Snel naar content

Inergy wederom gecertificeerd voor ISO27001

Eind mei onderging Inergy een externe ISO27001 audit en rondde deze succesvol af. De auditor heeft meer medewerkers van Inergy gesproken dan gewoonlijk. Dit heeft uitstekend gewerkt en toonde aan dat informatiebeveiliging breed gedragen wordt bij Inergy.

Een grote pluim die dankbaar in ontvangst is genomen. Het resultaat was erg goed. Er zijn geen kritieke en niet-kritieke afwijkingen gevonden. Ons certificaat mag weer een jaartje aan de muur blijven hangen en daar zijn we heel blij mee. Klanten vinden het namelijk terecht heel belangrijk dat hun data veilig wordt behandeld door Inergy. Deze certificering toont aan dat we voldoen aan de gestelde eisen op het gebied van informatiebeveiliging.

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer nieuws

Alle nieuws

De meicirculaire 2022 is uit en verwerkt in LIAS PAUW

De meicirculaire 2022 is uit en verwerkt in LIAS PAUW

De meicirculaire geeft de vertaling van de Voorjaarsnota van de rijksoverheid. De circulaire bevat informatie over de invoering per 1...

Lees verder

Inergy is koploper in digitale transformatie

Inergy is koploper in digitale transformatie

Inergy staat in de top 10 van koplopers in de wereld van digitale transformatie op het gebied van data- en...

Lees verder

Update Spring Framework kwetsbaarheid

Update Spring Framework kwetsbaarheid

Afgelopen donderdag 31 maart is er een kwetsbaarheid ontdekt in het Spring Framework. Wij monitoren en analyseren deze situatie nauwlettend....

Lees verder