Snel naar content
robin van zanten aan het werk op kantoor

Een dag uit het leven van Robin van Zanten, Developer bij Inergy

Robin is net Young professional af en mag zich Developer noemen. Na een traject met opleidingen en ervaring opdoen werkt Robin nu zelfstandig voor verschillende opdrachtgevers. Hoe ziet zo’n dag eruit? “Die is eigenlijk niet in een standaard dag te vatten. Waar ik de ene dag volledig in een opdracht duik is een andere dag weer enorm dynamisch van werken van project naar project, afstemmen met de klant en collega’s en advies geven en sparren”, geeft Robin aan.

7.45 uur
De wekker gaat. Tijd voor douchen, ontbijt en het laatste nieuws. Ik geef mijzelf even de tijd om rustig aan de dag te starten voordat de werkdag begint.

8.30 uur
We starten de dag met de stand-up van een klantproject. Daar bespreken we alle ins en outs door. Die variëren van welke ontwikkelingen er zijn tot zaken waar we met ons interne team van Inergy tegenaan lopen. Het fijne hieraan is dat we met alle kennis en ervaring die aan boord is in het team altijd weer verder op weg kunnen.

9.30 uur
Samen met de klant loop ik het dashboard door. We stemmen af of het dashboard aan de wensen voldoet en of er nog zaken zijn die de klant in het dashboard wil hebben. Om te komen tot een goed dashboard dat aan de wensen voldoet gaat een heel samenspel van sparren vooraf. De klant heeft een bepaalde behoefte en het is aan ons om advies te geven of die haalbaar en werkbaar is en om aan te geven wat er nog meer mogelijk is. Een demo als deze is altijd een heel effectieve manier om te komen tot een succesvol eindproduct, omdat het direct inzichten geeft.

10.30 uur
Op basis van mijn advies maak ik het dashboard net even anders, zodat andere data ook inzichtelijk wordt. Alles is nu nog vers aan de hand van het gesprek en ik wil op korte termijn het vernieuwde dashboard doorspreken, zodat we de opdracht kunnen afronden en de klant op korte termijn het dashboard in gebruik kan nemen.

12.30 uur
Meestal lunch ik heel gezond, maar vandaag is het een cheat dag. Ik maak ham-kaas tosti’s. Daarna ga ik een rondje wandelen en luisteren naar de podcast van Inergy. Volg jij ons al?

13.30 uur
En nu de Weekly. Hierin loop ik samen met de klant en een paar collega’s de planning door. We bespreken of de werkzaamheden in lijn lopen met de planning. Ook nemen we door wat er deze week wordt opgeleverd.

15.00 uur
Het examen voor mijn Scrum master diploma staat voor de deur. Deze hoort bij het Young Professional traject. Ik blok dit uur om mij hierop voor te bereiden.

16.30 uur
Er zijn nog een paar werkzaamheden voor deze klant om ervoor te zorgen dat het project inderdaad deze week wordt opgeleverd. Hier ga ik nog even mee aan de slag.

18.00 uur
De lekkerste lasagne van Nederland staat op tafel. Lasagne di mama. Ik schuif aan bij mijn ouders aan tafel. Echt, daar kan geen lasagne tegenop.

20.00 uur
Een sportief uurtje met mijn vriendenteam bij VV Kerkwijk. Nou ja, deels sportief. Na de voetbaltraining komt namelijk standaard het leukste onderdeel: een biertje in de kantine.
Meer weten?
Wil jij meer weten over hoe het is om bij Inergy te werken? Neem gerust contact op.

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer berichten

Alle berichten

Maak met MIP Activa keuzes voor de aankomende moeilijke begrotingsjaren

Maak met MIP Activa keuzes voor de aankomende moeilijke begrotingsjaren

Lokale overheden staan voor belangrijke keuzes. Om keuzes te maken moet je inzicht hebben. Met onze module MIP Activa in LIAS Enterprise is dit inzicht snel en makkelijk te verkrijgen voor geplande investeringen en lopende kredieten.

Lees verder

Altijd blijven ontwikkelen op zowel technisch als persoonlijk vlak

Altijd blijven ontwikkelen op zowel technisch als persoonlijk vlak

"Bij ons draait alles om kennisdeling, innovatie en gave techniek. De ontwikkelingen binnen het IT-landschap gaan razendsnel. We ontwikkelen onze technische kwaliteiten continu. Maar we besteden ook veel aandacht aan persoonlijke vaardigheden." Daphne Jaspars, People Manager, vertelt hoe we bij Inergy altijd bezig zijn met het doorontwikkelen van zowel onze hard als soft skills.

Lees verder

5 manieren waarop het LIAS ISMS is beveiligd

5 manieren waarop het LIAS ISMS is beveiligd

LIAS ISMS is een tool die ondersteunt bij de uitvoering, het bijhouden en rapporteren van processen die te maken hebben met informatieveiligheid en privacy.

Lees verder