Snel naar content

Terugblik op Talking Dinner in Utrecht

We organiseerden 27 september in samenwerking met Snowflake een Talking Dinner. Doel van dit evenement is onze klanten en relaties trakteren op inhoudelijk inspirerende sessies gevolgd door een echt goeie maaltijd. Deze keer in Karel V in Utrecht.

Lezingen

We startten de avond met Snowflake Expert Samuel Lebreton die enkele succesvolle cases met Snowflake belichtte. Daarna vertelden collega’s David van Helm en Carlijn van Schaik alles over hoe Inergy het bouwen van een dataplaftorm aanpakt. Enkele van onze klantcases werden door hen uitgebreid besproken.

Daarna was het woord aan Hans Platschorre, CFO van onze klant Nexeye, waaronder de winkels van Hans Anders, die uitlegde wat zijn visie op datagedreven werken is. De middag werd afgesloten door Michel Ausloos van DPD en Geopost. Hij ging in op zijn briljante manier van datamonetization.

Na een korte break met borrel ging iedereen aan tafel voor een heerlijk diner. Het was fijn dat klanten elkaar op zo’n avond enorm inspireren en ervaringen uitwisselen.

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer nieuws

Alle nieuws

Terugblik op een geslaagde Power BI kennisavond bij Inergy

Terugblik op een geslaagde Power BI kennisavond bij Inergy

Woensdag 15 mei vond de avondsessie van de Power BI Gebruikersgroep plaats bij Inergy in Woerden. Het was een succesvolle...

Lees verder

Voorjaarsnota 2024: Wat zijn de effecten voor gemeenten?

Voorjaarsnota 2024: Wat zijn de effecten voor gemeenten?

Op maandag 15 april is de Voorjaarsnota 2024 gepubliceerd. In deze nota is aangegeven dat de oploop van de opschalingskorting...

Lees verder

Collega’s van Inergy gaven sollicitatietraining vanuit JINC

Collega’s van Inergy gaven sollicitatietraining vanuit JINC

In de afgelopen weken hebben onze collega’s Joost Henskens, Suzanne Westland, Beyza Yilmaz en Danielle Pels vanuit JINC sollicitatietraining gegeven...

Lees verder