Snel naar content

Dashboarding

Met actiegerichte dashboards heb je in één oogopslag de voor jou belangrijkste KPI’s inzichtelijk. Vereenvoudig periodieke rapportages en neem op data gebaseerde beslissingen.

Meer weten

Vertrouw net als deze organisaties op Inergy

Onze partners, certificaten en keurmerken

Zet data om in inzichten met dashboards

Geef iedere medewerker in de organisatie de benodigde inzichten in interactieve en actiegerichte dashboards. Zo verbeter je processen, maak je eenvoudig periodieke rapportages en neem je datagedreven beslissingen.

We begrijpen dat iedere organisatie en iedere functie om zijn eigen specifieke dashboards vraagt. Daarom maken wij voor jou dashboards die volledig zijn afgestemd op de behoefte van de gebruiker. Samen met jou koppelen we de verschillende databronnen aan het dashboard, bepalen we welke KPI’s je in het dashboard wil zien en wat de meest geschikte tool is.

Hulp nodig bij het maken van een dashboard? Vertel me meer over de mogelijkheden
Daan de Schepper in gesprek met Berend Wijte
collega Michael Alvares achter laptop op kantoor in Woerden

Inzicht in de actuele prestaties van je organisatie

Dankzij een interactief KPI dashboard heb je in één oogopslag inzicht in de actuele prestaties van jouw organisatie of afdeling. Zo neem je op tijd de juiste beslissingen. Beslissingen die op data zijn gebaseerd. Actuele én accurate data. We ontsluiten alle databronnen en maken deze data inzichtelijk in een KPI dashboard. Volledig afgestemd op de wensen van jou en je collega’s.

Zo vergelijk je bijvoorbeeld de prestaties van je marketingcampagnes, haal je informatie uit je CRM-systeem of het ERP-systeem, krijg je inzicht in financiële resultaten en analyseer je de prestaties van het salesteam.

Wij maken in slechts één week jouw dashboard in Power BI.

Krijg snel nieuwe inzichten

Dashboard in één week

Wij bouwen het door jou gewenste KPI dashboard, in Power BI, in één week. Dat betekent maandag starten en vrijdag opleveren. Het dashboard is dan ook echt klaar voor gebruik. Ontdek alles over onze werkwijze.

Meer weten

Kies de beste tool voor jouw dashboards

We hebben ruime ervaring met tools zoals Power BIMicroStrategy en Tableau. Gebruik je al één van deze tools en wil je deze blijven gebruiken? Geen probleem, dan bouwen we de door jou gewenste dashboards volledig in deze tool.

Wil je graag advies over de meest geschikte tool om jouw dashboard in te maken? Onze consultants denken graag met je mee. Zij zetten de voor- en nadelen van de verschillende tools voor je op een rij. Zo kies je de meest geschikte oplossing voor jouw organisatie.

Maak je al gebruik van Power BI? Kies dan voor ons Power BI Consult. We analyseren jouw Power BI omgeving en geven je praktische tips om je BI omgeving te verbeteren.

Start jouw aanvraag voor een dashboard op maat
Remo Schimmel en Peter Boumans in gesprek op kantoor in Woerden
Remo op kantoor aan het bellen

Voeg eenvoudig nieuwe databronnen of KPI’s toe

Wensen en behoeften op gebied van KPI’s en dashboards veranderen continu en groeien mee met de organisatie. Daarom bouwen we niet alleen maar je dashboards. We beheren deze én ontwikkelen deze ook continu door. Zo heb je geen omkijken meer naar jouw dashboards.

Wil je in de toekomst nieuwe databronnen toevoegen aan het dashboard? Of wil je collega’s van nieuwe KPI’s of inzichten voorzien? Geen probleem. We maken jouw dashboards weer klaar voor de toekomst.

We ontzorgen je. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en richt jij je weer volledig op je eigen werkzaamheden. Zaken waar jij alles van weet. Wij weten immers alles van dashboarding.

Wij zorgen voor een razendsnel KPI dashboard op maat

Goede, accurate en betrouwbare inzichten. We zorgen samen voor één versie van de waarheid.

Wij zorgen voor razendsnelle dashboards. Zo voorzie jij al je collega’s van de inzichten die zij nodig hebben. De dashboards zijn altijd volledig up-to-date met de meest recente data. Zo zorg je voor één versie van de waarheid.

