Snel naar content
Tiemen van der Ploeg aan het werk op kantoor

Een dag uit het leven van Tiemen van der Ploeg, Young Professional

Klaar voor een typische werkdag van Young Professional Tiemen van der Ploeg? Hij neemt je in deze blog mee in een van zijn thuiswerk dagen. Typerend voor Tiemen zijn functie is dat deze werkdag, ondanks de afstand tot collega’s en klanten, vol zit met contactmomenten.

7.30 uur
Heel eerlijk. Ik ben geen ochtend mens. Ik heb de wekker nodig en de lampen in mijn kamer die automatisch aan gaan om echt wakker te worden. Met frisse tegenzin ga ik uit bed en spring ik onder de douche om mij vervolgens een stuk meer wakker te voelen. Klaar voor de dag!

8.00 uur
Ik maak een goed ontbijt voor mezelf en start rustig mijn laptop op om het nieuws te lezen en te kijken welke openstaande mail ik heb.

8.30 uur
Een goede voorbereiding is het halve werk. Ik heb straks een afspraak met Rituals waarin ik de voortgang van mijn finance analytics dashboard laat zien. Ik doe nog een paar laatste aanpassingen voor de laatste puntjes op de i.

10.30 uur
Ik presenteer mijn dashboard aan Rituals. Het is een mooi dashboard geworden waar Rituals tevreden over is. Wel zien ze graag nog wat toevoegingen en aanpassingen in de data en in de opmaak. Mijn collega’s en ik weten wat ons vandaag te doen staat. Direct na de presentatie werk ik mijn notities uit en maak ik alvast een begin met de verbeteringen. Let’s go!

12.00 uur
Het is een drukke ochtend en voordat ik het weet is het alweer lunchtijd. Ik ga lunchen in de woonkamer waar veel van mijn huisgenoten al zitten. De zon schijnt volop. Dat komt deze zomer niet zo vaak voor. Na mijn lunch loop ik nog even een rondje in de zon door het Wilhelminapark.

13.00 uur
Ik bekijk mijn mailbox opnieuw. Een mail van mijn marketing collega over de whitepaper, die ik samen met college Carmen heb geschreven, springt eruit. Deze gaat over het datawarehouse van Detailresult Group en de migratie van naar de Cloud. Carmen en ik bellen elkaar via Teams en lopen er samen nog een keer doorheen. Hij lijkt nu écht af en klaar om naar de vormgever te gaan. Heel tof om onze ervaring en kennis op deze manier te delen.

13.30 uur
Ik heb een meeting staan om de voortgang van het HR dashboard te bespreken met collega’s Carlijn, Lina en Carmen. We bespreken de feedback en kijken wat we allemaal nog moeten veranderen. Na de bespreking heb ik nog wat tijd over en besluit ik om gelijk wat kleine fixes te doen.

14.30 uur
De rest van de middag heb ik ingepland om mijn dashboard voor Rituals te verbeteren en aan te passen. Er is altijd genoeg te doen dus ik inventariseer ook direct bij mijn collega welke dashboards ik hierna kan gaan bouwen.

16.00 uur
Het is tijd voor de Stand up. Hierin vertel ik over de voortgang van mijn projecten. Het is ook altijd leuk om te horen hoe het met mijn mede Young Professionals gaat en waar zij nu precies mee bezig zijn.

16.30 uur
Ik zet een lekkere kop thee, eet mijn dagelijkse paprika en ga door waar ik gebleven ben met de dashboards voor Rituals.

17.30 uur
Ik heb flink wat meters gemaakt vandaag. Het is mooi geweest. De zaken die op mijn lijstje stonden zijn af en dat betekent dat de avond voor mij kan beginnen. Ik heb vanavond voetbaltraining. Daarvoor ga ik met wat vrienden samen te eten. De zon schijnt nog steeds. Voordat ik vertrek, ga ik nog even lekker in het zonnetje zitten in de tuin met een aantal van mijn huisgenoten.
Meer weten?
Wil jij meer weten over hoe het is om bij Inergy te werken? Neem gerust contact op.

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer berichten

Alle berichten

Een projectboek met LIAS

Een projectboek met LIAS

Door de stijgende rente, onvoldoende personeel, stijgende bouwkosten en uitgestelde vervanging investeringen liggen de projecten binnen gemeente onder een vergrootglas.

Lees verder

Ontdek de kracht van de LIAS AI-Tekstassistent: 5 voordelen voor jouw schrijfervaring 

Ontdek de kracht van de LIAS AI-Tekstassistent: 5 voordelen voor jouw schrijfervaring 

Ontdek hoe LIAS jou kan helpen bij het bewaken van de PDCA-cyclus. Met deze krachtige tool kun je gestructureerd processen en onderwerpen in jouw organisatie uitvragen. Vervolgens bepaal je zelf hoe je deze, afhankelijk van de doelgroep, presenteert in een document, website of in een Power BI dashboard. Lees verder om te ontdekken hoe je LIAS kunt gebruiken en welke voordelen het biedt.

Lees verder

Digitaliseer de Transparantie van de Overheid met LIAS en de Woo

Digitaliseer de Transparantie van de Overheid met LIAS en de Woo

Steeds meer klanten hebben een paragraaf over openheid en transparantie toegevoegd aan hun begroting, een direct gevolg van de nieuwe Wet open overheid (Woo).

Lees verder