Snel naar content
Klanten op de borrel van de klantendag van Inergy

Terugblik op het Data & Analytics Event 2022

Donderdag 17 november vond, speciaal voor onze klanten, het Data & Analytics Event plaats op ons kantoor in Woerden. We praatten de bezoekers bij over de laatste trends en ontwikkelingen rondom data en inspireerden hen om nog meer uit hun data te halen.

Bij data & analytics draait alles om het werken met data. Collega’s Daan Koot en Michiel Brunt hielden een betoog over hoe je de privacy in je dataplatform AVG-proof vormgeeft.

We leren van het verleden om het heden beter te begrijpen en de toekomst beter te voorspellen. Dat geldt ook voor het vakgebied van data & analytics. In de interactieve sessie van Frank Habers doken we in het verleden van het vakgebied, om vervolgens gezamenlijk de toekomst te voorspellen.

Datagedreven werken is meer dan het dataplatform benutten. Hoe ga je als organisatie om met data? Merijn Douwes gaf een helder overzicht van Data Governance.

Met de missie ‘Mobilizing the world’s data’ gaat Snowflake veel verder dan alleen het bieden van een data platform. Het draait allemaal om het op eenvoudige en beheerde manier toegang krijgen tot voorheen onmogelijke hoeveelheden data – waar je ook bent en wie je ook bent. In een sessie van Leonie van der Sleen van Snowflake hoorde de deelnemers hoe de Snowflake Data Cloud kan worden ingezet voor het intern en extern delen van data zonder te kopiëren en hoe je data zelfs kan vermarkten als product.

Na afloop vond er een geanimeerde, gezellige borrel plaats voordat iedereen weer geïnspireerd naar huis ging.

We Improve Performance!

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer nieuws

Alle nieuws

Terugblik op een geslaagde Power BI kennisavond bij Inergy

Terugblik op een geslaagde Power BI kennisavond bij Inergy

Woensdag 15 mei vond de avondsessie van de Power BI Gebruikersgroep plaats bij Inergy in Woerden. Het was een succesvolle...

Lees verder

Voorjaarsnota 2024: Wat zijn de effecten voor gemeenten?

Voorjaarsnota 2024: Wat zijn de effecten voor gemeenten?

Op maandag 15 april is de Voorjaarsnota 2024 gepubliceerd. In deze nota is aangegeven dat de oploop van de opschalingskorting...

Lees verder

Collega’s van Inergy gaven sollicitatietraining vanuit JINC

Collega’s van Inergy gaven sollicitatietraining vanuit JINC

In de afgelopen weken hebben onze collega’s Joost Henskens, Suzanne Westland, Beyza Yilmaz en Danielle Pels vanuit JINC sollicitatietraining gegeven...

Lees verder