Snel naar content
Strategische samenwerking Inergy en Accoris

Inergy en Accoris kondigen strategische samenwerking aan voor verbeterde auditdiensten

Inergy en Accoris, beide toonaangevende aanbieder van auditservices, zijn verheugd om een strategische samenwerking aan te kondigen. Deze samenwerking is gericht op het verbreden van de dienstverlening aan klanten door het inzetten van gezamenlijk kennis en het verder professionaliseren van de begeleiding in de steeds veranderende auditeisen.

Verbeterde Dienstverlening

De samenwerking met Accoris stelt Inergy in staat om de dienstverlening aan haar klanten naar een hoger niveau te tillen. “Dankzij deze samenwerking kunnen we onze auditoren flexibeler inzetten en profiteren we van schaalvergroting. Dit betekent dat we nu nog meer expertise en specialisatie in huis hebben,” zegt Joost Henskens, CEO van Inergy. Jeroen Holierhoek, Managing director bij Accoris vult aan. “We vullen elkaar goed aan op de domeinkennis binnen de gemeentemarkt.”

Meerwaarde voor Klanten

Klanten van Inergy Auditservices zullen direct profiteren van deze samenwerking door:

  • Efficiëntere begeleiding: door bundeling van de domeinkennis van de gemeentemarkt.
  • Flexibele inzetbaarheid: Auditoren met verschillende expertises zijn nog beter beschikbaar en kunnen sneller worden ingezet voor audits.
  • Meer Expertise: Door de schaalvergroting hebben is er toegang tot een breder scala aan kennis en specialisaties, waardoor altijd de beste auditor gekoppeld is aan jouw specifieke auditbehoeften.

Over Inergy

Inergy is gevestigd in Woerden en is een toonaangevende speler in de auditmarkt. Met een breed scala aan diensten en een team van hooggekwalificeerde professionals streeft Inergy ernaar om bedrijven te helpen bij het voldoen aan regelgeving en het verbeteren van hun bedrijfsvoering.

Over Accoris

Accoris is gevestigd in Zoetermeer en Apeldoorn en is een betrouwbare partner in de auditmarkt. De hooggekwalificeerde onafhankelijke experts bieden een pakket aan diensten en evalueren organisaties volgens vastgestelde normen en leveren inzichtelijke rapporten waardoor men voldoet aan regelgeving en de bedrijfsvoering verbeterd. Aangesloten bij NBA en NOREA, garanderen ze kwaliteit en ethiek in het werk.

Contact

Voor meer informatie over deze samenwerking kan je contact opnemen met: Bianca Kraft, Projectmanager Auditservices, Inergy, 06 16 11 88 35, Bianca.kraft@inergy.nl

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer nieuws

Alle nieuws

Inergy op het VNG Jaarcongres 2024

Inergy op het VNG Jaarcongres 2024

Tijdens het VNG Jaarcongres 2024 op 25 en 26 juni in het Groene Hart is Inergy natuurlijk weer aanwezig om...

Lees verder

Snowflake security issue, klanten Inergy niet geraakt

Snowflake security issue, klanten Inergy niet geraakt

update van 3 juni om 17.00 Vrijdagavond 31 mei 2024 verscheen er een post op de site van Hudson Rock,...

Lees verder

Hoofdlijnen meicirculaire 2024 sluiten aan bij Voorjaarsnota 2024

Hoofdlijnen meicirculaire 2024 sluiten aan bij Voorjaarsnota 2024

Op maandag 27 mei 2024 is de meicirculaire gepubliceerd. De hoofdlijnen van de circulaire sluiten aan bij de Voorjaarsnota 2024....

Lees verder