Snel naar content

Collega’s van Inergy gaven sollicitatietraining vanuit JINC

In de afgelopen weken hebben onze collega’s Joost Henskens, Suzanne Westland, Beyza Yilmaz en Danielle Pels vanuit JINC sollicitatietraining gegeven aan derdejaars MAVO en VMBO-leerlingen op VOLT Toekomstmakers in Utrecht en de Rientjes Mavo in Maarssen.

Sollicitatietraining

Veel jongeren uit wijken met een sociaaleconomische achterstand missen iemand in hun omgeving die hen vertelt wat de sociale codes zijn op de werkvloer. Ze weten dus niet altijd hoe ze zich moeten voorbereiden op een sollicitatiegesprek. Denk hierbij aan het uitzetten van de telefoon, kauwgom uit en rechtop zitten. Goede sollicitatievaardigheden voor de toekomst van deze jongeren zijn essentieel. Daarom organiseert JINC sollicitatietrainingen.

JINC

Inergy en ilionx werken trots samen met JINC. Ieder kind heeft talent. Ook meer dan 240.000 Nederlandse kinderen die opgroeien in een omgeving met veel werkloosheid en weinig rolmodellen. Daarom strijdt JINC voor een maatschappij waarin je achtergrond niet je toekomst bepaalt. Om dat te bereiken, helpt JINC kinderen van 8 tot 16 jaar aan een goede start op de arbeidsmarkt. Via het JINC-programma maken ze kennis met allerlei beroepen, ontdekken ze welk werk bij hun talenten past en leren ze solliciteren. JINC zet zich al twintig jaar in voor gelijke kansen in de maatschappij en hun projecten hebben bewezen positief effect op de leefwereld, het zelfvertrouwen, en het zelfbeeld van jongeren.

Bij Inergy stimuleren we onze medewerkers om zich actief in te zetten voor deze prachtige missie. Samen bouwen we aan een toekomst waarin iedereen gelijke kansen krijgt!

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer nieuws

Alle nieuws

Innovatie en samenwerking stonden centraal op de LIAS Gebruikersdag 2024  

Innovatie en samenwerking stonden centraal op de LIAS Gebruikersdag 2024  

De LIAS Gebruikersdag 2024 in Vianen was een dynamische en informatieve bijeenkomst die werd bezocht door ruim 200 klanten van...

Lees verder

Inergy Auditservices is overgedragen aan Publieke Sector Accountants

Inergy Auditservices is overgedragen aan Publieke Sector Accountants

Met ingang van 1 februari 2024 is het Inergy Auditservices team overgedragen aan Publieke Sector Accountants (PSA). Vanaf dat moment voert...

Lees verder

Inergy Data & Analytics Event 2024: Een dag vol innovatie en inzicht  

Inergy Data & Analytics Event 2024: Een dag vol innovatie en inzicht  

Het Inergy Data & Analytics Event 2024 was een geslaagde bijeenkomst waar 75 data-enthousiastelingen samenkwamen op het Inergy-kantoor in Woerden....

Lees verder