Snel naar content
Seppe Thewissen achter zijn bureau bij het kantoor van Inergy in Woerden

Een dag uit het leven van Seppe Thewissen, LIAS Consultant bij Inergy

Bij Inergy werken ruim 160 collega’s. Hoe zien hun werkdagen eruit? Deze keer geeft Seppe Thewissen, LIAS Consultant bij Inergy, een kijkje in zijn werkdag. Lees over zijn afwisselende dag in deze blog!

Seppe is LIAS Consultant bij Inergy. Hij adviseert onze klanten op het gebied van Planning & Control en over onze LIAS software. Hij helpt met de implementatie, verzorgt trainingen en schrijft verbetervoorstellen. Hiermee geeft hij richting aan een efficiënte Planning & Control cyclus bij onze klanten.

07.00 uur: Zodra ik wakker ben spring ik lekker onder de douche. Tijdens mijn ontbijt van yoghurt, cruesli en vers fruit kijk ik het journaal en maak me daarna verder klaar voor de dag.

07.45 uur: Voordat ik de auto in stap check ik of er files zijn. Gelukkig rijd ik vanaf mijn woonplaats Utrecht meestal weg van de files en dat is ook vandaag het geval. Het is een uur rijden naar de gemeente Neder-Betuwe. Ik zet de radio aan en zet mijn auto op adaptive cruise control. Daardoor word ik nog wat verder wakker.

08.45 uur: Ik kom maandelijks bij de Gemeente Neder-Betuwe dus ik weet mijn weg goed te vinden. We bespreken wat er de afgelopen weken is gebeurd en gaan aan de slag met de verbeteringen die op het programma staan voor vandaag. We maken samen een nieuwe opzet van enkele rapporten en beginnen met het implementeren van de rapporten. Ondertussen bekijkt een manager van de gemeente de opzet. Hij is erg blij met de voortgang die al is geboekt. Dat geeft een goed gevoel.

12.15 uur: Samen met de mensen van de gemeente Neder-Betuwe lunch ik en maken we een korte wandeling. Omdat ik op zo veel verschillende plekken kom, vind ik het altijd leuk om buiten een rondje te lopen om een indruk te krijgen van de omgeving. Daarnaast helpt buiten bewegen mij om mijn focus weer te herpakken en lekker aan de slag te gaan.

12.45 uur: We werken verder aan de opzet en bespreken wat de klant zelf gaat doen en waar we de volgende keer samen aan gaan werken. De volgende keer gaan we de module prestatiemanagement verder implementeren. Met deze module worden alle doelstellingen gedurende een periode op een gestructureerde manier gemeten. Dit wordt vervolgens gemakkelijk in P&C-documenten gebruikt.

14.00 uur: In verband met andere calls werk ik vandaag niet de hele dag op locatie bij de klant. Ik stap weer in de auto richting huis. Onderweg bel ik met een collega om te vragen hoe zijn training van de vorige dag ging. Leuk om dit samen te evalueren om ervan te leren voor een volgende keer. Daarna luister ik een podcast van De Correspondent.

15.00 uur: Eenmaal thuis installeer ik me achter mijn bureau en bereid ik mijn volgende afspraak voor. Daarbij win ik via Teams nog snel wat informatie in bij een collega.

15.30 uur: Ik start de online meeting met de gemeente Horst aan de Maas over hun webpublicatie. Ze hebben voor het eerst een website voor hun begroting gemaakt en hebben nog enkele vragen over de inrichting van deze website. Samen doorlopen we alle bespreekpunten en bekijken we direct het resultaat. De aanpassingen hebben goed gewerkt en de website ziet er nu nog beter uit.

16.30 uur: Ik werk mijn mail bij en bereid mijn afspraak voor de volgende dag voor. Daarna speur ik online naar een nieuw recept wat ik kan bereiden vanavond als avondeten.

17.30 uur: Ik klap mijn laptop dicht en ik wandel naar de supermarkt bij mij in de buurt. Een plaattaart met veel groente en geitenkaas staat op het menu vanavond. Na het eten maak ik mij klaar voor mijn tennistraining. Ik tennis al enkele jaren en vind het heerlijk om mij daarvoor twee keer per week in het zweet te werken. Na de training plof ik moe maar voldaan op de bank en zet ik mijn favoriete Netflix serie aan.

Werken bij Inergy

Wil je ook werken bij Inergy?

Impact maken is wat ons dagelijks inspireert om voor zowel onze medewerkers als onze klanten tot het uiterste gaan. We improve performance. Bekijk onze openstaande vacatures.

Bekijk onze openstaande vacatures

 

  

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer berichten

Alle berichten

3 redenen voor een snel dataplatform & hoe je dit voor elkaar krijgt

3 redenen voor een snel dataplatform & hoe je dit voor elkaar krijgt

Een goed dataplatform lepelt de data voor rapportages in een ogenblik op. En niet pas na een paar minuten. Waarom is snelheid zo belangrijk voor het werken met een dataplatform? In deze blog gaan we dieper in op die vraag en presenteren we drie heldere redenen.

Lees verder

Optimaliseren van rapportages met Power BI – Een succesverhaal bij Oosterberg

Optimaliseren van rapportages met Power BI – Een succesverhaal bij Oosterberg

Deze week waren we van Inergy bij onze klant Koninklijke Oosterberg voor deel twee van de workshop Power BI dashboard met het thema 'verkoop'. Het is geweldig om te werken met een organisatie die altijd op zoek is naar verbetering en efficiëntie.

Lees verder

ETL of ELT? Drie belangrijke performancevoordelen van ELT

ETL of ELT? Drie belangrijke performancevoordelen van ELT

Hoe sneller je waardevolle inzichten uit je data kunt halen, hoe beter. Daar komen veel aspecten bij kijken, waaronder de wijze waarop je data transformeert. Van oudsher werd hiervoor ETL (Extraction, Transformation, Load) gebruikt, maar inmiddels hebben veel dataspecialisten een voorkeur voor ELT. In dit blog bespreken we de voordelen van ELT voor een betere performance van je dataplatform en je business.

Lees verder