10-2-2020

Powersessie: How to DAX

Donderdag 6 februari organiseerden wij bij ons op kantoor de Powersessie: How to DAX. Iedereen die zich graag wilde verdiepen in dit onderdeel van Power BI kon zich hiervoor aanmelden.

Voordat trainer en collega Floris Lemkes samen met de deelnemers de theorie indook, maakten zij alvast kennis met elkaar onder het genot van een heerlijk buffet. Na het eten nam iedereen plaats in in de zaal waar Floris ze meenam in de wondere wereld van DAX. De theorie kwam uitgebreid aan bod en de deelnemers gingen ook zelf aan de slag met opdrachten.

Na afloop was er een borrel. De eerste reacties waren al erg positief en ook uit de evaluatie kwam naar voren dat de deelnemers de training zeer goed hebben ervaren. Een greep uit de quotes:

“10 punten voor Floris! Hij heeft mensen enthousiast gemaakt / gekregen en heeft een hele goede training neergezet. Ook bij het eten was hij aanwezig om een praatje met je te maken wat ik erg leuk vind.”

“Geen tips, het was allemaal top. Leuke setting, goed eten en veel geleerd.”

Wil jij ook meer weten over DAX of op de hoogte blijven van onze Powersessies? Neem dan gerust contact op met Floris via floris.lemkes@inergy.nl.

 

Wil jij meer weten over Inergy?

Neem gerust contact met ons op.

Bel ons op 0348 45 76 66

  Lees gerust verder...

  22-3-2021

  Inergy breidt LIAS platform uit met dienstverlening en GRC-software voor overheid

  24-2-2021

  Antifraude en anticorruptie beleid

  Altijd op de hoogte

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks een update.