  • Maak een einde aan arbeidsintensief, foutgevoelig werk en bespaar tijd.
  • Geef al je collega’s de benodigde inzichten. Op ieder moment van de dag.
  • Inzichten uit alle databronnen in je organisatie. Volledig in de cloud.
  • Maak een einde aan de wirwar van Exceldocumenten en handmatige rapportages.
  • Datasilo’s, handmatige data-exports en datatransformaties zijn verleden tijd.
profielfoto peter ledeboer

Peter Ledeboer – Specialist data analytics

✔ kies zelf je dag en tijd ✔gratis en zonder verplichtingen

Tips en adviezen

Power BI Consult

Het is de schaduwkant van het succes van Power BI binnen jouw organisatie: Een wildgroei aan rapporten, slechte datakwaliteit, het verversen van de datasets duurt te lang, de rapporten reageren traag, iedere ontwikkelaar gebruikt eigen standaards en er is geen grip op autorisatie. Tijd voor een professioneel Power BI Consult.

Meer weten

Webinar

Starten met een dashboard

Tijdens dit webinar leer je hoe een actiegericht dashboard in elkaar zit, krijg je tips voor het maken van dashboards en leer je wat de meest gemaakte valkuilen zijn.

Bekijk webinar

Hoe wij te werk gaan

Onze werkwijze

Vanuit onze visie en principes hebben we onze werkwijze ontwikkeld. Ontdek meer over onze werkwijze en ons Proof of Concept. Samen maken we impact met jouw data.

Meer weten

Leer Inergy kennen

Over ons

Ontdek alles over het bedrijf Inergy en de datagedreven oplossingen die wij organisaties bieden op gebied van datamanagement, analytics en KPI dashboarding.

Meer weten

Referentie Rituals

“Voor ons is Inergy echt een trusted partner. Samen zijn we aan dit grote avontuur begonnen. We hebben al prachtige resultaten bereikt.”

Rituals zet alles op alles om bedrijfsprestaties te verbeteren door scherper te sturen. Met hulp van Inergy is er een robuust dataplatform met Power BI gebouwd.

Martijn Willems, Director Control & Analytics bij Rituals:
Met het Power BI-platform lukt het ons om continu te sturen, zelfs op winkelniveau. In Power BI dashboards kunnen wij alle transacties aflezen. Dit betekent dat wij nagenoeg realtime informatie hebben over hoe het ervoor staat met de omzet. Niet alleen van al onze winkels samen, maar ook per regio of zelfs per winkel.

Ontdek meer over onze samenwerking met Rituals.

Jouw partner voor het maken van dashboards.

Welke uitdaging je ook hebt, wij helpen je.

Met ruim 22 jaar ervaring op gebied van het maken en onderhouden van dashboards gaan we geen uitdaging uit de weg. We bouwen niet alleen jouw dashboard, maar beheren en ontwikkelen de dashboards continu door.

  • Ruim 22 jaar ervaring met het maken van KPI dashboards.
  • Jouw partner op gebied van data analytics.
  • Power BI, Tableau en MicroStrategy.
  • Microsoft Partner, Snowflake Premier Partner en SqlDBM Silver Partner.
  • ISO 27001 en ISAE 3402 gecertificeerd. 
profielfoto peter ledeboer

Peter Ledeboer – Specialist data analytics

✔ kies zelf je dag en tijd ✔gratis en zonder verplichtingen

Interactief demodashboard

Hieronder vind je een interactief voorbeeld van een KPI dashboard dat is ontworpen door onze Power BI consultants. In het dashboard filter je eenvoudig op de door jou gewenste informatie. Wil je op het tabblad “Werknemers” alleen informatie zien over de afdeling Sales? Klik dan op het tabblad “Werknemers” op “Sales”. Alle informatie op dit tabblad wordt nu automatisch gefilterd.

Dit dashboard betreft een voorbeeld. Iedere verantwoordelijke heeft zijn of haar eigen wensen en behoeften op gebied van dashboarding. Daarom maken we ieder dashboard helemaal op maat zodat je direct inzicht hebt in de belangrijkste informatie voor jou.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wil je eens met ons praten over jouw datavraagstuk? Onze dataspecialist Peter neemt binnen één werkdag contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Geen zin om te wachten en heen-en-weer te mailen voor het maken van een afspraak? Plan dan direct zelf een afspraak in op een dag en tijd die jou het best uitkomt.


Vertrouwd door

citaat icoon

“Inergy levert gewoon goed werk.”

Joeri Vonk –
Data-analist bij Milieu Service Nederland
Logo Milieu Service Nederland