Snel naar content

Powersessie: How to DAX

Donderdag 6 februari organiseerden wij bij ons op kantoor de Powersessie: How to DAX. Iedereen die zich graag wilde verdiepen in dit onderdeel van Power BI kon zich hiervoor aanmelden.

Voordat trainer en collega Floris Lemkes samen met de deelnemers de theorie indook, maakten zij alvast kennis met elkaar onder het genot van een heerlijk buffet. Na het eten nam iedereen plaats in in de zaal waar Floris ze meenam in de wondere wereld van DAX. De theorie kwam uitgebreid aan bod en de deelnemers gingen ook zelf aan de slag met opdrachten.

Na afloop was er een borrel. De eerste reacties waren al erg positief en ook uit de evaluatie kwam naar voren dat de deelnemers de training zeer goed hebben ervaren. Een greep uit de quotes:

“10 punten voor Floris! Hij heeft mensen enthousiast gemaakt / gekregen en heeft een hele goede training neergezet. Ook bij het eten was hij aanwezig om een praatje met je te maken wat ik erg leuk vind.”

“Geen tips, het was allemaal top. Leuke setting, goed eten en veel geleerd.”

Wil jij ook meer weten over DAX of op de hoogte blijven van onze Powersessies? Neem dan gerust contact op met Floris via floris.lemkes@inergy.nl.

 

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer nieuws

Alle nieuws

De meicirculaire 2022 is uit en verwerkt in LIAS PAUW

De meicirculaire 2022 is uit en verwerkt in LIAS PAUW

De meicirculaire geeft de vertaling van de Voorjaarsnota van de rijksoverheid. De circulaire bevat informatie over de invoering per 1...

Lees verder

Inergy wederom gecertificeerd voor ISO27001

Inergy wederom gecertificeerd voor ISO27001

Eind mei onderging Inergy een externe ISO27001 audit en rondde deze succesvol af. De auditor heeft meer medewerkers van Inergy...

Lees verder

Inergy is koploper in digitale transformatie

Inergy is koploper in digitale transformatie

Inergy staat in de top 10 van koplopers in de wereld van digitale transformatie op het gebied van data- en...

Lees verder