Inergy gaat verhuizen. Na een intensieve speurtocht door Woerden vond eigenaar Mathijs van Houweninge bij AT The Office de moderne nieuwe werkplek die hij zocht voor alle 130 collega’s.

Dit jaar bestaan we 20 jaar. Na te zijn gestart op de Prins Hendrikkade is Inergy nu gevestigd op de Pelmolenlaan 19 en vanaf 1 oktober 2019 een paar honderd meter verderop in dezelfde straat op de Pelmolenlaan 2. Dit pand is flink groter wat hard nodig is door de groei die we hebben doorgemaakt.

Mathijs van Houweninge: “Woerden is voor ons de perfecte plek in Nederland. Lekker centraal en goed bereikbaar. We willen hier dus graag blijven, mede omdat we veel Woerdense collega’s hebben.”

Samen met Daniëlle Pels, manager marketing en communicatie bij Inergy is hij op zoek gegaan. Daniëlle: “Het nieuwe pand moest bij onze dynamische en innovatieve organisatie passen. Dat was niet altijd makkelijk te vinden. Maar gelukkig vonden we bij AT The Office precies wat we nodig hadden. Het is een duurzaam pand, vlak bij snelweg en station, genoeg parkeerplekken, een gym en natuurlijk fors meer ruimte voor ons groeiende bedrijf!”

Cees Rodenburg van AT The Office: “We zijn trots en blij Inergy als onze nieuwe huurder te mogen ontvangen. Met de komst van dit vooruitstrevende ICT-bedrijf is het pand bijna helemaal vol.”