Snel naar content

Yarden breidt Managed Analytical Services van Inergy uit

Inergy ontzorgt Yarden Uitvaartorganisatie met een op Microsoft Azure technologie gebaseerde public cloud oplossing. Sinds deze maand is de Managed Analytical Services uitgebreid. Hiermee krijgt Yarden meer inzicht in haar bedrijfsprocessen. Inergy Analytical Solutions is al jarenlang partner van Yarden op het gebied van Business Intelligence en Analytics.

“Inergy heeft op de public cloud in no time een innovatieve uitbreiding voor ons gerealiseerd” aldus Michaël Bolt, manager IT bij Yarden. “Daar zijn wij zeer tevreden over. Innovatie en daadkracht zijn de eigenschappen die Inergy goed heeft ingezet om deze realisatie uit te voeren.”

“Business impact” vult JanKees Lampe, CMO van Inergy aan “daar gaat het om”. Met meer dan 370 mensjaar ervaring bieden wij niet alleen business intelligence maar ook predictive en in toenemende mate prescriptive oplossingen, op ons eigen cloudplatform of in de public cloud. Wij garanderen beschikbaarheid en continuïteit van strategische informatie en analytics zonder dat organisaties zelf grote investeringen in specialistische kennis en dure infrastructuur hoeven doen. Non-stop. Steeds meer bedrijven weten ons te vinden. Wij zijn er trots op een waardevolle bijdrage te leveren aan de ambitie en het succes van Yarden.”

Over Yarden Met bijna 100 jaar ervaring en een vereniging van bijna één miljoen leden is Yarden dé uitvaartorganisatie van heel Nederland. Als afscheidsspecialist ondersteunt en inspireert Yarden bij het organiseren en verzorgen van een passende begrafenis of crematie. Door voorlichting en het initiëren van diverse activiteiten wordt bewustwording over leven, dood en afscheid bevorderd. Yarden maakt een persoonlijk afscheid voor iedereen bereikbaar en betaalbaar, omdat een goed afscheid mensen verder helpt. Met 200 vrijwilligers, 900 medewerkers (waaronder 102 lokale uitvaartverzorgers), 41 uitvaartcentra, 24 crematoria en 9 begraafplaatsen in Nederland zit Yarden altijd in de buurt. Voor meer informatie: www.yarden.nl.

Over Inergy Analytical Solutions Inergy biedt full service, non-stop data analytics. Onze oplossingen en dienstverlening volgen de meest toonaangevende en leidende technologieën op het vakgebied van data & analytics van het moment. We hanteren een partnership visie gericht op uw wensen op de lange termijn. Daarmee kan u beter presteren door slim met data om te gaan. Succes is geen toeval. Goede besluitvorming op basis van juiste informatie is bepalend voor succes. Daarom ondersteunt Inergy mensen én organisaties datagedreven te werken. Het resultaat? Meer omzet, meer efficiëntie en lagere kosten. Inergy levert onder meer advies, implementatie, hosting en onderhoud op het gebied van business intelligence, big data, analytics en data discovery oplossingen. Klanten van Inergy zijn grote en middelgrote organisaties in de retail, financiële dienstverlening, (online) media en logistiek.

 

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer nieuws

Alle nieuws

De meicirculaire 2022 is uit en verwerkt in LIAS PAUW

De meicirculaire 2022 is uit en verwerkt in LIAS PAUW

De meicirculaire geeft de vertaling van de Voorjaarsnota van de rijksoverheid. De circulaire bevat informatie over de invoering per 1...

Lees verder

Inergy wederom gecertificeerd voor ISO27001

Inergy wederom gecertificeerd voor ISO27001

Eind mei onderging Inergy een externe ISO27001 audit en rondde deze succesvol af. De auditor heeft meer medewerkers van Inergy...

Lees verder

Inergy is koploper in digitale transformatie

Inergy is koploper in digitale transformatie

Inergy staat in de top 10 van koplopers in de wereld van digitale transformatie op het gebied van data- en...

Lees verder