Snel naar content
collega's met een mooi inergy overhemd op de big data expo

Big Data Expo groot succes

Op 19 en 20 september was Inergy vertegenwoordigd op de Big Data Expo in de Jaarbeurs in Utrecht. We waren uitgenodigd om op de Microsoft-stand te staan.

We toonden daar lift2shift en onze solutions in retail. Met een groep collega’s bemensden we onze mooie en toekomstgerichte stand. We waren blij met de aanloop van de vele bezoekers.

Donderdag verzorgde Michel Steenhuis (consultant bij Inergy) en Danielle van Huizen van Heineken in een bomvolle zaal een techdemo over over de aanpak en uitwerking van het 360 graden klantbeeld met behulp van PowerBI bij Heineken. Dat leverde veel en mooie interactie met de bezoekers op.

We kijken terug op een geslaagde beurs waarin we veel vakgenoten, nieuwe collega’s, bestaande én nieuwe klanten hebben ontmoet.

Op naar het volgende mooi event!

 

   

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer nieuws

Alle nieuws

Inergy steunt de Voedselbank

Inergy steunt de Voedselbank

Traditiegetrouw stuurt Inergy geen kerstkaarten en -pakketten naar klanten en relaties in de decembermaand. In plaats daarvan steunen we een...

Lees verder

Terugblik op het Data & Analytics Event 2022

Terugblik op het Data & Analytics Event 2022

Donderdag 17 november vond, speciaal voor onze klanten, het Data & Analytics Event plaats op ons kantoor in Woerden. We...

Lees verder

SqlDBM en Inergy kondigen samenwerking aan

SqlDBM en Inergy kondigen samenwerking aan

Inergy gaat samenwerken met SqlDBM als Silver Partner, met een focus op digitale exposure en cloudadoptiestrategie. Hiermee worden klanten ondersteund door...

Lees verder