Snel naar content
LIAS Tekstassistent

Maak kennis met de AI-Tekstassistent in LIAS Publisher en verhoog de kwaliteit van je teksten  

Inergy introduceert met trots de nieuwste toevoeging aan LIAS Publisher: de AI-Tekstassistent. Vanaf nu heb je met slechts één druk op de knop de mogelijkheid om teksten te herschrijven, bewerken en waardevolle tips te ontvangen om de leesbaarheid te verbeteren. 

Het schrijven van duidelijke en begrijpelijke teksten is belangrijk. Zeker wanneer de doelgroep inwoners zijn en geen experts in jouw vakgebied. De LIAS Tekstassistent kan helpen met het goed en helder overbrengen van de boodschap. Daarnaast schrijven de toegankelijkheidseisen voor dat teksten geschreven zijn op taalniveau B1. 

Vereenvoudig je schrijfproces met de LIAS AI-Tekstassistent 

LIAS Publisher blijft trouw aan zijn vertrouwde functionaliteit, maar met de integratie van deze state-of-the-art tool tillen we jouw ervaring naar een hoger niveau. We kennen allemaal de mogelijkheden van ChatGPT, maar waar begin je? Hoe stel je een goede opdracht (prompt) op voor ChatGPT? En is het wel veilig? Met de integratie van de LIAS AI-Tekstassistent nemen we al die twijfels in één keer weg. 

Voordelen van de Tekstassistent ten opzichte van het los gebruiken van ChatGPT 

  • Jouw data wordt niet gebruikt om het model te trainen: Je kunt gerust zijn in de wetenschap dat jouw gegevens veilig en vertrouwelijk blijven. 
  • Veilige integratie in LIAS Publisher: De Tekstassistent is naadloos geïntegreerd in LIAS Publisher, waardoor je met vertrouwen en gemak gebruik maakt van deze krachtige tool. 
  • Geen ervaring vereist in het schrijven van opdrachten (binnen ChatGPT bekend als prompts): Zelfs als je geen ervaring hebt met het opstellen van prompts kun je direct aan de slag met de Tekstassistent en profiteren van zijn mogelijkheden. 
  • Performancebewaking door Inergy: Inergy zorgt ervoor dat de Tekstassistent optimaal presteert en blijft voldoen aan de hoogste normen. 

Til je schrijfvaardigheden naar een hoger niveau 

Wacht niet langer en laat de AI-Tekstassistent jou ondersteunen bij het creëren van hoogwaardige teksten in LIAS Publisher. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om je schrijfvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. 

LIAS Tekstassistent heeft voor jou bruikbare prompts omgezet in handige knoppen. Klik eenvoudigweg op de gewenste knop en de LIAS Tekstassistent gaat voor je aan de slag. We hebben dit al voor jou geprogrammeerd, zodat jij je kunt richten op de essentie van je werk. 

Enkele voorbeelden van de AI-Tekstassistent

  • Herschrijf teksten met één druk op de knop naar een B1-taalniveau, zodat iedereen je tekst kan begrijpen. 
  • Beoordeel teksten waarbij de LIAS Tekstassistent je suggesties geeft om de tekst te verbeteren. 
  • Genereer teksten op basis van enkele steekwoorden of korte zinnen. 
  • Breng structuur aan in je teksten met slechts één druk op de knop, dankzij de Tekstassistent. 

Ontdek meer:
Ontdek de kracht van de LIAS AI-Tekstassistent: 5 voordelen voor jouw schrijfervaring

Probeer de LIAS AI-Tekstassistent nu 30 dagen gratis 

Ben je al gebruiker van LIAS Publisher? Ontdek dan zelf de kracht van deze innovatieve AI-toepassing die je werkzaamheden aanzienlijk vereenvoudigt. Profiteer nu van een gratis proefperiode van 30 dagen. Neem contact op met Joost Wenderich voor meer informatie of stuur een e-mail naar info@inergy.nl.

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer nieuws

Alle nieuws

Inergy op het VNG Jaarcongres 2024

Inergy op het VNG Jaarcongres 2024

Tijdens het VNG Jaarcongres 2024 op 25 en 26 juni in het Groene Hart is Inergy natuurlijk weer aanwezig om...

Lees verder

Snowflake security issue, klanten Inergy niet geraakt

Snowflake security issue, klanten Inergy niet geraakt

update van 3 juni om 17.00 Vrijdagavond 31 mei 2024 verscheen er een post op de site van Hudson Rock,...

Lees verder

Hoofdlijnen meicirculaire 2024 sluiten aan bij Voorjaarsnota 2024

Hoofdlijnen meicirculaire 2024 sluiten aan bij Voorjaarsnota 2024

Op maandag 27 mei 2024 is de meicirculaire gepubliceerd. De hoofdlijnen van de circulaire sluiten aan bij de Voorjaarsnota 2024....

Lees verder