Snel naar content
groep zit gefocust te werken bij powersessie how to dax

Powersessie: How to DAX

Donderdag 6 februari organiseerden wij bij ons op kantoor de Powersessie: How to DAX. Iedereen die zich graag wilde verdiepen in dit onderdeel van Power BI kon zich hiervoor aanmelden.

Voordat trainer en collega Floris Lemkes samen met de deelnemers de theorie indook, maakten zij alvast kennis met elkaar onder het genot van een heerlijk buffet. Na het eten nam iedereen plaats in in de zaal waar Floris ze meenam in de wondere wereld van DAX. De theorie kwam uitgebreid aan bod en de deelnemers gingen ook zelf aan de slag met opdrachten.

Na afloop was er een borrel. De eerste reacties waren al erg positief en ook uit de evaluatie kwam naar voren dat de deelnemers de training zeer goed hebben ervaren. Een greep uit de quotes:

“10 punten voor Floris! Hij heeft mensen enthousiast gemaakt / gekregen en heeft een hele goede training neergezet. Ook bij het eten was hij aanwezig om een praatje met je te maken wat ik erg leuk vind.”

“Geen tips, het was allemaal top. Leuke setting, goed eten en veel geleerd.”

Wil jij ook meer weten over DAX of op de hoogte blijven van onze Powersessies? Neem dan gerust contact op met Floris via floris.lemkes@inergy.nl.

 

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer nieuws

Alle nieuws

Decembercirculaire van BZK direct verwerkt in LIAS PAUW

Decembercirculaire van BZK direct verwerkt in LIAS PAUW

Op 6 december 2023 publiceerde het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) de jaarlijkse decembercirculaire. De volgende dag werd...

Lees verder

Winnaars eerste editie Dashboard Duel

Winnaars eerste editie Dashboard Duel

In oktober hebben Power BI-enthousiastelingen hun vaardigheden aangescherpt en gedemonstreerd in de eerste editie van Dashboard Duel. Dashboard Duel is...

Lees verder

Nieuwe feature: Kaartintegratie in LIAS In Control

Nieuwe feature: Kaartintegratie in LIAS In Control

LIAS In Control introduceert een schitterende nieuwe feature: het integreren van landkaarten in LIAS Publisher-pagina’s. Deze toevoeging stelt je in...

Lees verder