Snel naar content
collega's aan het werk op de hackathon

Hackathon

Vrijdag 29 maart was de eerste Inergy Hackathon. Na een heerlijk verzorgd ontbijt was de kick-off waarin werd uitgelegd wat de bedoeling van deze dag is. Uitgerust met een Inergy Hackathon hoodie gingen drie teams van elk zo’n vijf personen aan de slag met het oppakken en uitwerken van de ideeën. Doel was om leuke ideeën uit te werken binnen het Azure platform.

Zo werkte een team aan het BIER (Business Intelligence Enterprise Representation) café. Hoe handig zou het zijn om een dataset te hebben die we allemaal kunnen gebruiken voor onze demo’s? Om een goed bruikbare dataset te ontwikkelen moest een (digitaal) bedrijf worden gebouwd. Een ander team ging aan de slag met parser technologie. Met behulp daarvan probeerden de deelnemers de data lineage in python code te bepalen.

Een ander team hield zich bezig met data uit verschillende sportsystemen zoals Strava en Runkeeper. Om daarna deze sprekende data in een live dashboard weer te geven om zo je ideale trainingsmaatje te vinden en om te kijken wie de “fitste medewerker van de maand” is.

De dag eindigde – natuurlijk niet zonder pizza sessie – om 20:00 uur. Het team dat had gewerkt aan het BIER café won op de valreep de eerste prijs: een vrije val in City Skydive in Utrecht! Want als je boven jezelf uitstijgt moet je ook weer opgevangen worden.

De eerste Inergy Hackathon was een groot succes. Het doel is om deze dag ieder kwartaal te organiseren. Hopelijk volgende keer met nóg meer enthousiaste deelnemers en gave ideeën.

Houd www.inergy.ai in de gaten om meer te lezen over de opgeleverde producten.

 

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer nieuws

Alle nieuws

Decembercirculaire van BZK direct verwerkt in LIAS PAUW

Decembercirculaire van BZK direct verwerkt in LIAS PAUW

Op 6 december 2023 publiceerde het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) de jaarlijkse decembercirculaire. De volgende dag werd...

Lees verder

Winnaars eerste editie Dashboard Duel

Winnaars eerste editie Dashboard Duel

In oktober hebben Power BI-enthousiastelingen hun vaardigheden aangescherpt en gedemonstreerd in de eerste editie van Dashboard Duel. Dashboard Duel is...

Lees verder

Nieuwe feature: Kaartintegratie in LIAS In Control

Nieuwe feature: Kaartintegratie in LIAS In Control

LIAS In Control introduceert een schitterende nieuwe feature: het integreren van landkaarten in LIAS Publisher-pagina’s. Deze toevoeging stelt je in...

Lees verder