Snel naar content

Big Data Expo groot succes

Op 19 en 20 september was Inergy vertegenwoordigd op de Big Data Expo in de Jaarbeurs in Utrecht. We waren uitgenodigd om op de Microsoft-stand te staan.

We toonden daar lift2shift en onze solutions in retail. Met een groep collega’s bemensden we onze mooie en toekomstgerichte stand. We waren blij met de aanloop van de vele bezoekers.

Donderdag verzorgde Michel Steenhuis (consultant bij Inergy) en Danielle van Huizen van Heineken in een bomvolle zaal een techdemo over over de aanpak en uitwerking van het 360 graden klantbeeld met behulp van PowerBI bij Heineken. Dat leverde veel en mooie interactie met de bezoekers op.

We kijken terug op een geslaagde beurs waarin we veel vakgenoten, nieuwe collega’s, bestaande én nieuwe klanten hebben ontmoet.

Op naar het volgende mooi event!

 

   

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer nieuws

Alle nieuws

De meicirculaire 2022 is uit en verwerkt in LIAS PAUW

De meicirculaire 2022 is uit en verwerkt in LIAS PAUW

De meicirculaire geeft de vertaling van de Voorjaarsnota van de rijksoverheid. De circulaire bevat informatie over de invoering per 1...

Lees verder

Inergy wederom gecertificeerd voor ISO27001

Inergy wederom gecertificeerd voor ISO27001

Eind mei onderging Inergy een externe ISO27001 audit en rondde deze succesvol af. De auditor heeft meer medewerkers van Inergy...

Lees verder

Inergy is koploper in digitale transformatie

Inergy is koploper in digitale transformatie

Inergy staat in de top 10 van koplopers in de wereld van digitale transformatie op het gebied van data- en...

Lees verder