Snel naar content
mathijs van houweninge staat voor inergy kantoor in aanbouw

Inergy verhuist binnen Woerden

Inergy gaat verhuizen. Na een intensieve speurtocht door Woerden vond eigenaar Mathijs van Houweninge bij AT The Office de moderne nieuwe werkplek die hij zocht voor alle 130 collega’s.

Dit jaar bestaan we 20 jaar. Na te zijn gestart op de Prins Hendrikkade is Inergy nu gevestigd op de Pelmolenlaan 19 en vanaf 1 oktober 2019 een paar honderd meter verderop in dezelfde straat op de Pelmolenlaan 2. Dit pand is flink groter wat hard nodig is door de groei die we hebben doorgemaakt.

Mathijs van Houweninge: “Woerden is voor ons de perfecte plek in Nederland. Lekker centraal en goed bereikbaar. We willen hier dus graag blijven, mede omdat we veel Woerdense collega’s hebben.”

Samen met Daniëlle Pels, manager marketing en communicatie bij Inergy is hij op zoek gegaan. Daniëlle: “Het nieuwe pand moest bij onze dynamische en innovatieve organisatie passen. Dat was niet altijd makkelijk te vinden. Maar gelukkig vonden we bij AT The Office precies wat we nodig hadden. Het is een duurzaam pand, vlak bij snelweg en station, genoeg parkeerplekken, een gym en natuurlijk fors meer ruimte voor ons groeiende bedrijf!”

Cees Rodenburg van AT The Office: “We zijn trots en blij Inergy als onze nieuwe huurder te mogen ontvangen. Met de komst van dit vooruitstrevende ICT-bedrijf is het pand bijna helemaal vol.”

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer nieuws

Alle nieuws

Haal het maximale uit het coalitieakkoord met LIAS

Haal het maximale uit het coalitieakkoord met LIAS

Op woensdag 15 maart 2023 vinden de verkiezingen voor de Provinciale Staten en de waterschappen plaats. De vorming van de...

Lees verder

Accres en compensatie inflatie

Accres en compensatie inflatie

De minister van Binnenlandse Zaken heeft een nieuw ‘Stroomschema uitkeringsvorm’ en de bijbehorende toelichting gepubliceerd. Hierin wordt de keus tussen...

Lees verder

Decembercirculaire 2022 verwerkt in LIAS PAUW

Decembercirculaire 2022 verwerkt in LIAS PAUW

Woensdag 21 december verscheen de decembercirculaire 2022. Sinds vrijdag 23 december beschikken klanten van LIAS PAUW al over de cijfers...

Lees verder