Snel naar content

Power BI

Met de integratie van Microsoft Power BI visualiseer, analyseer en presenteer je jouw data in één krachtige oplossing. Vind de waarde in jouw data, presenteer deze en neem daardoor betere beslissingen.

Meer weten

Vertrouw net als deze organisaties op Inergy

Onze partners, certificaten en keurmerken

Jouw data in één krachtige oplossing met Power BI

Jouw data zit vol meerwaarde voor jouw business. Maar die moet je wel zien te vinden. Datavisualisatie en -analyse is daarbij onmisbaar, want alleen de juiste inzichten leiden tot acties. Inergy geeft je met Power BI dashboards de mogelijkheid om de waarde in jouw data te vinden, te presenteren en daardoor betere beslissingen te nemen.

Ons Power BI Consult geeft je door middel van een consult inzicht in de sterke en zwakke punten van jouw Power BI dashboards.

Wist je dat…
… je met Power BI data kan presenteren aan collega’s op basis van hun rol? Zo ziet iedereen de informatie die voor hen belangrijk is.

Wat jij van een Power BI dashboard kan verwachten

01. Volledig zelf aan de slag

Iedereen kan meteen en zelfstandig aan het werk met Power BI, de Business Intelligence tool van Microsoft. Na het downloaden van de tool kan je direct beginnen; er komt geen IT-professional aan te pas. De intuïtieve tool maakt gebruik van de herkenbare Microsoft-omgeving waardoor het eenvoudig is om aantrekkelijke visualisaties te maken van de beschikbare data en deze te delen met collega’s.

02. Altijd up-to-date data

Microsoft Power BI verzamelt jouw data uit honderden bronnen, van zowel on-premise databases tot cloudsystemen. De brondata ververst vervolgens automatisch, waardoor je altijd zeker bent van de meeste recente gegevens. Vervolgens structureer en visualiseer je jouw data op alle devices. Dat stelt je in staat om onderbouwde, datagedreven beslissingen te nemen die de koers van jouw organisatie ten goede komen. Want alleen wanneer je de echte waarde uit jouw data weet te halen, kan je organisatie groeien.

03. Altijd de nieuwste features

Microsoft Power BI vernieuwt non-stop om gebruikers de beste ervaring te bieden. Alle vernieuwingen zijn marktgedreven, dankzij een grote community van business intelligence experts en developers. Power BI integreert tevens met PowerPoint en Excel, en beschikt over de nieuwste technologieën, zoals Advanced Analytics en Artificial Intelligence.

Tips en adviezen

Power BI Consult

Het is de schaduwkant van het succes van Power BI binnen jouw organisatie: een wildgroei aan rapporten, slechte datakwaliteit, het verversen van de datasets duurt te lang, de rapporten reageren traag, iedere ontwikkelaar gebruikt eigen standaards, er is geen grip op autorisatie en er ontstaan hoofdbrekens hoe rapporten professioneel uit te (blijven) rollen binnen de organisatie. Tijd voor een professioneel Power BI Consult.

Meer weten

Referentie Rituals

“Voor ons is Inergy echt een trusted partner. Samen zijn we aan dit grote avontuur begonnen. We hebben al prachtige resultaten bereikt.”

Rituals zet alles op alles om bedrijfsprestaties te verbeteren door scherper te sturen. Met hulp van Inergy is er een robuust dataplatform met Power BI gebouwd.

Martijn Willems, Director Control & Analytics bij Rituals:
Met het Power BI-platform lukt het ons om continu te sturen, zelfs op winkelniveau. In Power BI dashboards kunnen wij alle transacties aflezen. Dit betekent dat wij nagenoeg realtime informatie hebben over hoe het ervoor staat met de omzet. Niet alleen van al onze winkels samen, maar ook per regio of zelfs per winkel.

Ontdek meer over onze samenwerking met Rituals.

Webinar

Starten met een dashboard

Tijdens dit webinar leer je hoe een actiegericht dashboard in elkaar zit, krijg je tips voor het maken van dashboards en leer je wat de meest gemaakte valkuilen zijn.

Bekijk webinar

In slechts één week een dashboard

Dashboard in een week

Wij leveren het door jou gewenste dashboard, in Power BI, in slechts één week. Het dashboard is dan ook echt klaar voor gebruik.

Meer weten

Leer Inergy kennen

Over ons

Ontdek alles over het bedrijf Inergy en de datagedreven oplossingen die wij organisaties bieden op gebied van datamanagement, analytics en KPI dashboarding.

Meer weten

Over Inergy

Inergy is jouw partner op gebied van data. We helpen organisaties al 25 jaar om alle waarde uit hun data te halen. We bieden full service dataoplossingen op basis van de meest effectieve en efficiënte technologieën van dit moment. We zijn officieel Snowflake Premier Partner. Daarnaast zijn we ISAE 3402 en ISO 27001 gecertificeerd waardoor jouw data gegarandeerd veilig is.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wil je eens met ons praten over jouw datavraagstuk? Onze dataspecialist Peter neemt binnen één werkdag contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Geen zin om te wachten en heen-en-weer te mailen voor het maken van een afspraak? Plan dan direct zelf een afspraak in op een dag en tijd die jou het best uitkomt.


Vertrouwd door

citaat icoon

“Inergy levert gewoon goed werk.”

Joeri Vonk –
Data-analist bij Milieu Service Nederland
Logo Milieu Service Nederland