Snel naar content
Arjan van Honk werkt vanuit Barcelona

Een dag uit het leven van Arjan van Honk, senior BI Developer bij Inergy

Bij Inergy werken ruim 160 collega’s. Hoe zien hun werkdagen eruit? Deze keer geeft Arjan van Honk, Senior BI Developer/Consultant bij Inergy, een kijkje in zijn werkdag. Een BI-developer/Consultant is iemand die opereert op het snijvlak tussen business en IT. Naast het geven van advies, is hij of zij verantwoordelijk voor het bouwen en onderhouden van data-oplossingen van onze klanten. Lees over zijn dynamische werkdag in Barcelona in deze blog!

Omdat werken op afstand bij Inergy geen probleem is, heb ik de kans aangegrepen om een aantal dagen vanuit het mooie Barcelona te werken. Ik kon daarmee het aangename met het nuttige verenigen en samen met mijn vrouw zes dagen met onze jongste dochter Rosanne doorbrengen die daar vijf maanden stage loopt. Mijn oudste dochter was de eerste drie dagen als verrassing met ons mee. Het was hartverwarmend te zien hoe de zussen elkaar in de armen vlogen.

De werkdag van Arjan in Barcelona

08:00: Mijn wekker gaat af in het Limehome Hotel te Barcelona. Tijd om op te staan. Het belooft een mooie warme dag te worden in Barcelona. Het ontbijt stel ik nog even uit, want mijn vrouw en dochter gaan vandaag shoppen en we hebben bij een bakkertje afgesproken.

08:30: Op het kleine bureautje in de hotelkamer klap ik mijn laptop open en bekijk mijn inbox. De lijst met inkomende mails is gelukkig niet zo groot en in het Load & distributie overzicht zie ik gelukkig geen klantverstoringen. Dat betekent dat ik me volledig kan focussen op mijn sprint- en developtaken voor mijn klanten Intergamma en Hans Anders.

10:00: Tijd voor de stand-up van Intergamma. Ik informeer mijn Intergamma collega’s over de stand van zaken en wat ik ga vandaag ga doen. Gewoonlijk besteed ik een volle werkdag aan één klant maar vandaag verricht ik werkzaamheden voor zowel Intergamma als Hans Anders.

10:15: Samen met mijn vrouw stap ik met mijn volgepakte werkrugzak op de groene gehuurde Baja bike en ga richting de 365 Bakery. 

10:30: Ik zoek lekkere broodjes en een cappuccino uit en installeer mijn laptop. Terwijl ik de zoete versnaperingen verorber richt ik me weer op mijn werkzaamheden voor Intergamma. In dit geval het uitvoeren van een analyse user story.

Arjan van Honk bij een bakker in Barcelona

11:15: Omdat ik bij de zee wil werken, fiets ik na het ontbijt met de dames een stukje mee. Zij gaan naar het centrum. Ik vind een inspirerende plek aan het strand om verder te werken en ga verder met mijn analysewerkzaamheden. 

12:30: Wat een genot om in november onder de Spaanse zon in 20 graden te werken. Tijd voor een nieuwe kop koffie, want door het late ontbijt sla ik de lunch maar een keertje over.

13:00: Ik ben klaar met mijn analysewerkzaamheden voor Intergamma en schakel over op de werkzaamheden voor Hans Anders. Ik ga vandaan werken aan rapportageverzoeken voor onder andere collega Wout. Daarnaast tref ik de laatste voorbereidingen voor het Hans Anders BI-team, zodat zij de volgende dag met de GAT (Gebruikers Acceptatie Test) kunnen starten.

15:30: Mijn powerbank is leeg en mijn accu is nog maar 10%. Helaas geen stopcontacten hier dus ik ga op zoek naar een andere werkplek.

15:45: Ik heb een mooie plek gevonden vlak bij Hotel Arts. Het stagehotel van mijn dochter. Gelukkig zijn hier genoeg stopcontacten.

17:00: De dames zijn weer terug van het shoppen en verwennen zichzelf nog even naast mij met wat tapas en drankjes.

17:30: Het wordt al wat schemerig en ik besluit om mijn laatste werkzaamheden vanuit mijn hotelkamer te doen. Tijdens mijn fietstocht geniet ik van de stad.

19:00: Mijn remote werkdag zit erop. Het was een dynamische dag, maar ik heb het nuttige met het aangename verenigd!

20:30: We zijn aangekomen in de iconische hal van El Nacional met vier restaurants. Vanavond geen tapas, maar een overheerlijke Mixed Paella. Ik kan wel wennen aan het leven hier en ik kan me goed voorstellen dat mensen in de wintermaanden hier overwinteren.

22:30: Na het eten lopen we nog even door wat gezellige straten. Wat is het hier nog gezellig druk op straat. 

23:15: We zijn weer terug in het hotel nadat we onze dochter bij haar appartement hebben achtergelaten. Tijd om bij te tanken voor de volgende enerverende dag. Buenas noches!

Werken bij Inergy

Wil je ook werken bij Inergy?

Impact maken is wat ons dagelijks inspireert om voor zowel onze medewerkers als onze klanten tot het uiterste gaan. We improve performance. Bekijk onze openstaande vacatures.

Bekijk onze openstaande vacatures

 

  

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer berichten

Alle berichten

Superperformance met Snowflake & DirectQuery in Power BI

Superperformance met Snowflake & DirectQuery in Power BI

Optimalisatie van Power BI met DirectQuery (DQ) op Snowflake is dé oplossing voor snel, kostenefficiënt en AVG-proof werken in Power BI. Lees in deze (blog) longread alles over de geweldige werkwijze die Inergy heeft ontwikkeld in Snowflake. 

Lees verder

Hoe bereik je efficiëntie en samenwerking in het P&C proces?

Hoe bereik je efficiëntie en samenwerking in het P&C proces?

Het schrijven van P&C publicaties is een terugkerende taak waarbij de hele organisatie gedisciplineerd moet werken. Zonder discipline heb je weinig aan versiebeheer en van de workflow met deadlines komt dan niks terecht. In deze blog hebben we het over discipline en versiebeheer. Hoe komen ze samen in het proces van het schrijven binnen LIAS.

Lees verder

Tips voor veilig online shoppen

Tips voor veilig online shoppen

Online shoppen biedt ons het gemak van winkelen vanuit huis, met een eindeloze selectie aan leuke kleding, schoenen, accessoires en spullen voor in huis. Met slechts een paar klikken kunnen we dit enorme assortiment aan producten vinden en bestellen. Ondanks dit gemak, is het belangrijk om ons bewust te zijn van potentiële risico’s die gepaard gaan met online shoppen.

Lees verder