Snel naar content
Tiemen van der Ploeg aan het werk op kantoor

Een dag uit het leven van Tiemen van der Ploeg, Young Professional

Klaar voor een typische werkdag van Young Professional Tiemen van der Ploeg? Hij neemt je in deze blog mee in een van zijn thuiswerkdagen. Typerend voor Tiemen zijn functie is dat deze werkdag, ondanks de afstand tot collega’s en klanten, vol zit met contactmomenten.

7.30 uur
Heel eerlijk. Ik ben geen ochtend mens. Ik heb de wekker nodig en de lampen in mijn kamer die automatisch aan gaan om echt wakker te worden. Met frisse tegenzin ga ik uit bed en spring ik onder de douche om mij vervolgens een stuk meer wakker te voelen. Klaar voor de dag!

8.00 uur
Ik maak een goed ontbijt voor mezelf en start rustig mijn laptop op om het nieuws te lezen en te kijken welke openstaande mail ik heb.

8.30 uur
Een goede voorbereiding is het halve werk. Ik heb straks een afspraak met Rituals waarin ik de voortgang van mijn finance analytics dashboard laat zien. Ik doe nog een paar laatste aanpassingen voor de laatste puntjes op de i.

10.30 uur
Ik presenteer mijn dashboard aan Rituals. Het is een mooi dashboard geworden waar Rituals tevreden over is. Wel zien ze graag nog wat toevoegingen en aanpassingen in de data en in de opmaak. Mijn collega’s en ik weten wat ons vandaag te doen staat. Direct na de presentatie werk ik mijn notities uit en maak ik alvast een begin met de verbeteringen. Let’s go!

12.00 uur
Het is een drukke ochtend en voordat ik het weet is het alweer lunchtijd. Ik ga lunchen in de woonkamer waar veel van mijn huisgenoten al zitten. De zon schijnt volop. Dat komt deze zomer niet zo vaak voor. Na mijn lunch loop ik nog even een rondje in de zon door het Wilhelminapark.

13.00 uur
Ik bekijk mijn mailbox opnieuw. Een mail van mijn marketing collega over de whitepaper, die ik samen met college Carmen heb geschreven, springt eruit. Deze gaat over het datawarehouse van Detailresult Group en de migratie van naar de Cloud. Carmen en ik bellen elkaar via Teams en lopen er samen nog een keer doorheen. Hij lijkt nu écht af en klaar om naar de vormgever te gaan. Heel tof om onze ervaring en kennis op deze manier te delen.

13.30 uur
Ik heb een meeting staan om de voortgang van het HR dashboard te bespreken met collega’s Carlijn, Lina en Carmen. We bespreken de feedback en kijken wat we allemaal nog moeten veranderen. Na de bespreking heb ik nog wat tijd over en besluit ik om gelijk wat kleine fixes te doen.

14.30 uur
De rest van de middag heb ik ingepland om mijn dashboard voor Rituals te verbeteren en aan te passen. Er is altijd genoeg te doen dus ik inventariseer ook direct bij mijn collega welke dashboards ik hierna kan gaan bouwen.

16.00 uur
Het is tijd voor de Stand up. Hierin vertel ik over de voortgang van mijn projecten. Het is ook altijd leuk om te horen hoe het met mijn mede Young Professionals gaat en waar zij nu precies mee bezig zijn.

16.30 uur
Ik zet een lekkere kop thee, eet mijn dagelijkse paprika en ga door waar ik gebleven ben met de dashboards voor Rituals.

17.30 uur
Ik heb flink wat meters gemaakt vandaag. Het is mooi geweest. De zaken die op mijn lijstje stonden zijn af en dat betekent dat de avond voor mij kan beginnen. Ik heb vanavond voetbaltraining. Daarvoor ga ik met wat vrienden samen te eten. De zon schijnt nog steeds. Voordat ik vertrek, ga ik nog even lekker in het zonnetje zitten in de tuin met een aantal van mijn huisgenoten.
Meer weten?
Wil jij meer weten over hoe het is om bij Inergy te werken? Neem gerust contact op.

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer berichten

Alle berichten

Superperformance met Snowflake & DirectQuery in Power BI

Superperformance met Snowflake & DirectQuery in Power BI

Optimalisatie van Power BI met DirectQuery (DQ) op Snowflake is dé oplossing voor snel, kostenefficiënt en AVG-proof werken in Power BI. Lees in deze (blog) longread alles over de geweldige werkwijze die Inergy heeft ontwikkeld in Snowflake. 

Lees verder

Hoe bereik je efficiëntie en samenwerking in het P&C proces?

Hoe bereik je efficiëntie en samenwerking in het P&C proces?

Het schrijven van P&C publicaties is een terugkerende taak waarbij de hele organisatie gedisciplineerd moet werken. Zonder discipline heb je weinig aan versiebeheer en van de workflow met deadlines komt dan niks terecht. In deze blog hebben we het over discipline en versiebeheer. Hoe komen ze samen in het proces van het schrijven binnen LIAS.

Lees verder

Tips voor veilig online shoppen

Tips voor veilig online shoppen

Online shoppen biedt ons het gemak van winkelen vanuit huis, met een eindeloze selectie aan leuke kleding, schoenen, accessoires en spullen voor in huis. Met slechts een paar klikken kunnen we dit enorme assortiment aan producten vinden en bestellen. Ondanks dit gemak, is het belangrijk om ons bewust te zijn van potentiële risico’s die gepaard gaan met online shoppen.

Lees verder