Snel naar content

Inergy actief én aanwezig op Infographics Congres 

Frédérik Ruys werd op het Inspiriment van 4 oktober enorm enthousiast over het AI-PowerBI-dashboard ontwikkeld door de Young Professionals van Inergy. Daarom nodigde hij Inergy op 12 oktober uit om hem te vergezellen op het Infographics Congres in het Gooiland Hotel in Hilversum. Deze dag is bedoeld om ‘graphic lovers’ bij elkaar te brengen. Onder de sprekers én bezoekers zijn datajournalisten, illustrators en designers. De gezichtsherkenningstool toonde hij in zijn presentatie. Door middel van in de ochtend genomen foto’s van de deelnemers kon hij live in zijn presentatie de uiterlijke kenmerken van zijn publiek bekijken.  

Verder had Inergy een eigen stand waar bezoekers de tool konden uitproberen. Naast een mooi resultaat, constante drukte bij de stand en veel nieuwe lovende reacties heeft Inergy iedereen de kracht van data-driven design laten zien!

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer nieuws

Alle nieuws

De meicirculaire 2022 is uit en verwerkt in LIAS PAUW

De meicirculaire 2022 is uit en verwerkt in LIAS PAUW

De meicirculaire geeft de vertaling van de Voorjaarsnota van de rijksoverheid. De circulaire bevat informatie over de invoering per 1...

Lees verder

Inergy wederom gecertificeerd voor ISO27001

Inergy wederom gecertificeerd voor ISO27001

Eind mei onderging Inergy een externe ISO27001 audit en rondde deze succesvol af. De auditor heeft meer medewerkers van Inergy...

Lees verder

Inergy is koploper in digitale transformatie

Inergy is koploper in digitale transformatie

Inergy staat in de top 10 van koplopers in de wereld van digitale transformatie op het gebied van data- en...

Lees verder