Snel naar content
rene van veen tekent contract voor strategische samenwerking met JE Consultancy

Strategische samenwerking JE Consultancy en Inergy

Inergy, een softwarebedrijf actief in performance management, P&C-software en data analytics en JE Consultancy, een financiële dienstverlener, zijn op 6 januari jongstleden een strategisch partnership aangegaan. Doel van het partnership is om gemeenten, provincies en overige gebruikers van het LIAS portfolio voor de planning & control cyclus beter te ondersteunen. 

Mathijs van Houweninge, CEO van Inergy: “Met ons LIAS portfolio bieden wij lokale overheid zoals gemeenten, provincies en waterschappen een breed scala aan softwareoplossingen voor planning & control, GRC en Horizontaal Toezicht. Met de prognose tools PAUW, BUIG en Info bieden we gemeenten daarnaast ook meer inzicht bij en grip op de inkomstenkant van de begroting. LIAS Analytics en Prestatiemanagement bieden finance en control alles om doelen te stellen, voortgang te volgen en te kunnen sturen. Kortom: een rijk instrumentarium voor de controller. Maar om daar het maximale profijt uit te halen is meer nodig. En daar is deze samenwerking op gericht. 

Eric Mulder, mede-eigenaar JE Consultancy: “JE Consultancy helpt gemeenten om haar planning & control verder te professionaliseren. Vanuit onze kennis op het vakgebied en de jarenlange ervaring in lokale overheid adviseren wij gemeenten over inrichten van een organisatie en van processen rondom de P&Ccyclus. Daaronder valt bijvoorbeeld ook het optimaal implementeren van ondersteunende softwaretoepassingen uit het LIAS portfolio. Zo kunnen wij samen met de klant de maximale kwaliteit- en efficiencyverbetering realiseren. Onze samenwerking met Inergy zal dit verder versterken.”

Met ons LIAS portfolio bieden wij lokale overheid zoals gemeenten, provincies en waterschappen een breed scala aan softwareoplossingen voor planning & control, GRC en Horizontaal Toezicht.”

JE Consultancy
JE Consultancy ondersteunt haar klanten op uiteenlopende vraagstukken op het gebied van public controlling, overheidsfinanciën en bedrijfsvoering. De dienstverlening kent vier speerpunten: Consultancy, Interim Management, Opleidingen en Werving & Selectie. JE richt zich met deze diensten op de non-profit en dan met name de decentrale overheid (gemeenten, provincies, waterschappen). De meer dan 60 professionals die bij JE werken hebben allen kennis van en ervaring met de (financiële) bedrijfsvoering binnen de decentrale overheid. Controlling is een vak apart. De JE-professionals hebben de ervaring en de slagvaardigheid om veranderingen om te zetten in verbeteringen. Resultaatgericht en een “hands-on mentaliteit” staan dan ook centraal in de aanpak. Met andere woorden: JE maakt het verschil.

Inergy
De LIAS productsuite biedt een brede functionaliteit op het gebied van de planning en control voor lokale overheden, provincies, waterschappen en onderwijs. Met LIAS is Inergy marktleider bij de Nederlandse gemeenten. LIAS helpt gemeenten doelen te stellen, resultaten te analyseren en rapportages online inzichtelijk te maken voor een grote groep stakeholders, van beleidsmedewerkers tot raadsleden en burgers.  

Wij bieden daarnaast full service, non-stop data en analytics op basis van de meest effectieve technologieën van dit moment. Wij leveren alle relevante diensten voor het realiseren en onderhouden van data analytics oplossingen en streven naar langdurige en succesvolle klantrelaties op basis van een partnershipvisie en cocreatie. Beter presteren door slim met data om te gaan, is daarbij ons motto.  

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer nieuws

Alle nieuws

Terugblik op een geslaagde Power BI kennisavond bij Inergy

Terugblik op een geslaagde Power BI kennisavond bij Inergy

Woensdag 15 mei vond de avondsessie van de Power BI Gebruikersgroep plaats bij Inergy in Woerden. Het was een succesvolle...

Lees verder

Voorjaarsnota 2024: Wat zijn de effecten voor gemeenten?

Voorjaarsnota 2024: Wat zijn de effecten voor gemeenten?

Op maandag 15 april is de Voorjaarsnota 2024 gepubliceerd. In deze nota is aangegeven dat de oploop van de opschalingskorting...

Lees verder

Collega’s van Inergy gaven sollicitatietraining vanuit JINC

Collega’s van Inergy gaven sollicitatietraining vanuit JINC

In de afgelopen weken hebben onze collega’s Joost Henskens, Suzanne Westland, Beyza Yilmaz en Danielle Pels vanuit JINC sollicitatietraining gegeven...

Lees verder