Snel naar content
foto van een vergadertafel met een inergy jasje over een stoel hangend in de voorgrond

Release LIAS Enterprise 1.63

Op 11 December 2020 releasen we de volgende versie van LIAS Enterprise. Een versie vol met verbeteringen en nieuwe functionaliteiten.

Een korte greep per module van de aanpassingen en verbeteringen lees je hier. Voor de details verwijzen wij naar de releasenotes. We sturen een e-mail met deze releasenotes op 11 december 2020. Krijgen je deze e-mails normaal niet? Stuur dan een mail naar info@inergy.nl. Dan zetten we je op de mailinglist.

Risico Management

Bij het verwijderen van elementen op de kaart is een hinderlijke fout opgelost waardoor deze kaart weer op te slaan is.

Document Management en Rapporten

Bij het afdrukken van het document waren er situaties waardoor een fout in de applicatie ontstond. Deze situaties zijn verholpen.

In de wizard zijn er enkele optimalisaties doorgevoerd waardoor het geheugengebruik is verbeterd.

Prestatie Management

De opvraag van de data met de wizard heeft een update gekregen waardoor het gebruik van de wizard sneller is geworden. Daarnaast hebben we spellingscontrole toegevoegd aan de velden tekst met opmaak.

Financieel Management

Algemeen: We hebben een bundeling van meldingen op de lay-outs in Financieel Management opgepakt.

MIP/Activa : Naast nieuwe functionaliteiten hebben we diverse bevindingen opgelost in deze versie. Het meest in het oog springt de toegevoegde functionaliteit die de tegenboekingen voor de afschrijving en rente automatisch aanmaakt.

Onderhoudsmodule

Het berichtencentrum heeft een verbetering ondergaan en de e-mails die verstuurd worden als herinnering voor een financiële workflow-taak bevatten nu de juiste info.
Let ook op dat Microsoft TLS versie 1.0 en 1.1 niet meer ondersteund wordt voor het versturen van e-mails via Office365. Versie 1.62SP2 en 1.63 ondersteunen de opvolger van deze standaard, TLS 1.2.

We hebben bij de datakoppeling het wegschrijven van de data efficiënter gemaakt waardoor dit minder geheugen en minder tijd in beslag neemt.

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer nieuws

Alle nieuws

Collega’s van Inergy gaven sollicitatietraining vanuit JINC

Collega’s van Inergy gaven sollicitatietraining vanuit JINC

In de afgelopen weken hebben onze collega’s Joost Henskens, Suzanne Westland, Beyza Yilmaz en Danielle Pels vanuit JINC sollicitatietraining gegeven...

Lees verder

Innovatie en samenwerking stonden centraal op de LIAS Gebruikersdag 2024  

Innovatie en samenwerking stonden centraal op de LIAS Gebruikersdag 2024  

De LIAS Gebruikersdag 2024 in Vianen was een dynamische en informatieve bijeenkomst die werd bezocht door ruim 200 klanten van...

Lees verder

Inergy Auditservices is overgedragen aan Publieke Sector Accountants

Inergy Auditservices is overgedragen aan Publieke Sector Accountants

Met ingang van 1 februari 2024 is het Inergy Auditservices team overgedragen aan Publieke Sector Accountants (PSA). Vanaf dat moment voert...

Lees verder