Snel naar content
Michael Alvares staat op kantoor voor een rode muur met 'inergy' erop

Van overleg naar overleg en elk vrij moment een dubbele espresso: een dag uit het leven van Delivery Manager Michael Alvares

Als Delivery Manager bij Inergy is Michael Alvares verantwoordelijk voor verschillende projecten. Zijn dagen zijn voornamelijk gevuld met een heleboel overleggen. Tussendoor belt hij regelmatig een collega om te vragen hoe het gaat. Deze “niet te stoppen stuiterbal” vertelt hoe zijn werkdag eruitziet.  

06.15 uur
De wekker gaat. Ik ben een vroege vogel en barst van de energie zodra ik ben opgestaan. Mijn dag begint met broodjes smeren en appels schillen voor mijn twee zoons van acht en zes. Daarna ontbijt ik zelf, spring ik nog even onder de douche en rond 8.15 uur breng ik mijn kinderen naar school. De school is vijftig meter bij ons huis vandaan, dus we kunnen er lopend naartoe.

08.30 uur
De werkdag begint voor mij met een dagstart. De ene keer is dit met iedereen op kantoor, de andere keer bel ik in vanachter mijn laptop of de auto. Mijn agenda heb ik daarvoor al gecheckt. Wat staat er vandaag op het programma? Heb ik alles voorbereid wat ik wilde voorbereiden? Uiteraard mag een dubbele espresso niet ontbreken. Elk vrij moment ga ik er eentje halen!

09.00 uur
Tijdens de dagstart hebben we de gang van zaken bij een van onze projecten besproken. Iedereen weet van elkaar waar hij mee bezig is en we hebben goede afspraken gemaakt voor wat er vandaag moet gebeuren. Na de dagstart heb ik een bila met een van mijn collega’s. We kletsen even bij en kijken of we elkaar nog ergens bij kunnen helpen.

10.00 uur
Na nog een dubbele espresso schuif aan bij een wekelijks overleg. Met een aantal collega’s staan we stil bij de lopende projecten en nemen we nieuwe opportunity’s door. Zijn er nog bijzonderheden?

12.30 uur
Ik ga een rondje lopen met de hond. Hij begint gelijk te kwispelen zodra hij me ziet. Met al dat stilzitten vind ik het heerlijk om tussendoor af en toe even een frisse neus te halen. Lekker en gezond om een stukje te wandelen.

13.00 uur
Snel smeer ik nog een boterham en eet die achter mijn laptop op. Ik heb nog wat korte overleggen om bijvoorbeeld specificaties helder te krijgen in verschillende trajecten. Daarna werk ik wat administratie bij. Ik keur wat uren en declaraties goed.

15.00 uur
Tijd voor een korte koffiepauze. Natuurlijk met een dubbele espresso. De middag vul ik met het bijwerken van mijn mail. Uiteraard bestaat mijn dag ook uit diverse resourcing vraagstukken.

17.30 uur
Mijn laptop dichtklappen vind ik lastig. De hele dag heb ik veel calls waardoor typewerk vaak blijft liggen. Ik vind het fijn om daar aan het einde van de dag wat tijd aan te besteden.

18.30 uur
Beneden op tafel staat mijn favoriete gerecht op me te wachten: een heerlijke gehaktbal met aardappelen en groente. Samen met mijn vrouw en kinderen geniet ik van deze lekkere maaltijd en praten we bij over de dag. Na het eten loop ik nog een rondje met de hond.

22.00 uur
Ik sluit de dag af met het kijken naar filmpjes over mijn hobby: hengelen op karpers en meervallen. In het weekend zit ik vaak al om 6.30 uur samen met mijn oudste zoon te vissen. Zo in de natuur kom ik helemaal tot rust. Heerlijk!

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer berichten

Alle berichten

Een dag uit het leven van Rachid Astitou, BI Projectmanager bij Inergy

Een dag uit het leven van Rachid Astitou, BI Projectmanager bij Inergy

Als BI Projectmanager zorgt Rachid ervoor dat elk project voldoet aan de verwachtingen van onze klanten. En dat het project binnen tijd en budget opgeleverd wordt.

Lees verder

Transformeer uw begrotingsproces met LIAS Digitaal Behandelen

Transformeer uw begrotingsproces met LIAS Digitaal Behandelen

Gemeenten en provincies staan op het punt hun begrotingen voor 2024 te presenteren aan de raad en het college. Een periode waarin raadsleden hun vragen kunnen indienen. Een proces dat vaak meer tijd en energie kost dan nodig is. Maar gelukkig is er een manier om dit proces te stroomlijnen: de LIAS Digitaal Behandelen-module!

Lees verder

Een dag uit het leven van Thessa de Bree, Content Marketeer en Vormgever bij Inergy

Een dag uit het leven van Thessa de Bree, Content Marketeer en Vormgever bij Inergy

Als Content Marketeer en Vormgever houdt Thessa zich bezig met het vormgeven van communicatie uitingen zoals video's, posters, whitepapers, nieuwsbrieven en social media. Lees over haar dynamische werkdag in deze blog!

Lees verder