Snel naar content

Dashboarding

Met een actiegericht dashboard heb je in één oogopslag de voor jou belangrijkste KPI’s en inzichtelijk. Zo vereenvoudig je periodieke rapportages en neem je op data gebaseerde beslissingen.

Lees meer

Vertrouw net als deze organisaties op Inergy

Onze partners, certificaten en keurmerken

Dashboards en rapportages

Met rapportages en dashboards geef je iedere medewerker in de organisatie de benodigde inzichten om processen te verbeteren, eenvoudig periodieke rapportages te maken en om goede datagedreven beslissingen te nemen.

We begrijpen dat iedere organisatie en iedere functie om zijn eigen specifieke dashboards vraagt. We begrijpen ook dat het maken van een écht goed dashboard en het bepalen van de juiste datavisualisatie lastig is. Daarom maken wij voor jou dashboards en rapportages die volledig zijn afgestemd op de behoefte van de gebruiker. Samen met jou ontsluiten we de verschillende databronnen in het dashboard, bepalen we welke KPI’s je in de rapportage wil zien en wat de meest geschikte tool is.

Maak je data visueel

Datavisualisatie

Datavisualisatie is het grafisch weergeven van data zodat deze data om te zetten is in eenvoudig te begrijpen informatie. Door data te visualiseren wordt informatie toegankelijk, eenvoudiger te begrijpen en gemakkelijker te interpreteren.

Lees meer

Krijg snel nieuwe inzichten

Dashboard in één week

Wij leveren het door jou gewenste dashboard, in Power BI, in één week. Dat betekent maandag starten en vrijdag opleveren. Het dashboard is dan ook echt klaar voor gebruik. Lees alles over onze werkwijze.

Lees meer

Ontsluit alle gewenste bronnen in het dashboard

Binnen je organisatie is veel data beschikbaar uit allerlei verschillende databronnen. Koppel alle gewenste bronnen aan het dashboard en maak de data eenvoudig inzichtelijk in één dashboardomgeving. Vergelijk de prestaties van je marketingcampagnes, haal informatie uit je CRM-systeem of het ERP-systeem, krijg inzicht in financiële resultaten en analyseer de prestaties van het salesteam.

Onze consultants denken graag met je mee hoe de verschillende databronnen in relatie tot elkaar geanalyseerd kunnen worden in het dashboard en hoe de nieuw verworven inzichten toegepast kunnen worden binnen de organisatie.

Wil je zo snel mogelijk een goed werkend dashboard hebben? Wij maken in slechts één week jouw dashboard in Power BI.

Wil je meer weten over onze dashboarding oplossingen? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op voor een gratis adviesgesprek of boek direct een gratis dataconsult met één van onze data analytics specialisten.

Webinar

Starten met een dashboard

Tijdens dit webinar leer je hoe een actiegericht dashboard in elkaar zit, krijg je tips voor het maken van dashboards en leer je wat de meest gemaakte valkuilen zijn.

Bekijk webinar

Hoe wij te werk gaan

Onze werkwijze

Vanuit onze visie en principes hebben we onze werkwijze ontwikkeld. Lees meer over onze werkwijze en ons Proof of Concept. Samen maken we impact met jouw data.

Lees meer

Leer Inergy kennen

Over ons

Ontdek alles over het bedrijf Inergy en de datagedreven oplossingen die wij organisaties bieden op gebied van datamanagement, analytics en KPI dashboarding.

Lees meer

Kies de meest geschikte dashboarding tool

Bij Inergy hebben we ruime ervaring met het maken van dashboards in verschillende tools zoals Power BIMicroStrategy en Tableau. Misschien gebruik je al één van deze tools en wil je deze blijven gebruiken. Geen probleem, dan bouwen we de door jou gewenste dashboards en rapportages volledig in deze tool.

Wil je graag advies over de meest geschikte tool om jouw dashboard in te maken? Onze consultants denken graag met je mee en zetten de voor- en nadelen van de verschillende tools voor je op een rij. Zo kies je de meest geschikte oplossing voor jouw organisatie.

