Snel naar content
groep zit gefocust te werken bij powersessie how to dax

Powersessie: How to DAX

Donderdag 6 februari organiseerden wij bij ons op kantoor de Powersessie: How to DAX. Iedereen die zich graag wilde verdiepen in dit onderdeel van Power BI kon zich hiervoor aanmelden.

Voordat trainer en collega Floris Lemkes samen met de deelnemers de theorie indook, maakten zij alvast kennis met elkaar onder het genot van een heerlijk buffet. Na het eten nam iedereen plaats in in de zaal waar Floris ze meenam in de wondere wereld van DAX. De theorie kwam uitgebreid aan bod en de deelnemers gingen ook zelf aan de slag met opdrachten.

Na afloop was er een borrel. De eerste reacties waren al erg positief en ook uit de evaluatie kwam naar voren dat de deelnemers de training zeer goed hebben ervaren. Een greep uit de quotes:

“10 punten voor Floris! Hij heeft mensen enthousiast gemaakt / gekregen en heeft een hele goede training neergezet. Ook bij het eten was hij aanwezig om een praatje met je te maken wat ik erg leuk vind.”

“Geen tips, het was allemaal top. Leuke setting, goed eten en veel geleerd.”

Wil jij ook meer weten over DAX of op de hoogte blijven van onze Powersessies? Neem dan gerust contact op met Floris via floris.lemkes@inergy.nl.

 

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer nieuws

Alle nieuws

Inergy steunt de Voedselbank

Inergy steunt de Voedselbank

Traditiegetrouw stuurt Inergy geen kerstkaarten en -pakketten naar klanten en relaties in de decembermaand. In plaats daarvan steunen we een...

Lees verder

Terugblik op het Data & Analytics Event 2022

Terugblik op het Data & Analytics Event 2022

Donderdag 17 november vond, speciaal voor onze klanten, het Data & Analytics Event plaats op ons kantoor in Woerden. We...

Lees verder

SqlDBM en Inergy kondigen samenwerking aan

SqlDBM en Inergy kondigen samenwerking aan

Inergy gaat samenwerken met SqlDBM als Silver Partner, met een focus op digitale exposure en cloudadoptiestrategie. Hiermee worden klanten ondersteund door...

Lees verder