We sluiten het jaar 2019 alweer bijna af. Een mooi moment om jou heel fijne feestdagen en alvast een geweldig 2020 te wensen.

We kijken terug op een feestelijk jaar waarin Inergy twintig jaar bestond, ons kantoor in Woerden is verhuisd naar een prachtige en duurzame locatie, we de 152ste gemeente als klant mochten noteren en we samen met jou veel impact creëerden. We improve performance!

We blikken ook vast vooruit naar 2020. We zitten niet stil. We innoveren, passen de nieuwste technieken toe, blijven waken over de veiligheid van jouw data en streven continu naar meer vooruitgang. Over die mogelijkheden gaan wij graag met jou in gesprek in het nieuwe jaar.

Wij doneren ieder jaar mede namens jou geld aan een goed doel. Wij vinden dit beter passen bij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid dan het versturen van kaarten of kerstpakketten. Dit jaar hebben wij gekozen voor het Bartiméus Fonds.

Het Bartiméus Fonds

In Nederland zijn circa 300.000 mensen blind of slechtziend. Uit onderzoek blijkt dat dit aantal de komende jaren stijgt. Oorzaken hiervoor zijn onder meer de vergrijzing, maar ook ziektes als diabetes waardoor veel jonge mensen worden getroffen. Het Bartiméus Fonds maakt zich sterk voor mensen die slechtziend of blind zijn. Wij vinden dat mensen met een visuele beperking alles uit het leven moeten kunnen halen wat erin zit.

Als je meer informatie wil over het Bartiméus Fonds of zelf ook een bijdrage wil doneren, kijk dan op https://bartimeusfonds.nl/geef-een-gift/. Wij steunen het project “Vraag maar raak”.

Project “Vraag maar raak”

Binnen het onderwijs wordt veel gebruikgemaakt van vragen als leermethode en als testmethode. Vragen zijn te onderscheiden in verschillende vraagtypen: gesloten vragen, open vragen, meerkeuzevragen, vragen waarbij antwoorden versleept of gerankt moeten worden, enzovoort. Er zijn ongeveer 75 verschillende vraagtypen, waarvan op dit moment slechts een heel klein aantal online toegankelijk is.

Met dit project willen we minimaal 50 vraagtypen toegankelijk maken en illustreren met duidelijke voorbeelden. Naast het technisch toegankelijk maken van de verschillende vraagtypen, is er ook veel aandacht voor de pedagogische kant van het toetsen. Op basis van up-to-date didactische kennis binnen het projectteam wordt bijvoorbeeld bekeken hoe de toegankelijke vragen worden ingericht zodat het specifieke leerdoel wordt bereikt.

 

Mathijs van Houweninge

Mede-eigenaar en CEO

Wil jij meer weten over Inergy?

Neem gerust contact met ons op.

Bel ons op 0348 45 76 66