Snel naar content

Inergy is Premier Partner Snowflake

Inergy is “Premier Partner” van Snowflake geworden. Snowflake ziet Inergy als een deskundige partner, die bij vele klanten inmiddels heeft bewezen Snowflake succesvol te kunnen implementeren. Daarnaast telt Inergy een grote groep SnowPro’s, ofwel Snowflake certified subject matter experts!

Inergy onderhoudt korte lijnen en heeft veelvuldig overleg met Snowflake waardoor er efficiënt en kwalitatief hoogwaardig samengewerkt wordt. Veel kennis en ervaring wordt over en weer uitgewisseld. Klanten waar we met Snowflake gezamenlijk successen boeken zijn Detailresult (DIRK en Dekamarkt), Hans Anders, Caldic, Arriva, DPD België, Intergamma en Arbo Unie. Die kennis en ervaring delen wij ook graag met jou. Bel of mail gerust. Dan lichten we een en ander toe.

Waarom Snowflake?

Onze Technical Director Data & Analytics Frans Drijver legt het uit. “De Snowflake datacloud is een wereldwijd netwerk waar toegang, governance en actie centraal staan. De traditionele data-architectuur zet data in silo’s. Datasilo’s belemmeren echter de waarde uit data te halen. De Snowflake architectuur doet dat niet en heeft een unieke nieuwe benadering waar wij enthousiast over zijn. Met het Snowflake dataplatform heb je één platform, één kopie van de data, meerdere workloads en nauwelijks onderhoud nodig. Je hebt beveiligde toegang tot de data en ongelimiteerde schaalbaarheid en performance.

Het platform van Snowflake is de motor die de Data Cloud aandrijft en toegang biedt, waardoor een oplossing ontstaat voor datawarehousing, datalakes, data-engineering, datascience, ontwikkeling van data-applicaties en het delen van data. Onze klanten ervaren een snellere groei, minder kosten en minder risico’s. Hierdoor realiseren we een hogere ROI, is er minder tijd nodig om het platform uit te rollen en is er minder inzet door de IT-afdeling.”

Lees meer:  Frans is een fan van Snowflake en legt uit waarom.

Waarom Inergy

Onze commercieel directeur Rene van Veen: “We hebben twintig jaar ervaring op het gebied van dataplatformen, analytics en BI. Als geen andere partij kennen we de valkuilen van het opzetten van een dataplatform. Essentieel is dat jouw data ook daadwerkelijk business waarde oplevert.

Onze keuze voor Snowflake is dan ook gebaseerd op die jarenlange ervaring. Wij hebben een groot aantal bestaande datawarehouses op verschillende platformen getest en gemigreerd en kunnen als geen ander aangeven wat voor jou de impact is. Gaat het niet om het opzetten van een nieuw dataplatform, maar om een migratie naar Snowflake? Wij kunnen je exact vertellen wat het je oplevert en wat het je kost. Wij zullen dat altijd doen op basis van een gedegen business case waar jij ons ook op mag afrekenen.”

 

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer nieuws

Alle nieuws

Decembercirculaire 2022 verwerkt in LIAS PAUW

Decembercirculaire 2022 verwerkt in LIAS PAUW

Woensdag 21 december verscheen de decembercirculaire 2022. Sinds vrijdag 23 december beschikken klanten van LIAS PAUW al over de cijfers...

Lees verder

Inergy steunt de Voedselbank

Inergy steunt de Voedselbank

Traditiegetrouw stuurt Inergy geen kerstkaarten en -pakketten naar klanten en relaties in de decembermaand. In plaats daarvan steunen we een...

Lees verder

Terugblik op het Data & Analytics Event 2022

Terugblik op het Data & Analytics Event 2022

Donderdag 17 november vond, speciaal voor onze klanten, het Data & Analytics Event plaats op ons kantoor in Woerden. We...

Lees verder