Snel naar content
Michael Alvares

Van overleg naar overleg en elk vrij moment een dubbele espresso: een dag uit het leven van Delivery Manager Michael Alvares

Als Delivery Manager bij Inergy is Michael Alvares verantwoordelijk voor verschillende projecten. Zijn dagen zijn voornamelijk gevuld met een heleboel overleggen. Tussendoor belt hij regelmatig een collega om te vragen hoe het gaat. Deze “niet te stoppen stuiterbal” vertelt hoe zijn werkdag eruitziet.  

06.15 uur
De wekker gaat. Ik ben een vroege vogel en barst van de energie zodra ik ben opgestaan. Mijn dag begint met broodjes smeren en appels schillen voor mijn twee zoons van acht en zes. Daarna ontbijt ik zelf, spring ik nog even onder de douche en rond 8.15 uur breng ik mijn kinderen naar school. De school is vijftig meter bij ons huis vandaan, dus we kunnen er lopend naartoe.

08.30 uur
De werkdag begint voor mij met een dagstart. Voorheen belde ik in vanuit de auto, tegenwoordig werk ik net als iedereen achter mijn laptop vanuit huis. Mijn agenda heb ik daarvoor al gecheckt. Wat staat er vandaag op het programma? Heb ik alles voorbereid wat ik wilde voorbereiden? Uiteraard mag een dubbele espresso niet ontbreken. Elk vrij moment ga ik er eentje halen!

09.00 uur
Tijdens de dagstart hebben we de gang van zaken bij een van onze projecten besproken. Iedereen weet van elkaar waar hij mee bezig is en we hebben goede afspraken gemaakt voor wat er vandaag moet gebeuren. Na de dagstart heb ik een bila met een van mijn collega’s. We kletsen even bij en kijken of we elkaar nog ergens bij kunnen helpen.

10.00 uur
Na nog een dubbele espresso schuif aan bij een wekelijks overleg. Met een aantal collega’s staan we stil bij de lopende projecten en nemen we nieuwe opportunity’s door. Zijn er nog bijzonderheden?

12.30 uur
Ik ga een rondje lopen met de hond. Hij begint gelijk te kwispelen zodra hij me ziet. Met al dat stilzitten vind ik het heerlijk om tussendoor af en toe even een frisse neus te halen. Lekker en gezond om een stukje te wandelen.

13.00 uur
Snel smeer ik nog een boterham en eet die achter mijn laptop op. Ik heb nog wat korte overleggen om bijvoorbeeld specificaties helder te krijgen in verschillende trajecten. Daarna werk ik wat administratie bij. Ik keur wat uren en declaraties goed.

15.00 uur
Tijd voor een korte koffiepauze. Natuurlijk met een dubbele espresso. De middag vul ik met het bijwerken van mijn mail. Uiteraard bestaat mijn dag ook uit diverse resourcing vraagstukken.

17.30 uur
Mijn laptop dichtklappen vind ik lastig. De hele dag heb ik veel calls waardoor typewerk vaak blijft liggen. Ik vind het fijn om daar aan het einde van de dag wat tijd aan te besteden.

18.30 uur
Beneden op tafel staat mijn favoriete gerecht op me te wachten: een heerlijke gehaktbal met aardappelen en groente. Samen met mijn vrouw en kinderen geniet ik van deze lekkere maaltijd en praten we bij over de dag. Na het eten loop ik nog een rondje met de hond.

22.00 uur
Ik sluit de dag af met het kijken naar filmpjes over mijn hobby: hengelen op karpers en meervallen. In het weekend zit ik vaak al om 6.30 uur samen met mijn oudste zoon te vissen. Zo in de natuur kom ik helemaal tot rust. Heerlijk!

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer berichten

Alle berichten

Werken vanuit het buitenland: Agnes in Duitsland

Werken vanuit het buitenland: Agnes in Duitsland

Bij Inergy zijn er meerdere collega’s die naast kantoor en thuiswerken tijdelijk in het buitenland werken. In deze nieuwe reeks vragen we hun hoe het is om vanaf een “niet-standaard” locatie te werken. Deze week: Agnes Peijster, Marketing en Communicatiespeclialist bij Inergy, vanuit Wincheringen in Duitsland.

Lees verder

Een dag uit het leven van Young Professional Rick Kompaan

Een dag uit het leven van Young Professional Rick Kompaan

Binnen ons Young Professional Program worden vijf jonge, getalenteerde collega’s klaargestoomd voor een succesvolle carrière binnen de IT. Naast allerlei opleidingen doen ze ook veel praktische werkervaring op bij diverse klanten. Rick Kompaan is één van die Young Professionals en vertelt hoe zijn werkdag eruitziet.

Lees verder

Ruim zestien miljard kassabonregels in de cloud

Ruim zestien miljard kassabonregels in de cloud

Geavanceerd dataplatform maakt Detailresult, DekaMarkt en Dirk klaar voor de toekomst

Lees verder