16-11-2020

Inergy bouwt verder aan Planning & Control software suite met investering in Gemstone

Inergy en du ROI Accountants, Belastingadviseurs & IT-Auditors, zijn op 13 november jongstleden een strategisch partnership aangegaan. Onderdeel van de overeenkomst is de verkoop aan Inergy van Gemstone, een softwaretoepassing waarmee een gemeente haar financiële administratie kan doorlichten om vast te stellen of zij fiscaal in control is.

LIAS wordt door vrijwel alle Nederlandse gemeenten gebruikt

Mathijs van Houweninge, CEO van Inergy: “Gemstone vult een belangrijk deel in van het Horizontaal Toezicht waarvoor steeds meer gemeenten met de Belastingdienst een convenant tekenen. De toepassing past goed in ons portfolio en onze strategie voor (semi-) overheid. Die is er onder meer op gericht om gemeenten te ondersteunen om meer data gedreven te werken en om op basis van meer inzicht ook meer grip te krijgen op prestaties en zo beter in control te zijn. Met de LIAS productsuite is Inergy marktleider op het gebied van planning en control bij gemeenten. Met de toevoeging van Gemstone en, eerder dit jaar, PAUW, BUIG en Info biedt Inergy inmiddels een platform dat door vrijwel alle Nederlandse gemeenten wordt gebruikt.”

Verbreding van de dienstverlening

Wil Peters, partner bij du ROI: “Gemeenten krijgen in toenemende mate te maken met BTW, VPB en loonheffingen vanwege hun grote verscheidenheid aan activiteiten. Fiscale sturing, risicobeheersing en compliance behoren niet tot de kernactiviteiten van een gemeente. Deze samenwerking en combinatie van portfolio’s zorgt voor verbreding van de dienstverlening op deze onderwerpen aan onze klanten.”

Wat is LIAS Horizontaal toezicht?

LIAS Horizontaal Toezicht is de toolbox waarmee je de financiële administratie van jouw gemeente kan doorlichten om vast te stellen of de gemeente fiscaal in control is. Lees hier er hier alles over.

du ROI

du ROI is een vooruitstrevende organisatie van Accountants, Belastingadviseurs en IT-Auditors die staat voor innovatie in financiële en fiscale dienstverlening. du ROI beschikt over een uitgebreid team van medewerkers met een focus op de gemeentemarkt. Dit team heeft alle benodigde kennis en ervaring in huis om gemeenten op het gebied van fiscaliteit en fiscale beheersing te ondersteunen. du ROI ontwikkelde Gemstone software waarmee een gemeente haar financiële administratie kan doorlichten om vast te stellen of zij fiscaal in control is.

Inergy

De LIAS productsuite biedt een brede functionaliteit op het gebied van planning en control voor lokale overheden, provincies, waterschappen en onderwijs. Met LIAS is Inergy marktleider bij de Nederlandse gemeenten. LIAS helpt gemeenten doelen te stellen, resultaten te analyseren en rapportages online inzichtelijk te maken voor een grote groep stakeholders, van beleidsmedewerkers tot raadsleden en burgers.

Inergy biedt daarnaast full service, non-stop data en analytics op basis van de meest effectieve technologieën van dit moment. Inergy levert alle relevante diensten voor het realiseren en onderhouden van data analytics oplossingen en streeft naar langdurige en succesvolle klantrelaties op basis van een partnershipvisie en cocreatie. Beter presteren door slim met data om te gaan, is daarbij het motto.

 

 

Rene van Veen

CCO

Wil jij meer weten over Inergy?

Neem gerust contact met ons op.

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Rene van Veen via rene.van.veen@inergy.nl

  Lees gerust verder...

  9-6-2021

  Inergy wint aanbesteding P&C Rapportagetool

  7-6-2021

  Meicirculaire 2021 verwerkt in LIAS PAUW

  Altijd op de hoogte

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks een update.