Maak je al gebruik van Power BI? Kies dan nu ons Power BI Consult. We analyseren jouw Power BI omgeving en geven je praktische tips om je BI omgeving te verbeteren.

Dashboards gemaakt voor de toekomst

Wensen en behoeften op gebied van data analytics en dashboarding veranderen continu en groeien mee met de organisatie. Daarom werken wij niet op projectbasis, maar gaan we voor een langetermijnsamenwerking. Wij denken vooruit. We bouwen niet alleen jouw datawarehouse en dashboards, maar we beheren deze én ontwikkelen deze continu door, indien gewenst. Zo heb je nooit omkijken meer naar jouw data analytics omgeving.

We ontzorgen je. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en richt jij je op je werkzaamheden van je eigen organisatie. Zaken waar jij alles van weet. Wij weten immers alles van data.

Een greep uit de vele mogelijke soorten dashboards

KPI dashboard

In een KPI dashboard toon je de resultaten van jouw afdeling of je gehele organisatie. Je toont de meest belangrijke Key Performance Indicators (KPI’s) zodat je eenvoudig en snel de de voortgang en prestaties kunt monitoren.

Sales dashboard

Verkrijg inzicht in de performance van het salesteam, de sales cyclus en de openstaande, gemiste én gerealiseerde verkoopkansen. Zo optimaliseer je de prestaties van het verkoopteam op basis van data.

Marketing dashboard

Verkrijg inzicht in de resultaten van je marketingcampagnes, de organische prestaties van je website en de resultaten van leadgeneratie in het CRM-systeem. Zo krijg je inzicht in de ROI van je marketinginspanningen.

Management dashboard

In een management dashboard toon je alle belangrijke management KPI’s van jouw organisatie, deel je deze resultaten geautomatiseerd met de directie en voorzie je hen van inzichten om snel datagedreven beslissingen te maken.

Finance dashboard

Krijg inzicht in alle financiële resultaten binnen jouw organisatie met een financieel dashboard. Ontsluit al je financiële systemen en verkrijg inzicht in al je financiële resultaten in één overzichtelijk rapport.

Jouw eigen dashboard naar wens

We maken het door jou gewenste dashboard volledig op maat. We ontsluiten de door jou benodigde bronnen en tonen de door jou gewenste KPI’s. Meer weten? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op.

Referentie – PostNL

Voor de analytics van grote hoeveelheden data vertrouwt PostNL volledig op Inergy

Dagelijks volgen bij benadering 650.000 popelende PostNL klanten de voortgang en bezorging van hun pakket via Track & Trace. Via web of app. Met het datawarehouse en Business Intelligence-oplossingen leidt Inergy dit in goede banen. Dag in, dag uit.

Voor de Analytics van grote hoeveelheden data vertrouwen we volledig op Inergy. Want betrouwbare informatie over het bezorgmoment is essentieel voor onze dienstverlening.” – Dennis van Steijn – Platform Owner Event Data Warehouse bij PostNL

Lees meer over onze samenwerking met PostNL.

Over Inergy

Inergy is jouw partner op gebied van data analytics. We helpen organisaties al meer dan 20 jaar om alle waarde uit hun data te halen. We bieden full service, non-stop datamanagement, advanced analytics en dashboarding op basis van de meest effectieve en efficiënte technologieën van dit moment. We zijn officieel Microsoft Gold Partner en Snowflake Premier Partner. Daarnaast zijn we ISAE 3402 en ISO 27001 gecertificeerd waardoor jouw data gegarandeerd veilig is.

Meer weten? Eén van onze specialisten neemt binnen één werkdag contact met je op. Of plan direct zelf een gratis dataconsult in op een dag en tijd die jou het best uitkomt.


  • Ervaren data analytics specialisten
  • Microsoft Gold & Snowflake Premier partner
  • ISO 27001 & ISAE 3402 gecertificeerd