Snel naar content

Power BI

Met de integratie van Microsoft Power BI visualiseer, analyseer en presenteer je jouw data in één krachtige oplossing. Vind de waarde in jouw data, presenteer deze en neem en daardoor betere beslissingen.

Lees meer

Enkele van onze klanten

Onze certificaten en keurmerken

Jouw data in één krachtige oplossing met Power BI

Jouw data zit vol meerwaarde voor jouw business. Maar die moet je wel zien te vinden. Datavisualisatie en -analyse is daarbij onmisbaar, want alleen de juiste inzichten leiden tot acties. Inergy geeft je met Power BI de mogelijkheid om de waarde in jouw data te vinden, te presenteren en daardoor betere beslissingen te nemen.

Ons Power BI Consult geeft je door middel van een consult inzicht in de sterke en zwakke punten van jouw Power BI omgeving.

Wist je dat…
… je met Power BI data kan presenteren aan collega’s op basis van hun rol? Zo ziet iedereen de informatie die voor hen belangrijk is.

Wat jij van ons kan verwachten

01. Nieuwe inzichten uit bestaande data

Jouw data is van onschatbare waarde. Met de Data Discovery Experience verzamelen wij data uit jouw organisatie en verrijken deze vervolgens – indien nodig – met externe data van informatieleveranciers. Deze data biedt je nieuwe inzichten, waarmee je verbeteracties in gang kan zetten. Een gevonden inzicht is soms een bevestiging van jouw onderbuikgevoel of soms juist een complete verrassing.

02. Unieke businesscase voor jouw bedrijf

We zoeken samen met jou naar business vraagstukken waarvan je verwacht dat jij er winst mee kan boeken. Op basis van scherp geformuleerde hypotheses maken we vervolgens in korte tijd inzichtelijk hoe het gebruik van data kan helpen de vraagstukken te beantwoorden. In onze aanbevelingen maken we een vertaalslag naar de praktijk. We schetsen hoe je jouw business kan optimaliseren om de concurrentie voor te blijven, kosten te besparen en efficiency te verbeteren.

03. Proof of Concept

Met de Data Discovery Experience maak je innovatie tastbaar met een Proof of Concept. Daarin kan je oplossingen voor analytics en dashboarding uitproberen, zodat je ziet wat het oplevert en ervaart hoe het werkt. Je koopt immers ook geen nieuwe auto zonder een testrit te doen. Met onze Proof of Concept ga je direct aan de slag met de tools en jouw eigen data. Voor een vaste, lage prijs.

Power BI Consult

Het is de schaduwkant van het succes van Power BI binnen jouw organisatie: een wildgroei aan rapporten, slechte datakwaliteit, het verversen van de datasets duurt te lang, de rapporten reageren traag, iedere ontwikkelaar gebruikt eigen standaards, er is geen grip op autorisatie en er ontstaan hoofdbrekens hoe rapporten professioneel uit te (blijven) rollen binnen de organisatie. Tijd voor een professioneel Power BI Consult.

Lees meer

Referentie – Rituals

De inzet van Data analytics bij Rituals

Rituals zet alles op alles om bedrijfsprestaties te verbeteren door scherper te sturen. Met hulp van Inergy is er een robuust dataplatform met Power BI gebouwd.

Martijn Willems, Director Control & Analytics bij Rituals: “Met het Power BI-platform lukt het ons om continu te sturen, zelfs op winkelniveau. In Power BI dashboards kunnen wij alle transacties aflezen. Dit betekent dat wij nagenoeg realtime informatie hebben over hoe het ervoor staat met de omzet. Niet alleen van al onze winkels samen, maar ook per regio of zelfs per winkel.”

Lees meer over onze samenwerking met Rituals.

Webinar

Starten met een dashboard

Tijdens dit webinar leer je hoe een actiegericht dashboard in elkaar zit, krijg je tips voor het maken van dashboards en leer je wat de meest gemaakte valkuilen zijn.

Bekijk webinar

In slechts één week

Dashboard in een week

Wij leveren het door jou gewenste dashboard, in Power BI, in slechts één week. Het dashboard is dan ook echt klaar voor gebruik.

Lees meer

Leer Inergy kennen

Over ons

Ontdek alles over het bedrijf Inergy en de datagedreven oplossingen die wij organisaties bieden op gebied van datamanagement, analytics en KPI dashboarding.

Lees meer

Over Inergy

Inergy helpt organisaties al meer dan 20 jaar om alle waarde uit hun data te halen. Samen met ruim 150 collega’s zetten wij ons 24/7 in om impact te maken met jouw data. Wij bieden full service, non-stop datamanagement, advanced analytics en dashboarding op basis van de meest effectieve en efficiënte technologieën van dit moment. We zijn officieel Microsoft Gold Partner en we zijn ISAE3402 en ISO 27001 gecertificeerd, waardoor jouw data gegarandeerd veilig is.

Wil je meer weten? Eén van onze specialisten neemt binnen één werkdag contact met je op.