24-2-2021

Antifraude en anticorruptie beleid

Om te voldoen aan onze eigen normen en hoge standaarden voor internationale wetgeving hebben we een beleid voor antifraude en anticorruptie opgesteld dat we vanaf nu uitvoeren.

Het beleid is met name gericht op het voorkomen van fraude en corruptie, maar beschrijft ook wat we ondernemen als het misgaat. Daarbij hanteren we het principe van “zero tolerance”, ofwel elk geval van fraude of corruptie onderzoeken we en er worden consequenties aan verbonden. Met de introductie van dit beleid zet Inergy een volgende stap in het verder professionaliseren van haar dienstverlening.

ISO 27001 en ISAE 3402

Informatiebeveiliging staat bij Inergy hoog in het vaandel. We zijn ISO27001 en ISAE3402 gecertificeerd. Deze certificaten zijn wereldwijd erkend en willen zeggen dat een bedrijf zijn informatiebeveiliging op orde heeft. Inmiddels zijn we al meer dan zeven jaar gecertificeerd voor ISO27001 en ISAE3402. Lees hier meer over onze informatiebeveiliging.

Maron Meijer, Security Officer & Kwaliteitsmanager bij Inergy, legt je in deze blog uit hoe je een veilige cloudoplossing herkent.

Richard van Seeters

Wil jij meer weten over Inergy?

Neem gerust contact met ons op.

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Richard van Seeters via richard.van.seeters@inergy.nl

  Lees gerust verder...

  22-3-2021

  Inergy breidt LIAS platform uit met dienstverlening en GRC-software voor overheid

  10-2-2021

  Inergy in gesprek met koningin Máxima over De Buitenboordmotor

  Altijd op de hoogte

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks een update.