Snel naar content
LIAS Tekstassistent

Maak kennis met de AI-Tekstassistent in LIAS Publisher en verhoog de kwaliteit van je teksten  

Inergy introduceert met trots de nieuwste toevoeging aan LIAS Publisher: de AI-Tekstassistent. Vanaf nu heb je met slechts één druk op de knop de mogelijkheid om teksten te herschrijven, bewerken en waardevolle tips te ontvangen om de leesbaarheid te verbeteren. 

Het schrijven van duidelijke en begrijpelijke teksten is belangrijk. Zeker wanneer de doelgroep inwoners zijn en geen experts in jouw vakgebied. De LIAS Tekstassistent kan helpen met het goed en helder overbrengen van de boodschap. Daarnaast schrijven de toegankelijkheidseisen voor dat teksten geschreven zijn op taalniveau B1. 

Vereenvoudig je schrijfproces met de LIAS AI-Tekstassistent 

LIAS Publisher blijft trouw aan zijn vertrouwde functionaliteit, maar met de integratie van deze state-of-the-art tool tillen we jouw ervaring naar een hoger niveau. We kennen allemaal de mogelijkheden van ChatGPT, maar waar begin je? Hoe stel je een goede opdracht (prompt) op voor ChatGPT? En is het wel veilig? Met de integratie van de LIAS AI-Tekstassistent nemen we al die twijfels in één keer weg. 

Voordelen van de Tekstassistent ten opzichte van het los gebruiken van ChatGPT 

  • Jouw data wordt niet gebruikt om het model te trainen: Je kunt gerust zijn in de wetenschap dat jouw gegevens veilig en vertrouwelijk blijven. 
  • Veilige integratie in LIAS Publisher: De Tekstassistent is naadloos geïntegreerd in LIAS Publisher, waardoor je met vertrouwen en gemak gebruik maakt van deze krachtige tool. 
  • Geen ervaring vereist in het schrijven van opdrachten (binnen ChatGPT bekend als prompts): Zelfs als je geen ervaring hebt met het opstellen van prompts kun je direct aan de slag met de Tekstassistent en profiteren van zijn mogelijkheden. 
  • Performancebewaking door Inergy: Inergy zorgt ervoor dat de Tekstassistent optimaal presteert en blijft voldoen aan de hoogste normen. 

Til je schrijfvaardigheden naar een hoger niveau 

Wacht niet langer en laat de AI-Tekstassistent jou ondersteunen bij het creëren van hoogwaardige teksten in LIAS Publisher. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om je schrijfvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. 

LIAS Tekstassistent heeft voor jou bruikbare prompts omgezet in handige knoppen. Klik eenvoudigweg op de gewenste knop en de LIAS Tekstassistent gaat voor je aan de slag. We hebben dit al voor jou geprogrammeerd, zodat jij je kunt richten op de essentie van je werk. 

Enkele voorbeelden van de AI-Tekstassistent

  • Herschrijf teksten met één druk op de knop naar een B1-taalniveau, zodat iedereen je tekst kan begrijpen. 
  • Beoordeel teksten waarbij de LIAS Tekstassistent je suggesties geeft om de tekst te verbeteren. 
  • Genereer teksten op basis van enkele steekwoorden of korte zinnen. 
  • Breng structuur aan in je teksten met slechts één druk op de knop, dankzij de Tekstassistent. 

Ontdek meer:
Ontdek de kracht van de LIAS AI-Tekstassistent: 5 voordelen voor jouw schrijfervaring

Probeer de LIAS AI-Tekstassistent nu 30 dagen gratis 

Ben je al gebruiker van LIAS Publisher? Ontdek dan zelf de kracht van deze innovatieve AI-toepassing die je werkzaamheden aanzienlijk vereenvoudigt. Profiteer nu van een gratis proefperiode van 30 dagen. Neem contact op met Joost Wenderich voor meer informatie of stuur een e-mail naar info@inergy.nl.

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer nieuws

Alle nieuws

Inergy Auditservices is overgedragen aan Publieke Sector Accountants

Inergy Auditservices is overgedragen aan Publieke Sector Accountants

Met ingang van 1 februari 2024 is het Inergy Auditservices team overgedragen aan Publieke Sector Accountants (PSA). Vanaf dat moment voert...

Lees verder

Inergy Data & Analytics Event 2024: Een dag vol innovatie en inzicht  

Inergy Data & Analytics Event 2024: Een dag vol innovatie en inzicht  

Het Inergy Data & Analytics Event 2024 was een geslaagde bijeenkomst waar 75 data-enthousiastelingen samenkwamen op het Inergy-kantoor in Woerden....

Lees verder

Inergy heeft opnieuw ISAE3402 certificering

Inergy heeft opnieuw ISAE3402 certificering

Inergy heeft begin december de audit voor de ISAE3402 rapportage succesvol doorlopen. De ISAE3402 rapportage geeft aan welke dienstverlening Inergy...

Lees verder