Snel naar content
logo van zuyd hogeschool

Inergy Analytical Solutions nieuwe learning partner van Zuyd Hogeschool

De ICT-opleidingen van Zuyd Hogeschool hebben steeds veel aandacht voor de nieuwste toepassingen op het vakgebied van Big Data, Business Intelligence en Predictive Analytics. De ontwikkelingen binnen deze vakgebieden gaan razendsnel. Samenwerken met gespecialiseerde partners uit het bedrijfsleven is noodzakelijk om studenten op te leiden voor een steeds veranderende arbeidsmarkt.
Daarom heeft Zuyd Hogeschool recent een samenwerkingsovereenkomst afgesloten met Inergy Analytical Solutions. Inergy heeft zijn hoofdkantoor in Woerden maar sinds kort ook een vestiging in Heerlen op de Brightslands Smart Services Campus. JanKees Lampe (CMO en eigenaar): “Wij vinden investeren in het opleiden van de jonge generatie belangrijk. En we zijn trots dat we nu ook in het zuiden van Nederland samen met Zuyd Hogeschool de studenten meenemen in ons fascinerende vakgebied. Wij zijn dagelijks met onze ruim 60 collega’s actief bij onze klanten in met name logistiek, finance en retail. Binnenkort lopen daar ook studenten van Zuyd Hogeschool rond!”

De ICT Learning Community
De learning community van de faculteit ICT van Zuyd Hogeschool is door de samenwerking met Inergy weer groter geworden. De studenten maken deel uit van een community waarin de professionele cultuur van de beroepspraktijk wordt voorgeleefd. Studenten worden van meet af aan beschouwd als aankomende professionals die leren met elkaar, docenten en professionals. In de ICT Learning Community wordt inhoudelijke kennis uitgewisseld in een professioneel netwerk in de ICT-branche. De faculteit ICT leidt haar studenten breed op en Inergy brengt actuele kennis van Business Intelligence, Predictive Analytics, reporting, dashboarding, bronontsluiting van data over aan de studenten van Zuyd Hogeschool. Daarnaast kunnen de studenten kennis maken met tooling zoals Clickview, Microstrategy en cloudoplossingen zoals Azure. Tevens kunnen studenten onder begeleiding van Inergy aan hun stage- en afstudeeropdrachten werken.

Over Zuyd Hogeschool
Zuyd Hogeschool is een ambitieuze kennisinstelling in het hart van Europa met drie kernactiviteiten: onderwijs voor studenten, trainingen en opleidingen voor professionals, en onderzoek voor bedrijven en instellingen. Al jaren staan verschillende opleidingen van Zuyd in de top van de keuzegidsen. Dit hangt mede samen met de persoonlijke aandacht en kleinschaligheid van Zuyd. Bovendien werkt Zuyd ‒ over de grenzen van disciplines en organisaties heen ‒ intensief samen met het bedrijfsleven, (kennis)instellingen uit diverse sectoren en overheden, vanuit de overtuiging dat de 21e eeuw niet alleen om kennis vraagt, maar ook om het vermogen die kennis in praktijk toe te passen. Zowel binnen als buiten de (Eu)regio. De wortels en expertise van Zuyd gaan meer dan honderd jaar terug. Vanuit die kracht en in lijn met de sterktes van de (Eu)regio, concentreert het onderzoek van Zuyd zich rond de thema’s Innovatieve zorg en technologie, Transitie naar een duurzame gebouwde omgeving, Life Science and Materials en Smart Services. Met 1.700 medewerkers biedt Zuyd zijn 14.000 studenten vijftig bachelor- en masterprogramma’s aan.

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer nieuws

Alle nieuws

Septembercirculaire 2023 gepubliceerd en verwerkt in PAUW

Septembercirculaire 2023 gepubliceerd en verwerkt in PAUW

Op Prinsjesdag heeft het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) de septembercirculaire 2023 gepubliceerd. Deze is gebaseerd op de...

Lees verder

Succesvolle Power BI kennisavond bij Inergy

Succesvolle Power BI kennisavond bij Inergy

Woensdag 13 september vond de avondsessie van de Power BI Gebruikersgroep plaats bij Inergy in Woerden. Ruim 70 gasten verzamelden...

Lees verder

Inergy en Accoris kondigen strategische samenwerking aan voor verbeterde auditdiensten

Inergy en Accoris kondigen strategische samenwerking aan voor verbeterde auditdiensten

Inergy en Accoris, beide toonaangevende aanbieder van auditservices, zijn verheugd om een strategische samenwerking aan te kondigen. Deze samenwerking is...

Lees verder