Snel naar content
het logo van Silver Partner SqlDBM

SqlDBM en Inergy kondigen samenwerking aan

Inergy gaat samenwerken met SqlDBM als Silver Partner, met een focus op digitale exposure en cloudadoptiestrategie. Hiermee worden klanten ondersteund door het gebruik van cloud-based technologie en oplossingen.

Wat is SqlDBM

SqlDBM is een cloud-based SaaS-databasemodelleringsplatform. SqlDBM maakt gebruik van de kracht van de cloud en zorgt voor schaalbaarheid en gebruiksgemak. Inergy, met meer dan twintig jaar BI-ervaring, zet zich eveneens in om samen met klanten cloud-based oplossingen te omarmen. Zowel SqlDBM als Inergy zijn officiële Snowflake Premier Partners en zien deze synergie als een natuurlijke match. 

Mooie samenwerking

“De samenwerking tussen Inergy-SqlDBM is een krachtige combinatie. Data-omgevingen op verschillende platformen en kanalen zijn steeds complexer geworden. De tools en consultants die ermee omgaan moeten zich dus voortdurend ontwikkelen om deze uitdaging aan te gaan. We geloven dat ons gemeenschappelijk begrip van cloudoplossingen cruciaal is om de industrie naar de toekomst van de cloud te leiden”, zegt Anna Abramova, Head of Growth bij SqlDBM. 

Inergy is ook Microsoft Gold Partner. Veel medewerkers zijn Azure gecertificeerd, een van de best ondersteunde clouds van SqlDBM. Beide bedrijven zien de cloud als de logische volgende stap in BI en datawarehousing. De samenwerking zorgt ervoor dat klanten goed zijn toegerust om de ongekende mogelijkheden van cloud computing te benutten. 

Over SqlDBM 

De missie van SqlDBM is om een ​​moderne cloud-based modelleringsoplossing te bieden waarmee klanten hun datawarehouse kunnen vormgeven of creëren zonder een enkele regel code te hoeven schrijven. SqlDBM ondersteunt toonaangevende cloud-based databaseproviders zoals Snowflake, Azure Synapse, Redshift en on-premise oplossingen zoals Postgres en SQL Server.

Met behulp van een online visuele interface kunnen gebruikers hun volledige database door middel van reverse engineering vormgeven, nieuwe objecten maken, wijzigingen aanbrengen en eigenschappen toevoegen zonder SQL te schrijven. SqlDBM biedt extra functies die data governance, data discovery (data dictionary), DevOps en CI/CD en communicatie tussen zakelijke en technische gebruikers vergemakkelijken. 

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer nieuws

Alle nieuws

Haal het maximale uit het coalitieakkoord met LIAS

Haal het maximale uit het coalitieakkoord met LIAS

Op woensdag 15 maart 2023 vinden de verkiezingen voor de Provinciale Staten en de waterschappen plaats. De vorming van de...

Lees verder

Accres en compensatie inflatie

Accres en compensatie inflatie

De minister van Binnenlandse Zaken heeft een nieuw ‘Stroomschema uitkeringsvorm’ en de bijbehorende toelichting gepubliceerd. Hierin wordt de keus tussen...

Lees verder

Decembercirculaire 2022 verwerkt in LIAS PAUW

Decembercirculaire 2022 verwerkt in LIAS PAUW

Woensdag 21 december verscheen de decembercirculaire 2022. Sinds vrijdag 23 december beschikken klanten van LIAS PAUW al over de cijfers...

Lees verder