Snel naar content
Dag uit het leven van Ruslan Adrianov

Een dag uit het leven van Ruslan Adrianov, Developer bij Inergy

Bij Inergy werken ruim 170 collega’s. Hoe zien hun werkdagen eruit? Deze keer geeft Ruslan, Data Engineer bij Inergy, een kijkje in zijn werkdag. Ruslan ontwerpt als developer data en analytics softwaretoepassingen en systemen die gericht zijn op het verzamelen, analyseren en interpreteren van gegevens om waardevolle inzichten en besluitvorming mogelijk te maken. Lees over zijn dynamische werkdag in deze blog!

06:30: De wekker gaat en ik sta op om voor mijn dochters van 6 en 11 jaar te zorgen. Ik maak een lekker warm ontbijt klaar, zoals we dat gewend zijn in Rusland. Een gekookt eitje, havermout, komkommer, tomaat en kip staan op het menu. Een warm ontbijt geeft meteen de energie die we nodig hebben om de dag goed te beginnen. Ik zorg ervoor dat we alles gereed maken om naar school te gaan en dat mijn dochters hun tanden goed poetsen.

08:15: Ik wandel met mijn jongste dochter naar school. Het is een fijn moment om even samen te zijn en te praten over wat er op school gebeurt.

08:30: Ik haast me naar huis, want ik heb een stand-up call met mijn collega’s bij Inergy die werken voor onze klant BP. Tijdens de call bespreken we de huidige tickets en user stories, en delen we de uitdagingen die we tegenkomen in de huidige sprint.

08:45: Ik heb een overleg met mijn collega Berend. Aangezien ik 32 uur werk en op vrijdag vrij ben, heeft Berend een aantal loading data errors in het huidige proces opgepakt. Ik ben erg nieuwsgierig naar hoe hij dat heeft aangepakt en we bespreken de details.

09:00: Sinds 2015 woon ik in Amsterdam, maar helaas heb ik nog geen vergunning om mijn auto voor de deur te parkeren. Dus moet ik 700 meter lopen om mijn auto op te halen bij een parkeergarage. Daarna rijd ik naar Woerden om op kantoor verder te werken. In de auto geniet ik van de stilte en kom ik heerlijk tot rust.

09:40: Ik kom aan op kantoor en ga verder met mijn werk. Ik maak enkele wijzigingen in ADF (Azure Data Factory). Voor mijn klant moeten we namelijk van 6 bronbestanden naar 5 bronbestand gaan, dus ik ga zorgvuldig te werk.

12:00: Het is lunchtijd! We hebben een gevarieerde en smakelijke lunch op kantoor. Ik geniet van de saladebar en het lekkere vleeswaar voor op brood. Het is altijd leuk om mijn collega’s te ontmoeten tijdens de lunch.

’s Middags werk ik verder aan de user stories en probeer ik de nodige voortgang te boeken. Ik test en rol de wijzigingen uit zodat mijn collega’s ze kunnen zien en gebruiken in hun werk. Daarbij heb ik vragen en die stel ik aan mijn collega’s Gerard en Mark, die altijd klaar staan om hun ervaringen te delen.

16:30: Ik heb een afspraak over een nieuwe klant met mijn collega Merijn. Het is altijd interessant om meer details te horen over de behoeften van de klant en nieuwe collega’s te ontmoeten waarmee ik in de toekomst zal samenwerken.

17:30: Het is tijd om weer naar huis te rijden. Ik pak mijn spullen en vertrek vanuit kantoor. Vandaag heb ik gelukkig nauwelijks file.

18:30: Ik kom thuis en mijn vrouw heeft al gekookt. We genieten van een eenvoudige, smakelijke en voedzame maaltijd met rijst, kip en groenten.

Na het eten gooien we snel een was in de wasmachine en daarna kijken we samen met onze kinderen naar de film “Beethoven”. Het is heerlijk om gezellig samen te zijn. Ik ga ook graag naar de sportschool, maar dat doe ik voornamelijk op mijn vrije dag en in het weekend.

22:00: Mijn vrouw en kinderen gaan naar bed, maar ik blijf nog even op. Ik lees wat nieuwsartikelen en zoek naar leuke zwembaden. We bezoeken in het weekend graag mooie zwembaden met leuke glijbanen voor de kinderen en een wedstrijdbad waar ik baantjes kan zwemmen. We hebben al verschillende zwembaden in Nederland gezien, maar soms rijden we ook naar Duitsland, omdat ze daar ook prachtige zwembaden hebben.

Dan kruip ik zelf ook lekker in bed. Morgen is er weer een nieuwe dag vol uitdagingen en avonturen.

Werken bij Inergy

Wil je ook werken bij Inergy?

Impact maken is wat ons dagelijks inspireert om voor zowel onze medewerkers als onze klanten tot het uiterste gaan. We improve performance. Bekijk onze openstaande vacatures.

Bekijk onze openstaande vacatures

 

  

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer berichten

Alle berichten

Superperformance met Snowflake & DirectQuery in Power BI

Superperformance met Snowflake & DirectQuery in Power BI

Optimalisatie van Power BI met DirectQuery (DQ) op Snowflake is dé oplossing voor snel, kostenefficiënt en AVG-proof werken in Power BI. Lees in deze (blog) longread alles over de geweldige werkwijze die Inergy heeft ontwikkeld in Snowflake. 

Lees verder

Hoe bereik je efficiëntie en samenwerking in het P&C proces?

Hoe bereik je efficiëntie en samenwerking in het P&C proces?

Het schrijven van P&C publicaties is een terugkerende taak waarbij de hele organisatie gedisciplineerd moet werken. Zonder discipline heb je weinig aan versiebeheer en van de workflow met deadlines komt dan niks terecht. In deze blog hebben we het over discipline en versiebeheer. Hoe komen ze samen in het proces van het schrijven binnen LIAS.

Lees verder

Tips voor veilig online shoppen

Tips voor veilig online shoppen

Online shoppen biedt ons het gemak van winkelen vanuit huis, met een eindeloze selectie aan leuke kleding, schoenen, accessoires en spullen voor in huis. Met slechts een paar klikken kunnen we dit enorme assortiment aan producten vinden en bestellen. Ondanks dit gemak, is het belangrijk om ons bewust te zijn van potentiële risico’s die gepaard gaan met online shoppen.

Lees verder