26-11-2020

Release LIAS Enterprise 1.63

Op 11 December 2020 releasen we de volgende versie van LIAS Enterprise. Een versie vol met verbeteringen en nieuwe functionaliteiten.

Een korte greep per module van de aanpassingen en verbeteringen lees je hier. Voor de details verwijzen wij naar de releasenotes. We sturen een e-mail met deze releasenotes op 11 december 2020. Krijgen je deze e-mails normaal niet? Stuur dan een mail naar info@inergy.nl. Dan zetten we je op de mailinglist.

Risico Management

Bij het verwijderen van elementen op de kaart is een hinderlijke fout opgelost waardoor deze kaart weer op te slaan is.

Document Management en Rapporten

Bij het afdrukken van het document waren er situaties waardoor een fout in de applicatie ontstond. Deze situaties zijn verholpen.

In de wizard zijn er enkele optimalisaties doorgevoerd waardoor het geheugengebruik is verbeterd.

Prestatie Management

De opvraag van de data met de wizard heeft een update gekregen waardoor het gebruik van de wizard sneller is geworden. Daarnaast hebben we spellingscontrole toegevoegd aan de velden tekst met opmaak.

Financieel Management

Algemeen: We hebben een bundeling van meldingen op de lay-outs in Financieel Management opgepakt.

MIP/Activa : Naast nieuwe functionaliteiten hebben we diverse bevindingen opgelost in deze versie. Het meest in het oog springt de toegevoegde functionaliteit die de tegenboekingen voor de afschrijving en rente automatisch aanmaakt.

Onderhoudsmodule

Het berichtencentrum heeft een verbetering ondergaan en de e-mails die verstuurd worden als herinnering voor een financiële workflow-taak bevatten nu de juiste info.
Let ook op dat Microsoft TLS versie 1.0 en 1.1 niet meer ondersteund wordt voor het versturen van e-mails via Office365. Versie 1.62SP2 en 1.63 ondersteunen de opvolger van deze standaard, TLS 1.2.

We hebben bij de datakoppeling het wegschrijven van de data efficiënter gemaakt waardoor dit minder geheugen en minder tijd in beslag neemt.

Meer kennis opdoen

Podcast

Wil je meer informatie over hoe we samen met de klankbordgroep werken aan de nieuwe module MIP/Acitva? Beluister dan onze podcast met Jan van Veen, Financieel adviseur bij de gemeente Utrecht en Leonard Boot, Product Owner bij Inergy. Zij nemen je in dit tweegesprek mee in de ontwikkeling van de MIP activa module.

Blog

Waarom wil je MIP/Activa? Dat kan je lezen in deze blog waarin je leest hoe je de voorheen tijdrovende klus terugbrengt tot drie eenvoudige handelingen.

Academy

Wil je jouw kennis verder bijspijkeren? Kijk dan op de Academy-pagina welke trainingen jou verder kunnen helpen.

Michael Oudshoorn

Wil jij meer weten over LIAS?

Neem gerust contact met ons op.

Bel ons op 0348 45 76 66

  Lees gerust verder...

  22-3-2021

  Inergy breidt LIAS platform uit met dienstverlening en GRC-software voor overheid

  24-2-2021

  Antifraude en anticorruptie beleid

  Altijd op de hoogte

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks een update.