Snel naar content
foto van bovenaf van mensen in groep

Hogeschool Utrecht en Inergy bundelen krachten

De Hogeschool Utrecht (HU) en Inergy hebben op 23 september 2019 het convenant Partner in Onderwijs getekend. Een kroon op de al 15 jaar durende samenwerking.

De wereld verandert snel. De Hogeschool Utrecht kan alleen actueel zijn in samenwerking met bedrijven. De “traditionele” manier van onderwijs, met colleges en toetsen, wordt steeds vaker verlaten. Daarvoor in de plek komt werken in Scrumteams met sprints waarin studenten verschillende rollen kunnen vervullen en daadwerkelijk een project afronden.

Inergy draagt bij aan het uitbreiden en uitdiepen van de kennissamenwerking met Institute for ICT van de HU. Inergy biedt toonaangevende en innovatieve leeromgevingen voor zowel studenten als docenten. Aanvankelijk alleen door het geven van een jaarlijks hoorcollege over BI. Maar vier jaar geleden is de samenwerking geïntensiveerd en loopt Inergy ook mee in de BI-projectweken. Hierbij geven professionals van Inergy verschillende hoorcolleges over BI, ETL en Data Science en werken ze mee aan de afsluitende projectweek waarbij studenten een case moeten maken.

Het institute for ICT van de hogeschool Utrecht is verantwoordelijk voor de kwaliteit van kennis en heeft als speerpunt de borging van de actualiteit van het ICT-onderwijs met als doel dat de HBO ICT leeromgevingen een realistische afspiegeling zijn van de door het bedrijfsleven gewenste innovatieve ICT-methoden en –technieken.

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer nieuws

Alle nieuws

Collega’s van Inergy gaven sollicitatietraining vanuit JINC

Collega’s van Inergy gaven sollicitatietraining vanuit JINC

In de afgelopen weken hebben onze collega’s Joost Henskens, Suzanne Westland, Beyza Yilmaz en Danielle Pels vanuit JINC sollicitatietraining gegeven...

Lees verder

Innovatie en samenwerking stonden centraal op de LIAS Gebruikersdag 2024  

Innovatie en samenwerking stonden centraal op de LIAS Gebruikersdag 2024  

De LIAS Gebruikersdag 2024 in Vianen was een dynamische en informatieve bijeenkomst die werd bezocht door ruim 200 klanten van...

Lees verder

Inergy Auditservices is overgedragen aan Publieke Sector Accountants

Inergy Auditservices is overgedragen aan Publieke Sector Accountants

Met ingang van 1 februari 2024 is het Inergy Auditservices team overgedragen aan Publieke Sector Accountants (PSA). Vanaf dat moment voert...

Lees verder