Snel naar content
Lina Nsoni-Zau

Een dag uit het leven van Lina Nsoni-Zau, Young Professional

Hoe ziet een werkdag uit het leven van een Young Professional bij Inergy eruit? Vol met data, leren, samenwerken, sparren, onderzoeken en uitdagingen. Young Professional Lina geeft je een kijkje in een van haar werkdagen.

6.20 uur
Ik word vaak vroeg wakker, omdat mijn vriend al vroeg opstaat voor zijn werk. Hij vertrekt nooit naar zijn werk zonder mij gedag te zeggen. De ene ochtend blijf ik nog lekker liggen en de andere ochtend sta ik vroeg op. Vandaag is zo’n dag! “Early birds catch the biggest worms”. Na douchen, ontbijten en het nieuws lezen start ik mijn laptop op.

7.00 uur
Ik werk eerst mijn e-mail bij. Nadat ik dit heb gedaan schakel ik over naar mijn opdracht voor Rituals. Ik ben net gestart met deze opdracht. De data omgeving van deze klant is daarom nog vrij nieuw voor mij. Om een goed beeld te krijgen van de inrichting bekijk ik de documentatie en de data.

9.00 uur
We hebben een stand up met alle Young Professionals en onze manager Daphne. Ik vertel over de voortgang van mijn projecten. Ook toetst Daphne bij ons of er nog voldoende uitdaging is in het project, of we voldoende kennis hebben om het project verder te brengen en of het aantal werkzaamheden dat bij ons ligt werkbaar is. Ook staan we stil bij de groepsopdracht die alle Young Professionals hebben. Dit is een interne opdracht waar we werken aan de Inergy External Data Store. Hier wordt externe data in opgeslagen voor gebruik in analyses voor onze klanten. Bijvoorbeeld KNMI-data voor het analyseren van verkoopdata. Heeft het weer effect gehad op de bijverkoop van producten bij de klanten? Hoe kunnen zij hierop inspelen? Interessante vraagstukken waarbij publieke data extra inzicht kan bieden.

11.30 uur
Tijd voor mijn vaste routine. Een bezoek aan het binnenzwembad om baantjes te zwemmen. De flexibiliteit en vrijheid van het thuiswerken zorgt ervoor dat ik door vroeg te starten met werken ook tijd overhoud om te zwemmen. Even mijn hoofd leeg, ontspannen, inspannen en tijd voor mijzelf. Heerlijk! Ik laad weer helemaal op en ga met hernieuwde energie weer naar huis.

14.00 uur
Samen met andere Young Professionals neem ik de ontwikkelingen van onze groepsopdracht door. Wat is de status? Waar lopen we tegenaan? Wat zijn de acties?

15.00 uur
Als Young Professional ondersteun ik ook collega’s met hun werkzaamheden voor klanten in Power BI. Er is een verzoek vanuit de klant voor een extra functionaliteit in het dashboard. Ik zoek uit of en wat voor mogelijkheden er in Power BI zijn voor deze uitvraag.

16.00 uur
Via Microsoft Teams overleg ik met een collega om te checken of ik op de goede weg zit met mijn opdracht. Dat is het geval. Super fijn om te kunnen sparren op deze manier.

17.00 uur
De werkdag zit erop. Ik sluit af en bedenk wat we gaan eten vanavond. Ik kan enorm genieten van lekker eten en gelukkig komt mijn smaak steeds meer terug. Een vervelende nasleep van corona. Het wordt een van onze favoriete gerechten: een aardappelschotel met gehakt, Italiaanse groentemix en een laagje kaas. Snel naar de supermarkt voor het scoren van de boodschappen en genieten van onze avond samen.
Meer weten?
Wil jij meer weten over hoe het is om bij Inergy te werken? Neem gerust contact op.

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer berichten

Alle berichten

Maak met MIP Activa keuzes voor de aankomende moeilijke begrotingsjaren

Maak met MIP Activa keuzes voor de aankomende moeilijke begrotingsjaren

Lokale overheden staan voor belangrijke keuzes. Om keuzes te maken moet je inzicht hebben. Met onze module MIP Activa in LIAS Enterprise is dit inzicht snel en makkelijk te verkrijgen voor geplande investeringen en lopende kredieten.

Lees verder

Altijd blijven ontwikkelen op zowel technisch als persoonlijk vlak

Altijd blijven ontwikkelen op zowel technisch als persoonlijk vlak

"Bij ons draait alles om kennisdeling, innovatie en gave techniek. De ontwikkelingen binnen het IT-landschap gaan razendsnel. We ontwikkelen onze technische kwaliteiten continu. Maar we besteden ook veel aandacht aan persoonlijke vaardigheden." Daphne Jaspars, People Manager, vertelt hoe we bij Inergy altijd bezig zijn met het doorontwikkelen van zowel onze hard als soft skills.

Lees verder

5 manieren waarop het LIAS ISMS is beveiligd

5 manieren waarop het LIAS ISMS is beveiligd

LIAS ISMS is een tool die ondersteunt bij de uitvoering, het bijhouden en rapporteren van processen die te maken hebben met informatieveiligheid en privacy.

Lees verder