Snel naar content

Dashboarding

Met actiegericht dashboards heb je in één oogopslag de voor jou belangrijkste KPI’s inzichtelijk. Vereenvoudig periodieke rapportages en neem op data gebaseerde beslissingen.

Lees meer

Vertrouw net als deze organisaties op Inergy

Onze partners, certificaten en keurmerken

Zet data om in inzichten

Geef iedere medewerker in de organisatie de benodigde inzichten in interactieve en actiegerichte dashboards. Zo verbeter je processen, maak je eenvoudig periodieke rapportages en neem je datagedreven beslissingen.

We begrijpen dat iedere organisatie en iedere functie om zijn eigen specifieke dashboards vraagt. Daarom maken wij voor jou dashboards die volledig zijn afgestemd op de behoefte van de gebruiker. Samen met jou koppelen we de verschillende databronnen aan het dashboard, bepalen we welke KPI’s je in de rapportage wil zien en wat de meest geschikte tool is.

Hulp nodig bij het maken van een dashboard? Vertel me meer over de mogelijkheden
Daan de Schepper in gesprek met Berend Wijte
collega Michael Alvares achter laptop op kantoor in Woerden

Voeg alle gewenste bronnen toe aan het dashboard

Koppel alle gewenste databronnen aan het dashboard en maak de data eenvoudig inzichtelijk in één dashboardomgeving. Vergelijk de prestaties van je marketingcampagnes, haal informatie uit je CRM-systeem of het ERP-systeem, krijg inzicht in financiële resultaten en analyseer de prestaties van het salesteam.

Wil je zo snel mogelijk een goed werkend dashboard hebben? Wij maken in slechts één week jouw dashboard in Power BI.

Wil je meer weten over onze oplossingen? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op of boek direct een gratis adviesgesprek met één van onze specialisten.

Krijg snel nieuwe inzichten

Dashboard in één week

Wij bouwen het door jou gewenste dashboard, in Power BI, in één week. Dat betekent maandag starten en vrijdag opleveren. Het dashboard is dan ook echt klaar voor gebruik. Lees alles over onze werkwijze.

Lees meer

Kies de meest geschikte dashboarding tool

We hebben ruime ervaring met tools zoals Power BIMicroStrategy en Tableau. Gebruik je al één van deze tools en wil je deze blijven gebruiken? Geen probleem, dan bouwen we de door jou gewenste dashboards volledig in deze tool.

Wil je graag advies over de meest geschikte tool om jouw dashboard in te maken? Onze consultants denken graag met je mee. Zij zetten de voor- en nadelen van de verschillende tools voor je op een rij. Zo kies je de meest geschikte oplossing voor jouw organisatie.

Maak je al gebruik van Power BI? Kies dan voor ons Power BI Consult. We analyseren jouw Power BI omgeving en geven je praktische tips om je BI omgeving te verbeteren.

Start jouw aanvraag voor een dashboard op maat
Remo Schimmel en Peter Boumans in gesprek op kantoor in Woerden
Remo op kantoor aan het bellen

Voeg eenvoudig nieuwe databronnen of KPI’s toe

Wensen en behoeften op gebied van KPI’s en dashboards veranderen continu en groeien mee met de organisatie. Daarom bouwen we niet alleen maar je dashboards. We beheren deze én ontwikkelen deze ook continu door. Zo heb je geen omkijken meer naar jouw dashboards.

Wil je in de toekomst nieuwe databronnen toevoegen aan het dashboard? Of wil je collega’s van nieuwe KPI’s of inzichten voorzien? Geen probleem.
We maken jouw dashboards weer klaar voor de toekomst.

We ontzorgen je. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en richt jij je weer volledig op je eigen werkzaamheden. Zaken waar jij alles van weet. Wij weten immers alles van dashboarding.

Webinar

Starten met een dashboard

Tijdens dit webinar leer je hoe een actiegericht dashboard in elkaar zit, krijg je tips voor het maken van dashboards en leer je wat de meest gemaakte valkuilen zijn.

