geen afspraken verder meer vandaag. In deze coronatijd zit ik veel achter de laptop en heb ik Teamsmeetings. Dat is zeer effectief, maar ik mis mijn collega’s en wil ze het liefst weer fysiek ontmoeten. Bij Inergy zijn we gek op etentjes en borrels! Super gezellig natuurlijk, maar helaas nu even niet. Kan niet wachten tot het leven weer “normaal” is.

17.00 uur
Ik werk mijn laatste mail weg, kijk nog even naar onze behaalde marketing resultaten in ons Power BI dashboard dat mijn collega gemaakt heeft en ik werk een aantal afspraken van vandaag uit. Tot slot bereid ik me voor op morgen. Dan ga ik naar kantoor waar we weer een mooi webinar gaan opnemen. We hebben ruim 250 aanmeldingen! Echt top.

19.30 uur
Na het avondeten ga ik lekker sporten. Ik waterpolo en we mogen gelukkig nog trainen, uiteraard wel in aparte banen. Lekker even gedachten op nul en knallen.

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer berichten

Alle berichten

Superperformance met Snowflake & DirectQuery in Power BI

Superperformance met Snowflake & DirectQuery in Power BI

Optimalisatie van Power BI met DirectQuery (DQ) op Snowflake is dé oplossing voor snel, kostenefficiënt en AVG-proof werken in Power BI. Lees in deze (blog) longread alles over de geweldige werkwijze die Inergy heeft ontwikkeld in Snowflake. 

Lees verder

Hoe bereik je efficiëntie en samenwerking in het P&C proces?

Hoe bereik je efficiëntie en samenwerking in het P&C proces?

Het schrijven van P&C publicaties is een terugkerende taak waarbij de hele organisatie gedisciplineerd moet werken. Zonder discipline heb je weinig aan versiebeheer en van de workflow met deadlines komt dan niks terecht. In deze blog hebben we het over discipline en versiebeheer. Hoe komen ze samen in het proces van het schrijven binnen LIAS.

Lees verder

Tips voor veilig online shoppen

Tips voor veilig online shoppen

Online shoppen biedt ons het gemak van winkelen vanuit huis, met een eindeloze selectie aan leuke kleding, schoenen, accessoires en spullen voor in huis. Met slechts een paar klikken kunnen we dit enorme assortiment aan producten vinden en bestellen. Ondanks dit gemak, is het belangrijk om ons bewust te zijn van potentiële risico’s die gepaard gaan met online shoppen.

Lees verder