Snel naar content
Michael Alvares staat op kantoor voor een rode muur met 'inergy' erop

Van overleg naar overleg en elk vrij moment een dubbele espresso: een dag uit het leven van Delivery Manager Michael Alvares

Als Delivery Manager bij Inergy is Michael Alvares verantwoordelijk voor verschillende projecten. Zijn dagen zijn voornamelijk gevuld met een heleboel overleggen. Tussendoor belt hij regelmatig een collega om te vragen hoe het gaat. Deze “niet te stoppen stuiterbal” vertelt hoe zijn werkdag eruitziet.  

06.15 uur
De wekker gaat. Ik ben een vroege vogel en barst van de energie zodra ik ben opgestaan. Mijn dag begint met broodjes smeren en appels schillen voor mijn twee zoons van acht en zes. Daarna ontbijt ik zelf, spring ik nog even onder de douche en rond 8.15 uur breng ik mijn kinderen naar school. De school is vijftig meter bij ons huis vandaan, dus we kunnen er lopend naartoe.

08.30 uur
De werkdag begint voor mij met een dagstart. Voorheen belde ik in vanuit de auto, tegenwoordig werk ik net als iedereen achter mijn laptop vanuit huis. Mijn agenda heb ik daarvoor al gecheckt. Wat staat er vandaag op het programma? Heb ik alles voorbereid wat ik wilde voorbereiden? Uiteraard mag een dubbele espresso niet ontbreken. Elk vrij moment ga ik er eentje halen!

09.00 uur
Tijdens de dagstart hebben we de gang van zaken bij een van onze projecten besproken. Iedereen weet van elkaar waar hij mee bezig is en we hebben goede afspraken gemaakt voor wat er vandaag moet gebeuren. Na de dagstart heb ik een bila met een van mijn collega’s. We kletsen even bij en kijken of we elkaar nog ergens bij kunnen helpen.

10.00 uur
Na nog een dubbele espresso schuif aan bij een wekelijks overleg. Met een aantal collega’s staan we stil bij de lopende projecten en nemen we nieuwe opportunity’s door. Zijn er nog bijzonderheden?

12.30 uur
Ik ga een rondje lopen met de hond. Hij begint gelijk te kwispelen zodra hij me ziet. Met al dat stilzitten vind ik het heerlijk om tussendoor af en toe even een frisse neus te halen. Lekker en gezond om een stukje te wandelen.

13.00 uur
Snel smeer ik nog een boterham en eet die achter mijn laptop op. Ik heb nog wat korte overleggen om bijvoorbeeld specificaties helder te krijgen in verschillende trajecten. Daarna werk ik wat administratie bij. Ik keur wat uren en declaraties goed.

15.00 uur
Tijd voor een korte koffiepauze. Natuurlijk met een dubbele espresso. De middag vul ik met het bijwerken van mijn mail. Uiteraard bestaat mijn dag ook uit diverse resourcing vraagstukken.

17.30 uur
Mijn laptop dichtklappen vind ik lastig. De hele dag heb ik veel calls waardoor typewerk vaak blijft liggen. Ik vind het fijn om daar aan het einde van de dag wat tijd aan te besteden.

18.30 uur
Beneden op tafel staat mijn favoriete gerecht op me te wachten: een heerlijke gehaktbal met aardappelen en groente. Samen met mijn vrouw en kinderen geniet ik van deze lekkere maaltijd en praten we bij over de dag. Na het eten loop ik nog een rondje met de hond.

22.00 uur
Ik sluit de dag af met het kijken naar filmpjes over mijn hobby: hengelen op karpers en meervallen. In het weekend zit ik vaak al om 6.30 uur samen met mijn oudste zoon te vissen. Zo in de natuur kom ik helemaal tot rust. Heerlijk!

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer berichten

Alle berichten

Begroten doe je in LIAS (en niet in je financiële pakket)

Begroten doe je in LIAS (en niet in je financiële pakket)

Weet jij altijd precies waar je staat in je begroting? Als je daaraan twijfelt - of als je deze vraagt met 'nee' beantwoordt - moet je zeker doorlezen. In deze blog staan we stil bij een andere manier om de begroting te maken: in LIAS. Een manier van decentraal begroten, waarbij budgethouders zelf hun voorgenomen aanpassingen opvoeren. Daardoor heb je niet alleen inzicht in vastgestelde mutaties, maar zie je ook welke er wachten op besluitvorming.

Lees verder

Een audit is veel meer dan het invullen van een checklist

Een audit is veel meer dan het invullen van een checklist

Het uitvoeren van een audit is een belangrijk instrument in het beheersen van processen. Een audit is meer dan vinkjes zetten op een checklist. Het uitvoeren van een audit begint met het inzicht krijgen in de processen en bijbehorende werkzaamheden. Wordt er gewerkt volgens de gemaakte afspraken? Zijn er verbeteringen mogelijk? Een audit uitvoeren helpt om dit inzicht te verkrijgen.

Lees verder

Azure Data Factory: Data Integratie en Beheer in de Cloud

Azure Data Factory: Data Integratie en Beheer in de Cloud

Om inzicht te krijgen in bedrijfsprocessen en om beslissingen te nemen op basis van gegevens is het noodzakelijk dat je in staat bent om gegevens uit verschillende bronnen te verzamelen en te integreren. Een dataplatform wordt gevoed met gegevens uit bronsystemen. Het extraheren van bronsystemen doet Inergy met Azure Data Factory, door onze Data Engineers ook wel ADF genoemd.

Lees verder