Snel naar content
het logo van Silver Partner SqlDBM

SqlDBM en Inergy kondigen samenwerking aan

Inergy gaat samenwerken met SqlDBM als Silver Partner, met een focus op digitale exposure en cloudadoptiestrategie. Hiermee worden klanten ondersteund door het gebruik van cloud-based technologie en oplossingen.

Wat is SqlDBM

SqlDBM is een cloud-based SaaS-databasemodelleringsplatform. SqlDBM maakt gebruik van de kracht van de cloud en zorgt voor schaalbaarheid en gebruiksgemak. Inergy, met meer dan twintig jaar BI-ervaring, zet zich eveneens in om samen met klanten cloud-based oplossingen te omarmen. Zowel SqlDBM als Inergy zijn officiële Snowflake Premier Partners en zien deze synergie als een natuurlijke match. 

Mooie samenwerking

“De samenwerking tussen Inergy-SqlDBM is een krachtige combinatie. Data-omgevingen op verschillende platformen en kanalen zijn steeds complexer geworden. De tools en consultants die ermee omgaan moeten zich dus voortdurend ontwikkelen om deze uitdaging aan te gaan. We geloven dat ons gemeenschappelijk begrip van cloudoplossingen cruciaal is om de industrie naar de toekomst van de cloud te leiden”, zegt Anna Abramova, Head of Growth bij SqlDBM. 

Inergy is ook Microsoft Gold Partner. Veel medewerkers zijn Azure gecertificeerd, een van de best ondersteunde clouds van SqlDBM. Beide bedrijven zien de cloud als de logische volgende stap in BI en datawarehousing. De samenwerking zorgt ervoor dat klanten goed zijn toegerust om de ongekende mogelijkheden van cloud computing te benutten. 

Over SqlDBM 

De missie van SqlDBM is om een ​​moderne cloud-based modelleringsoplossing te bieden waarmee klanten hun datawarehouse kunnen vormgeven of creëren zonder een enkele regel code te hoeven schrijven. SqlDBM ondersteunt toonaangevende cloud-based databaseproviders zoals Snowflake, Azure Synapse, Redshift en on-premise oplossingen zoals Postgres en SQL Server.

Met behulp van een online visuele interface kunnen gebruikers hun volledige database door middel van reverse engineering vormgeven, nieuwe objecten maken, wijzigingen aanbrengen en eigenschappen toevoegen zonder SQL te schrijven. SqlDBM biedt extra functies die data governance, data discovery (data dictionary), DevOps en CI/CD en communicatie tussen zakelijke en technische gebruikers vergemakkelijken. 

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer nieuws

Alle nieuws

Inergy steunt de Voedselbank

Inergy steunt de Voedselbank

Traditiegetrouw stuurt Inergy geen kerstkaarten en -pakketten naar klanten en relaties in de decembermaand. In plaats daarvan steunen we een...

Lees verder

Terugblik op het Data & Analytics Event 2022

Terugblik op het Data & Analytics Event 2022

Donderdag 17 november vond, speciaal voor onze klanten, het Data & Analytics Event plaats op ons kantoor in Woerden. We...

Lees verder

De meicirculaire 2022 is uit en verwerkt in LIAS PAUW

De meicirculaire 2022 is uit en verwerkt in LIAS PAUW

De meicirculaire geeft de vertaling van de Voorjaarsnota van de rijksoverheid. De circulaire bevat informatie over de invoering per 1...

Lees verder