Snel naar content

Winnaars eerste editie Dashboard Duel

In oktober hebben Power BI-enthousiastelingen hun vaardigheden aangescherpt en gedemonstreerd in de eerste editie van Dashboard Duel. Dashboard Duel is een gezamenlijk initiatief van Inergy en Get Responsive. Met de data van Zwerfinator Dirk Groot bouwden de deelnemers dashboards waarmee Dirk effectiever de strijd tegen zwerfafval aangaat.

Maar liefst 35 inzendingen

Er zijn maar liefst 35 dashboards ingezonden. Een deskundige jury heeft uiteindelijk de winnaars bepaald. Deze jury bestaat uit Jeroen Heerschop, Marjolein Opsteegh, Lonneke Opsteegh, Armand van Amersfoort, Steven Annegarn en natuurlijk Dirk Groot zelf.

De winnaars van de eerste editie

De eerste prijs gaat naar Dennis Priester voor zijn prachtige en vooral bruikbare dashboard. Hij wint een jaar lang toegang tot Power Up All Access. De tweede prijs is toegekend aan Sanne Zwetsloot, helemaal vanuit Australië. Zij wint een training naar keuze.

De aanmoedigingsprijs voor een beginner is voor Niels de Winter, en een speciale vermelding voor originaliteit gaat naar Julian Kraan. De echte winnaar is natuurlijk Dirk Groot zelf. Hij krijgt de kans met een dashboard naar wens aan de slag te gaan en kijkt er naar uit om de opgedane inzichten in de praktijk te brengen.

Dashboard Duel editie 2

Op 1 december starten we met de tweede editie van Dashboard Duel. Ditmaal maken we gebruiken van data van Stichting Ambulance Wens. Wil jij ook je vaardigheden demonsteren en kans maken op mooie prijzen? Volg ons dan op LinkedIn voor meer informatie.

Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer nieuws

Alle nieuws

Decembercirculaire van BZK direct verwerkt in LIAS PAUW

Decembercirculaire van BZK direct verwerkt in LIAS PAUW

Op 6 december 2023 publiceerde het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) de jaarlijkse decembercirculaire. De volgende dag werd...

Lees verder

Nieuwe feature: Kaartintegratie in LIAS In Control

Nieuwe feature: Kaartintegratie in LIAS In Control

LIAS In Control introduceert een schitterende nieuwe feature: het integreren van landkaarten in LIAS Publisher-pagina’s. Deze toevoeging stelt je in...

Lees verder

Versterk je Power BI vaardigheden met onze nieuwe trainingspartner Get Responsive

Versterk je Power BI vaardigheden met onze nieuwe trainingspartner Get Responsive

Inergy kondigt enthousiast een strategische samenwerking aan met Get Responsive. Hierdoor bieden we een unieke leermogelijkheid voor mensen die willen...

Lees verder