Snel naar content
Van Hessen tekent contract met inergy

Van Hessen kiest voor Cloud BI en Analytics Services van Inergy

Impactvolle informatie en analytics als een service

Van Hessen, wereldwijd marktleider in natuurdarmen, vleesproducten en farmaceutische producten, heeft besloten om voor haar activiteiten op het gebied van Business Intelligence (BI) en Analytics samen te werken met specialist Inergy. Beide partijen zijn daartoe een contract voor samenwerking overeengekomen

Van Hessen maakt voor haar management- en operationele informatie gebruik van Inergy’s Cloud Services. Op basis van (transactie)gegevens uit ERP-bronsystemen, genereert Inergy stuurinformatie in de vorm van een datawarehouse , dat Van Hessen ondersteunt in onder meer het optimaliseren van voorraadposities in de supply chain.
Wouter van Beek, MIS Director van Van Hessen, licht de keuze toe: “Samen met de specialistische kennis van Inergy ontwikkelen wij een fundament om binnen Van Hessen meetbare waarde uit data te halen. Ons IT-landschap is door de jaren heen enorm gegroeid. Het ontsluiten, integreren en beschikbaar maken van alle data die daarin ligt opgeslagen, levert van Hessen veel waardevolle stuurinformatie op.”

Ontzorgen en impact leveren
“Data wordt steeds belangrijker en veel bedrijven staan voor de uitdaging om waarde uit die data te halen”, vertelt Richard van Seeters van Inergy. “Wij bieden expertise en ervaring naast functionaliteit, performance, flexibiliteit en een korte time-to-market. Het organiseren van data om daar impactvolle informatie en inzichten uit te halen die vertaald kunnen worden naar besluitvorming en impact, dat is ons vak. Inergy onderscheidt zich van andere partijen in de markt door klanten te ontzorgen op infromatievoorziening. Wij garanderen verbeterde kwaliteit en continuïteit van strategische informatie en analytics. Klanten hoeven daarvoor zelf geen grote investeringen in kennis en in infrastructuur te doen. We bieden ook predicitve analytics en data discoveries. We streven ernaar om met onze services een bijdrage te leveren aan het succes van Van Hessen!”

Over Van Hessen
Van Hessen is de wereldwijde marktleider in het oogsten, verwerken en distribueren van natuurdarmen, vleesproducten en farmaceutische producten. Dankzij de wereldwijdewerking van zogenaamde maag-darm-lokalen in slachthuizen, kan Van Hessen dicht bij de bron acteren en een constante stroom van grondstoffen voor klanten bewerkstelligen. Door alle stappen in het proces van de supply chain te controleren garandeert van Hessen producten van hoge kwaliteit.

Over Inergy Analytical Solutions
Inergy biedt full service, non-stop data analytics. De oplossingen en dienstverlening volgen de meest toonaangevende en leidende technologieën op het vakgebied van data & analytics. Het doel is om klanten te helpen beter te presteren door slim met data om te gaan. Succes is geen toeval. Goede besluitvorming op basis van juiste informatie is bepalend voor succes. Daarom ondersteunt Inergy mensen én organisaties datagedreven te werken. Het resultaat? Meer omzet, meer efficiëntie en lagere kosten. Klanten van Inergy zijn grote en middelgrote organisaties in de retail, financiële dienstverlening, overheid, onderwijs, en logistiek.

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer nieuws

Alle nieuws

Terugblik op een geslaagde Power BI kennisavond bij Inergy

Terugblik op een geslaagde Power BI kennisavond bij Inergy

Woensdag 15 mei vond de avondsessie van de Power BI Gebruikersgroep plaats bij Inergy in Woerden. Het was een succesvolle...

Lees verder

Voorjaarsnota 2024: Wat zijn de effecten voor gemeenten?

Voorjaarsnota 2024: Wat zijn de effecten voor gemeenten?

Op maandag 15 april is de Voorjaarsnota 2024 gepubliceerd. In deze nota is aangegeven dat de oploop van de opschalingskorting...

Lees verder

Collega’s van Inergy gaven sollicitatietraining vanuit JINC

Collega’s van Inergy gaven sollicitatietraining vanuit JINC

In de afgelopen weken hebben onze collega’s Joost Henskens, Suzanne Westland, Beyza Yilmaz en Danielle Pels vanuit JINC sollicitatietraining gegeven...

Lees verder