Bekijk webinar

Hoe wij te werk gaan

Onze werkwijze

Vanuit onze visie en principes hebben we onze werkwijze ontwikkeld. Lees meer over onze werkwijze en ons Proof of Concept. Samen maken we impact met jouw data.

Lees meer

Leer Inergy kennen

Over ons

Ontdek alles over het bedrijf Inergy en de datagedreven oplossingen die wij organisaties bieden op gebied van datamanagement, analytics en KPI dashboarding.

Lees meer

Bespaar tijd. Nu én in de toekomst.

Betere, accurate en betrouwbaardere inzichten. In kortere tijd en met minder werk.

Bespaar tijd en arbeidsintensieve handelingen. Maak een einde aan datasilo’s, handmatige dataexports en periodieke rapportages. Voorkom de continue vragen van collega’s over de meest recente cijfers. Jouw dashboards zijn altijd volledig up-to-date met de meest recente data.

 • Maak een einde aan arbeidsintensief, foutgevoelig werk en bespaar tijd.
 • Geef al je collega’s de benodigde inzichten. Op ieder moment van de dag.
 • Inzichten uit alle databronnen in je organisatie. Volledig in de cloud.
 • Maak een einde aan de wirwar van Exceldocumenten en handmatige rapportages.
 • Datasilo’s, handmatige data-exports en datatransformaties zijn verleden tijd.
groene pijl
citaat icoon

“Ons team vindt het leuk om met de mensen van Inergy samen te werken.
Ze pakken door, hebben een enorme drive en zijn prettig in de omgang.”

Anna Geraedts –
Chief Data Officer bij Arbo Unie
Logo Arbo Unie

Interactief demodashboard

Hieronder vind je een interactief voorbeeld van een dashboard dat is ontworpen door onze Power BI consultants. In het dashboard filter je eenvoudig op de door jou gewenste informatie. Wil je op het tabblad “Werknemers” alleen informatie zien over de afdeling Sales? Klik dan op het tabblad “Werknemers” op “Sales”. Alle informatie op dit tabblad wordt nu automatisch gefilterd.

Dit dashboard betreft een voorbeeld. Iedere verantwoordelijke heeft zijn of haar eigen wensen en behoeften op gebied van dashboarding. Daarom maken we ieder dashboard helemaal op maat zodat je direct inzicht hebt in de belangrijkste informatie voor jou.

Wil je ook een dashboard? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Referentie – PostNL

Voor de analytics van grote hoeveelheden data vertrouwt PostNL volledig op Inergy

Dagelijks volgen bij benadering 650.000 popelende PostNL klanten de voortgang en bezorging van hun pakket via Track & Trace. Via web of app. Met het datawarehouse en Business Intelligence-oplossingen leidt Inergy dit in goede banen. Dag in, dag uit.

Voor de Analytics van grote hoeveelheden data vertrouwen we volledig op Inergy. Want betrouwbare informatie over het bezorgmoment is essentieel voor onze dienstverlening.” – Dennis van Steijn – Platform Owner Event Data Warehouse bij PostNL

Lees meer over onze samenwerking met PostNL.

Jouw partner voor het maken van dashboards.

Welke uitdaging je ook hebt, wij helpen je.

Met ruim 22 jaar ervaring op gebied van het maken en onderhouden van dashboards gaan we geen uitdaging uit de weg. We bouwen niet alleen jouw dashboard, maar beheren en ontwikkelen de dashboards continu door.

 • Ruim 22 jaar ervaring met het maken van dashboards.
 • Jouw partner op gebied van data analytics.
 • Power BI, Tableau en MicroStrategy.
 • Microsoft Gold Partner, Snowflake Premier Partner en SqlDBM Silver Partner.
 • ISO 27001 en ISAE 3402 gecertificeerd. 
groene pijl
citaat icoon

“Voor ons is Inergy echt een trusted partner.”

Martijn Willems –
Director Control & Analytics bij Rituals
logo rituals


 • Ervaren data analytics specialisten
 • Microsoft Gold & Snowflake Premier partner
 • ISO 27001 & ISAE 3402 gecertificeerd