Snel naar content
QuickScan de route naar 2025 toe

QuickScan: Jouw route naar een efficiënter 2025

De zomer is een uitstekende periode om te reflecteren en even stil te staan bij de manier waarop we dingen doen. Het nemen van tijd om onze processen te analyseren en te doorgronden, stelt ons in staat om te identificeren waar er ruimte is voor verbetering en vereenvoudiging. Zijn alle tabellen die we opnemen in onze P&C-stukken wel echt nodig? Voldoen we aan de BBV-eisen? Gebruiken we LIAS zoals het bedoeld is? Benutten we alle beschikbare modules? Overheden zijn vaak gevangen in een web van historie en informatievoorziening dat onnodige werklast creëert.

Oude gewoontes doorbreken: het pad naar verandering

Het is makkelijk om vast te houden aan vertrouwde methoden, zelfs als ze niet de meest effectieve zijn. Echter, zelfreflectie vraagt ons om mogelijkheden voor verandering te identificeren. De eerste stap is het erkennen dat sommige processen verbeterd kunnen worden en openstaan voor nieuwe ideeën en benaderingen. Dit betekent niet dat we alles moeten veranderen. Het is ook belangrijk om de zaken te benadrukken die al goed gaan. Verandering in processen betekent vooral dat we flexibel genoeg moeten zijn om aanpassingen te doen die ons helpen efficiënter te werken.

Bereid je voor op 2025 met onze QuickScan

Wij kunnen je ondersteunen in dit proces van zelfreflectie door een QuickScan uit te voeren. Via interviews en een gedetailleerde beoordeling van je huidige inrichting, kunnen we nauwkeurig aangeven waar er nog kansen liggen. Dit helpt je voor te bereiden op het begrotingsjaar 2025. Hoewel dit misschien ver weg lijkt, weten we allemaal hoe snel de tijd kan gaan. Bereid je nu voor en laat ons je helpen de efficiëntie van je processen te optimaliseren.

Wil je meer weten? Vraag het ons!

Wil je meer weten over de QuickScan en hoe we deze kunnen uitvoeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Eén van onze specialisten neemt binnen één werkdag contact met je op.

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer berichten

Alle berichten

Een dag uit het leven van Rachid Astitou, BI Projectmanager bij Inergy

Een dag uit het leven van Rachid Astitou, BI Projectmanager bij Inergy

Als BI Projectmanager zorgt Rachid ervoor dat elk project voldoet aan de verwachtingen van onze klanten. En dat het project binnen tijd en budget opgeleverd wordt.

Lees verder

Transformeer uw begrotingsproces met LIAS Digitaal Behandelen

Transformeer uw begrotingsproces met LIAS Digitaal Behandelen

Gemeenten en provincies staan op het punt hun begrotingen voor 2024 te presenteren aan de raad en het college. Een periode waarin raadsleden hun vragen kunnen indienen. Een proces dat vaak meer tijd en energie kost dan nodig is. Maar gelukkig is er een manier om dit proces te stroomlijnen: de LIAS Digitaal Behandelen-module!

Lees verder

Een dag uit het leven van Thessa de Bree, Content Marketeer en Vormgever bij Inergy

Een dag uit het leven van Thessa de Bree, Content Marketeer en Vormgever bij Inergy

Als Content Marketeer en Vormgever houdt Thessa zich bezig met het vormgeven van communicatie uitingen zoals video's, posters, whitepapers, nieuwsbrieven en social media. Lees over haar dynamische werkdag in deze blog!

Lees verder