Snel naar content

LIAS Regiodagen in Arnhem, Groningen en Dordrecht

Afgelopen week vonden de LIAS Regiodagen plaats. Deze keer waren we te gast in Arnhem, Groningen en Dordrecht. Heel fijn om zo gastvrij door klanten te worden ontvangen. Bezoekers gingen met elkaar in gesprek tijdens het netwerkcafé en werden op een flink aantal onderwerpen helemaal bijgepraat.

Onderstaande lezingen vonden plaats.

Structuren – Meer dan alleen financiële verbanden

Door te spelen met structuren kunnen we ook binnen LIAS verbanden leggen tussen verschillende elementen. Hoe kan je binnen jouw organisatie creatief omgaan met structuren? In zijn presentatie vertelde Twan Emonts-Schumer hoe je dat aanpakt.

Van programma-gestuurde doelenboom naar een integrale ambitieboom

Wat betekent het voor een organisatie om een doelenboom in te richten op basis van ambities in plaats van de begrotingsprogramma’s? En wat betekent een andere aanpak voor het totstandkomingsproces van de ambitieboom en de daarbijbehorende inrichting in LIAS? De gemeente Arnhem lichte dit toe tijdens de presentatie.

Online dashboards van ‘wat wil ik weten’ naar ‘wat moet ik weten

Tijdens deze presentatie van gemeente Dalfsen en Thomas Bos werd je meegenomen in wat er er allemaal komt kijken bij het ontsluiten van (externe) data in een dashboard. Wat vraagt dit van een organisatie en de medewerkers en hoe ziet een online- dashboard er in de praktijk uit?

Modern Finance: digitale transformatie in de financiële sector

“Financiële organisaties staan voor grote uitdagingen om vol vertrouwen de beste beslissingen te nemen voor hun organisatie, team of klanten. Bij Microsoft gaan we die uitdagingen aan met technologieën die onze mensen in staat stellen effectiever te zijn. We zijn op reis: niet alleen helpen we onze klanten digitaal te transformeren, ook binnen onze eigen bedrijfsactiviteiten doen we dit. Of de uitdaging nu geworteld is in het vergroten van inkomsten of het toewijzen van middelen, technologie is de kortste weg naar betere acties met meer zekerheid. Maar om technologie tot leven te brengen, moeten we in onze mensen investeren.”

De volgende bijeenkomst voor LIAS gebruikers is op 12 mei, de LIAS-Klantendag in de jaarbeurs in Utrecht. Binnenkort kan je je hiervoor inschrijven.

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer nieuws

Alle nieuws

De meicirculaire 2022 is uit en verwerkt in LIAS PAUW

De meicirculaire 2022 is uit en verwerkt in LIAS PAUW

De meicirculaire geeft de vertaling van de Voorjaarsnota van de rijksoverheid. De circulaire bevat informatie over de invoering per 1...

Lees verder

Inergy wederom gecertificeerd voor ISO27001

Inergy wederom gecertificeerd voor ISO27001

Eind mei onderging Inergy een externe ISO27001 audit en rondde deze succesvol af. De auditor heeft meer medewerkers van Inergy...

Lees verder

Inergy is koploper in digitale transformatie

Inergy is koploper in digitale transformatie

Inergy staat in de top 10 van koplopers in de wereld van digitale transformatie op het gebied van data- en...

Lees verder