Snel naar content
Collega's Danielle Pels en agnes peijster aan het werk

Brainstormen, een strategisch overleg en het optimaliseren van de website: een dag uit het leven van Manager Marketing & Communicatie Danielle Pels

Danielle Pels is Manager Marketing & Communicatie bij Inergy. Ze is verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten binnen het bedrijf. Van podcasts, webinars, content, nieuwsbrieven en website tot aan het opstellen en uitwerken van een strategisch plan. In deze blog neemt ze je mee in een dag uit haar leven.

07.30 uur
’s Ochtends neem ik altijd de tijd om te ontbijten en mijn krantje door te lezen. Even iets lezen vanaf papier in plaats van staren naar een beeldscherm vind ik wel zo fijn. Nu we thuiswerken klap ik daarna direct mijn laptop open en ga ik aan de slag.

09.00 uur
De dag start met een meeting met mijn collega’s van sales en delivery. We bespreken alle lopende klanten en mogelijke nieuwe klanten. Ik hoor weer een aantal toffe klantcases waar we mooie verhalen over kunnen schrijven. Altijd leuk om nieuwe content op te halen!

09.30 uur
Daarna spreek ik mijn collega Agnes. Zij is onder andere verantwoordelijk voor het schrijven van onze content. In onze brainstorm bedenken we welke blogs en landingpagina’s we de komende maanden gaan maken en aan welke collega’s we hierbij hulp kunnen vragen. Input van hun vakinhoudelijke kennis hebben wij natuurlijk nodig.

11.00 uur
Vandaag heb ik een overleg gepland staan met een extern bureau dat samen met ons podcasts en animaties maakt. We bieden allerlei vormen van content aan en zijn altijd op zoek naar nieuwe varianten. Sinds een jaar maken we podcasts. In dit overleg bespreken we de komende podcasts en bedenken we een aantal animaties die het bureau voor ons gaat vormgeven.

 12.30 uur
Middagpauze! Ik had een heerlijke pompoensoep klaarstaan. Koken is niet echt mijn hobby, maar pompoensoep lukt me nog net. Na de lunch stap ik de deur uit en loop ik een rondje met mijn hond Mex. Zeker met al dat thuiswerken vind ik het heerlijk om midden op de dag even te bewegen.

13.30 uur
Na een heerlijke wandeling staat een strategisch overleg met Rene, onze commercieel directeur, in mijn agenda.  Samen nemen we onze plannen voor komend jaar door. Wat zijn onze doelen en hoe gaan we die bereiken? Direct na ons overleg werk ik het strategisch plan voor komend jaar verder uit.

15.00 uur
Tijd voor mijn volgende afspraak. Deze keer een overleg met Sander, onze online marketeer. We bespreken de verbeterplannen voor de SEO op onze site, bepalen de nieuwe zoekwoorden die we gaan inkopen bij Google en nemen wat technische aspecten door van ons volgende webinar. Ben zo blij dat ik een technische collega heb die mij helpt met deze zaken!

16.00 uur
Geen afspraken verder meer vandaag. In deze coronatijd zit ik veel achter de laptop en heb ik Teamsmeetings. Dat is zeer effectief, maar ik mis mijn collega’s en wil ze het liefst weer fysiek ontmoeten. Bij Inergy zijn we gek op etentjes en borrels! Super gezellig natuurlijk, maar helaas nu even niet. Kan niet wachten tot het leven weer “normaal” is.

17.00 uur
Ik werk mijn laatste mail weg, kijk nog even naar onze behaalde marketing resultaten in ons Power BI dashboard dat mijn collega gemaakt heeft en ik werk een aantal afspraken van vandaag uit. Tot slot bereid ik me voor op morgen. Dan ga ik naar kantoor waar we weer een mooi webinar gaan opnemen. We hebben ruim 250 aanmeldingen! Echt top.

19.30 uur
Na het avondeten ga ik lekker sporten. Ik waterpolo en we mogen gelukkig nog trainen, uiteraard wel in aparte banen. Lekker even gedachten op nul en knallen.

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer berichten

Alle berichten

Begroten doe je in LIAS (en niet in je financiële pakket)

Begroten doe je in LIAS (en niet in je financiële pakket)

Weet jij altijd precies waar je staat in je begroting? Als je daaraan twijfelt - of als je deze vraagt met 'nee' beantwoordt - moet je zeker doorlezen. In deze blog staan we stil bij een andere manier om de begroting te maken: in LIAS. Een manier van decentraal begroten, waarbij budgethouders zelf hun voorgenomen aanpassingen opvoeren. Daardoor heb je niet alleen inzicht in vastgestelde mutaties, maar zie je ook welke er wachten op besluitvorming.

Lees verder

Een audit is veel meer dan het invullen van een checklist

Een audit is veel meer dan het invullen van een checklist

Het uitvoeren van een audit is een belangrijk instrument in het beheersen van processen. Een audit is meer dan vinkjes zetten op een checklist. Het uitvoeren van een audit begint met het inzicht krijgen in de processen en bijbehorende werkzaamheden. Wordt er gewerkt volgens de gemaakte afspraken? Zijn er verbeteringen mogelijk? Een audit uitvoeren helpt om dit inzicht te verkrijgen.

Lees verder

Azure Data Factory: Data Integratie en Beheer in de Cloud

Azure Data Factory: Data Integratie en Beheer in de Cloud

Om inzicht te krijgen in bedrijfsprocessen en om beslissingen te nemen op basis van gegevens is het noodzakelijk dat je in staat bent om gegevens uit verschillende bronnen te verzamelen en te integreren. Een dataplatform wordt gevoed met gegevens uit bronsystemen. Het extraheren van bronsystemen doet Inergy met Azure Data Factory, door onze Data Engineers ook wel ADF genoemd.

Lees verder