Snel naar content
Sander van der Donk aan het werk op kantoor

Een dag uit het leven van Sander van der Donk, Online Marketeer bij Inergy

Als Online Marketeer doet Sander van der Donk er onder andere alles aan om de online campagnes zo succesvol mogelijk te laten verlopen. Hij is voortdurend bezig ervoor te zorgen dat de website, de vindbaarheid en de campagnes zo goed mogelijk zijn geoptimaliseerd. Wat hij daar precies voor doet? Lees het in zijn blog!

08:30 
Ik klap mijn laptop open. Ik bekijk hoe de lopende online campagnes presteren en ik onderzoek hoe ik een en ander kan finetunen om meer relevante bezoekers naar onze website te trekken tegen lagere kosten. Zo zorg ik er voor dat het online advertentiebudget optimaal ingezet wordt. Hiervoor gebruik ik data uit tools zoals Google Analytics, Google Ads en LinkedIn Campaign Manager.
 

10:00
Samen met mijn marketingcollega’s Danielle en Agnes heb ik een afspraak met onze websitebouwer om verschillende gewenste verbeteringen aan onze website door te nemen. Hiervoor heb ik eerst een websiteanalyse uitgevoerd met data uit Google Analytics en Hotjar. We bespreken met de websitebouwer de gewenste toevoegingen en aanpassingen aan de website en bepalen wat de beste manier is om dit aan te pakken.

12:00 
Het is lunchtijd. Vandaag ga ik weer voor mijn thuiswerkklassieker: ham-kaastosti met een gebakken ei erop. Aanrader!
 

13:00
Ik heb een afspraak met mijn collega Arjan. Arjan is Power BI Consultant bij Inergy. Arjan bouwt momenteel een marketingdashboard voor een klant in Power BI en ik adviseer Arjan over de inzichten die een marketeer in een marketingdashboard wil zien. Hij verwerkt mijn advies, zodat we straks een mooi en compleet Power BI dashboard kunnen opleveren dat volledig voldoet aan de wensen van de klant. 

14:00 
De dagelijkse SEO-scan van SEMrush is weer afgerond. Op basis van deze scan maak ik een aantal aanpassingen aan de content op onze website en besluit ik een blog te schrijven over
datasilo’s. Uit mijn SEMrush analyse blijkt immers dat er regelmatig gegoogled wordt op het woord ‘datasilo’. Dit is voor Inergy een erg relevante zoekterm omdat onze oplossingen datasilo’s verhelpen en voorkomen. Hopelijk scoren we met deze blog binnenkort op de 1e pagina in Google op het zoekwoord ‘datasilo’. 

16:00 
Ik heb een afspraak met mijn collega Peter . Onlangs heb ik een manier gevonden om een boekingsmodule te koppelen aan de agenda van mijn collega’s (als zij dat willen natuurlijk). In deze boekingsmodule kunnen mensen zelf een dag en tijd kiezen om een afspraak te maken met de collega in kwestie. De te kiezen tijdstippen zijn afhankelijk van de beschikbaarheid in de agenda van de collega. Samen met Peter koppel ik deze boekingsmodule aan zijn agenda en maak ik een pagina waarop mensen een
gratis dataconsult met hem kunnen inplannen.  

17:00
De dag zit erop. Ik beantwoord nog een laatste e-mail en ik sluit mijn laptop af. Omdat we bij Inergy nu voornamelijk thuiswerken, mis ik het wel om de dag af te sluiten in de vorm van een autorit naar huis. Daarom ga ik even een rondje wandelen om de werkdag voor mezelf af te sluiten. Morgen weer een nieuwe dag! 
Meer weten?
Wil jij meer weten over hoe het is om bij Inergy te werken? Neem gerust contact op.

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer berichten

Alle berichten

Een dag uit het leven van Arjan van Honk, senior BI Developer bij Inergy

Een dag uit het leven van Arjan van Honk, senior BI Developer bij Inergy

Bij Inergy werken ruim 160 collega’s. Hoe zien hun werkdagen eruit? Deze keer geeft Arjan van Honk, Senior BI Developer/Consultant bij Inergy, een kijkje in zijn werkdag. Een BI-developer is iemand die verantwoordelijk is voor het bouwen en onderhouden van data-oplossingen van onze klanten. Lees over zijn dynamische werkdag in Barcelona in deze blog!

Lees verder

Onze kijk op informatiebeveiliging in 2023

Onze kijk op informatiebeveiliging in 2023

Onze auditors doen honderden audits per jaar. Het valt op ons dat een aantal vragen vaak gesteld worden. Of het nu gaat een ENSIA, WPG, SUWI, VIPP of DIGID Audit. Een aantal zaken zetten we graag voor je op een rijtje omdat jij dit ook wil weten.

Lees verder

De 12 meest gestelde vragen bij een audit

De 12 meest gestelde vragen bij een audit

Onze auditors doen honderden audits per jaar. Het valt op ons dat een aantal vragen vaak gesteld worden. Of het nu gaat een ENSIA, WPG, SUWI, VIPP of DIGID Audit. Een aantal zaken zetten we graag voor je op een rijtje omdat jij dit ook wil weten.

Lees verder