Snel naar content

Winnaars eerste editie Dashboard Duel

In oktober hebben Power BI-enthousiastelingen hun vaardigheden aangescherpt en gedemonstreerd in de eerste editie van Dashboard Duel. Dashboard Duel is een gezamenlijk initiatief van Inergy en Get Responsive. Met de data van Zwerfinator Dirk Groot bouwden de deelnemers dashboards waarmee Dirk effectiever de strijd tegen zwerfafval aangaat.

Maar liefst 35 inzendingen

Er zijn maar liefst 35 dashboards ingezonden. Een deskundige jury heeft uiteindelijk de winnaars bepaald. Deze jury bestaat uit Jeroen Heerschop, Marjolein Opsteegh, Lonneke Opsteegh, Armand van Amersfoort, Steven Annegarn en natuurlijk Dirk Groot zelf.

De winnaars van de eerste editie

De eerste prijs gaat naar Dennis Priester voor zijn prachtige en vooral bruikbare dashboard. Hij wint een jaar lang toegang tot Power Up All Access. De tweede prijs is toegekend aan Sanne Zwetsloot, helemaal vanuit Australië. Zij wint een training naar keuze.

De aanmoedigingsprijs voor een beginner is voor Niels de Winter, en een speciale vermelding voor originaliteit gaat naar Julian Kraan. De echte winnaar is natuurlijk Dirk Groot zelf. Hij krijgt de kans met een dashboard naar wens aan de slag te gaan en kijkt er naar uit om de opgedane inzichten in de praktijk te brengen.

Dashboard Duel editie 2

Op 1 december starten we met de tweede editie van Dashboard Duel. Ditmaal maken we gebruiken van data van Stichting Ambulance Wens. Wil jij ook je vaardigheden demonsteren en kans maken op mooie prijzen? Volg ons dan op LinkedIn voor meer informatie.

Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer nieuws

Alle nieuws

Terugblik op een geslaagde Power BI kennisavond bij Inergy

Terugblik op een geslaagde Power BI kennisavond bij Inergy

Woensdag 15 mei vond de avondsessie van de Power BI Gebruikersgroep plaats bij Inergy in Woerden. Het was een succesvolle...

Lees verder

Voorjaarsnota 2024: Wat zijn de effecten voor gemeenten?

Voorjaarsnota 2024: Wat zijn de effecten voor gemeenten?

Op maandag 15 april is de Voorjaarsnota 2024 gepubliceerd. In deze nota is aangegeven dat de oploop van de opschalingskorting...

Lees verder

Collega’s van Inergy gaven sollicitatietraining vanuit JINC

Collega’s van Inergy gaven sollicitatietraining vanuit JINC

In de afgelopen weken hebben onze collega’s Joost Henskens, Suzanne Westland, Beyza Yilmaz en Danielle Pels vanuit JINC sollicitatietraining gegeven...

Lees verder