Snel naar content
mathijs van houweninge staat voor inergy kantoor in aanbouw

Inergy verhuist binnen Woerden

Inergy gaat verhuizen. Na een intensieve speurtocht door Woerden vond eigenaar Mathijs van Houweninge bij AT The Office de moderne nieuwe werkplek die hij zocht voor alle 130 collega’s.

Dit jaar bestaan we 20 jaar. Na te zijn gestart op de Prins Hendrikkade is Inergy nu gevestigd op de Pelmolenlaan 19 en vanaf 1 oktober 2019 een paar honderd meter verderop in dezelfde straat op de Pelmolenlaan 2. Dit pand is flink groter wat hard nodig is door de groei die we hebben doorgemaakt.

Mathijs van Houweninge: “Woerden is voor ons de perfecte plek in Nederland. Lekker centraal en goed bereikbaar. We willen hier dus graag blijven, mede omdat we veel Woerdense collega’s hebben.”

Samen met Daniëlle Pels, manager marketing en communicatie bij Inergy is hij op zoek gegaan. Daniëlle: “Het nieuwe pand moest bij onze dynamische en innovatieve organisatie passen. Dat was niet altijd makkelijk te vinden. Maar gelukkig vonden we bij AT The Office precies wat we nodig hadden. Het is een duurzaam pand, vlak bij snelweg en station, genoeg parkeerplekken, een gym en natuurlijk fors meer ruimte voor ons groeiende bedrijf!”

Cees Rodenburg van AT The Office: “We zijn trots en blij Inergy als onze nieuwe huurder te mogen ontvangen. Met de komst van dit vooruitstrevende ICT-bedrijf is het pand bijna helemaal vol.”

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer nieuws

Alle nieuws

Terugblik op een geslaagde Power BI kennisavond bij Inergy

Terugblik op een geslaagde Power BI kennisavond bij Inergy

Woensdag 15 mei vond de avondsessie van de Power BI Gebruikersgroep plaats bij Inergy in Woerden. Het was een succesvolle...

Lees verder

Voorjaarsnota 2024: Wat zijn de effecten voor gemeenten?

Voorjaarsnota 2024: Wat zijn de effecten voor gemeenten?

Op maandag 15 april is de Voorjaarsnota 2024 gepubliceerd. In deze nota is aangegeven dat de oploop van de opschalingskorting...

Lees verder

Collega’s van Inergy gaven sollicitatietraining vanuit JINC

Collega’s van Inergy gaven sollicitatietraining vanuit JINC

In de afgelopen weken hebben onze collega’s Joost Henskens, Suzanne Westland, Beyza Yilmaz en Danielle Pels vanuit JINC sollicitatietraining gegeven...

Lees verder