Snel naar content
foto van een vergadertafel met een inergy jasje over een stoel hangend in de voorgrond

Release LIAS Enterprise 1.63

Op 11 December 2020 releasen we de volgende versie van LIAS Enterprise. Een versie vol met verbeteringen en nieuwe functionaliteiten.

Een korte greep per module van de aanpassingen en verbeteringen lees je hier. Voor de details verwijzen wij naar de releasenotes. We sturen een e-mail met deze releasenotes op 11 december 2020. Krijgen je deze e-mails normaal niet? Stuur dan een mail naar info@inergy.nl. Dan zetten we je op de mailinglist.

Risico Management

Bij het verwijderen van elementen op de kaart is een hinderlijke fout opgelost waardoor deze kaart weer op te slaan is.

Document Management en Rapporten

Bij het afdrukken van het document waren er situaties waardoor een fout in de applicatie ontstond. Deze situaties zijn verholpen.

In de wizard zijn er enkele optimalisaties doorgevoerd waardoor het geheugengebruik is verbeterd.

Prestatie Management

De opvraag van de data met de wizard heeft een update gekregen waardoor het gebruik van de wizard sneller is geworden. Daarnaast hebben we spellingscontrole toegevoegd aan de velden tekst met opmaak.

Financieel Management

Algemeen: We hebben een bundeling van meldingen op de lay-outs in Financieel Management opgepakt.

MIP/Activa : Naast nieuwe functionaliteiten hebben we diverse bevindingen opgelost in deze versie. Het meest in het oog springt de toegevoegde functionaliteit die de tegenboekingen voor de afschrijving en rente automatisch aanmaakt.

Onderhoudsmodule

Het berichtencentrum heeft een verbetering ondergaan en de e-mails die verstuurd worden als herinnering voor een financiële workflow-taak bevatten nu de juiste info.
Let ook op dat Microsoft TLS versie 1.0 en 1.1 niet meer ondersteund wordt voor het versturen van e-mails via Office365. Versie 1.62SP2 en 1.63 ondersteunen de opvolger van deze standaard, TLS 1.2.

We hebben bij de datakoppeling het wegschrijven van de data efficiënter gemaakt waardoor dit minder geheugen en minder tijd in beslag neemt.

Meer kennis opdoen

Podcast

Wil je meer informatie over hoe we samen met de klankbordgroep werken aan de nieuwe module MIP/Acitva? Beluister dan onze podcast met Jan van Veen, Financieel adviseur bij de gemeente Utrecht en Leonard Boot, Product Owner bij Inergy. Zij nemen je in dit tweegesprek mee in de ontwikkeling van de MIP activa module.

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer nieuws

Alle nieuws

Haal het maximale uit het coalitieakkoord met LIAS

Haal het maximale uit het coalitieakkoord met LIAS

Op woensdag 15 maart 2023 vinden de verkiezingen voor de Provinciale Staten en de waterschappen plaats. De vorming van de...

Lees verder

Accres en compensatie inflatie

Accres en compensatie inflatie

De minister van Binnenlandse Zaken heeft een nieuw ‘Stroomschema uitkeringsvorm’ en de bijbehorende toelichting gepubliceerd. Hierin wordt de keus tussen...

Lees verder

Decembercirculaire 2022 verwerkt in LIAS PAUW

Decembercirculaire 2022 verwerkt in LIAS PAUW

Woensdag 21 december verscheen de decembercirculaire 2022. Sinds vrijdag 23 december beschikken klanten van LIAS PAUW al over de cijfers...

Lees verder