Snel naar content
LIAS Digitaal behandelen

Transformeer uw begrotingsproces met LIAS Digitaal Behandelen

De uitdaging: tijd- en energieverslindende begrotingsprocessen

Het is weer die tijd van het jaar. Gemeenten en provincies staan op het punt hun begrotingen voor 2024 te presenteren aan de raad en het college. Traditioneel een periode waarin raadsleden hun vragen kunnen indienen. Een proces dat vaak meer tijd en energie kost dan nodig is. Deze vragen worden meestal via e-mail verzonden, soms mondeling, en opgeslagen in verspreide Excel-bestanden. Het resultaat? Dubbele vragen, extra werk en een financiële afdeling die al onder druk staat door personeelstekorten. Kortom, een inefficiënt en tijdrovend proces.

De oplossing: LIAS Digitaal Behandelen

Gelukkig is er een manier om dit proces te stroomlijnen: de LIAS Digitaal Behandelen-module. Deze innovatieve oplossing biedt raadsleden een speciale online omgeving waar ze niet alleen aantekeningen kunnen maken, maar ook direct hun vragen kunnen stellen. Of het nu gaat om vragen binnen de fractie, aan de griffier of aan een specifieke afdeling, alles is mogelijk en alles is transparant.

Waarom kiezen voor LIAS Digitaal Behandelen?

  1. Transparantie:
    Alle gestelde vragen zijn zichtbaar voor iedereen. Dit voorkomt dubbele vragen en zorgt voor een efficiëntere communicatie.
  2. Gebruiksvriendelijkheid:
    De module is ontworpen om het leven van zowel raadsleden als ambtenaren gemakkelijker te maken.
  3. Tijdsbesparing:
    Door de gestroomlijnde aanpak kunnen raadsleden sneller door de documenten navigeren, terwijl de organisatie minder tijd kwijt is aan het beantwoorden van vragen.

Ontdek meer

Benieuwd hoe LIAS Digitaal Behandelen uw begrotingsproces kan transformeren? Bekijk dan ons informatieve filmpje voor een diepgaande blik op alle functies en voordelen.

Bij Inergy begrijpen we de uitdagingen van het moderne bestuur en bieden we oplossingen die echt werken. Met LIAS Digitaal Behandelen nemen we een grote stap voorwaarts in het digitaliseren en optimaliseren van bestuurlijke processen. Maak de overstap vandaag nog en ervaar het verschil.

Wil je meer weten? Vraag het ons!

Wil je meer weten over hoe je LIAS Digitaal Behandelen kan gebruiken om uw begrotingsproces te transformeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Eén van onze specialisten neemt binnen één werkdag contact met je op.

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer berichten

Alle berichten

Een dag uit het leven van Rachid Astitou, BI Projectmanager bij Inergy

Een dag uit het leven van Rachid Astitou, BI Projectmanager bij Inergy

Als BI Projectmanager zorgt Rachid ervoor dat elk project voldoet aan de verwachtingen van onze klanten. En dat het project binnen tijd en budget opgeleverd wordt.

Lees verder

Een dag uit het leven van Thessa de Bree, Content Marketeer en Vormgever bij Inergy

Een dag uit het leven van Thessa de Bree, Content Marketeer en Vormgever bij Inergy

Als Content Marketeer en Vormgever houdt Thessa zich bezig met het vormgeven van communicatie uitingen zoals video's, posters, whitepapers, nieuwsbrieven en social media. Lees over haar dynamische werkdag in deze blog!

Lees verder

Een dag uit het leven van Wesley den Uijl, Data Engineer bij Inergy

Een dag uit het leven van Wesley den Uijl, Data Engineer bij Inergy

Als Data Engineer werkt Wesley aan complexe AWS-dataplatformen bij PostNL Mail en Pakketten. Lees over zijn dynamische werkdag in deze blog!

Lees verder