Snel naar content

Terugblik op Talking Dinner in Utrecht

We organiseerden 27 september in samenwerking met Snowflake een Talking Dinner. Doel van dit evenement is onze klanten en relaties trakteren op inhoudelijk inspirerende sessies gevolgd door een echt goeie maaltijd. Deze keer in Karel V in Utrecht.

Lezingen

We startten de avond met Snowflake Expert Samuel Lebreton die enkele succesvolle cases met Snowflake belichtte. Daarna vertelden collega’s David van Helm en Carlijn van Schaik alles over hoe Inergy het bouwen van een dataplaftorm aanpakt. Enkele van onze klantcases werden door hen uitgebreid besproken.

Daarna was het woord aan Hans Platschorre, CFO van onze klant Nexeye, waaronder de winkels van Hans Anders, die uitlegde wat zijn visie op datagedreven werken is. De middag werd afgesloten door Michel Ausloos van DPD en Geopost. Hij ging in op zijn briljante manier van datamonetization.

Na een korte break met borrel ging iedereen aan tafel voor een heerlijk diner. Het was fijn dat klanten elkaar op zo’n avond enorm inspireren en ervaringen uitwisselen.

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer nieuws

Alle nieuws

Decembercirculaire van BZK direct verwerkt in LIAS PAUW

Decembercirculaire van BZK direct verwerkt in LIAS PAUW

Op 6 december 2023 publiceerde het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) de jaarlijkse decembercirculaire. De volgende dag werd...

Lees verder

Winnaars eerste editie Dashboard Duel

Winnaars eerste editie Dashboard Duel

In oktober hebben Power BI-enthousiastelingen hun vaardigheden aangescherpt en gedemonstreerd in de eerste editie van Dashboard Duel. Dashboard Duel is...

Lees verder

Nieuwe feature: Kaartintegratie in LIAS In Control

Nieuwe feature: Kaartintegratie in LIAS In Control

LIAS In Control introduceert een schitterende nieuwe feature: het integreren van landkaarten in LIAS Publisher-pagina’s. Deze toevoeging stelt je in...

Lees verder