Snel naar content
Headerfoto Dennis van Driel

Een dag uit het leven van Dennis van Driel, Inside Sales Specialist LIAS bij Inergy

Bij Inergy werken ruim 160 collega’s. Hoe zien hun werkdagen eruit? Deze keer geeft Dennis van Driel, Inside Sales Specialist LIAS bij Inergy, een kijkje in zijn werkdag. Hij adviseert diverse gemeentes, provincies en andere overheidsinstellingen bij de aankoop van LIAS oplossingen. Lees over zijn dynamische werkdag in deze blog!

06:00: De wekker gaat. Ik werk vandaag op kantoor. Maar eerst ga ik sporten. Ik ben een ochtendmens, dus ’s avonds sporten is niets voor mij. Op andere dagen gaat de wekker wat later.

06:30: Ik laat onze hond Cody, een Cocker Spaniël Springer, uit en spring in de auto. Het voordeel van vroeg vertrekken richting Woerden is dat er nog geen files zijn.

07:00: Bij Inergy maak ik gebruik van de sportschool in ons pand, ik doe fitness en cardio-oefeningen. Het uurtje sporten vliegt voorbij en gelukkig kan ik hier douchen zodat ik weer fris achter het bureau zit. Wel zo fijn voor mijn collega’s.

08:15: Ik pak een beker koffie. We hebben geen vaste plekken op kantoor, maar aangezien ik vroeg ben heb ik nog keus en is mijn favoriete plek nog vrij. Ik lees de ‘Innergy’ en ‘de Keek op de Week’ even door. Dit zijn interne informatieblogs over zaken die spelen binnen Inergy. Daarna maak ik een planning voor vandaag.

09:00: We hebben een sales meeting via Teams omdat enkele collega’s vanuit huis werken. We bespreken de lopende zaken, nieuwe kansen en de klanten die extra ondersteuning nodig hebben.

10:00: Ik bel en mail een aantal klanten. Ik begrijp van een klant dat hij interesse heeft in extra ondersteuning van onze consultants en een andere klant wil graag een offerte voor het LIAS ISMS ontvangen.

12:00: Lunchtijd! Op kantoor verzorgt Inergy een heerlijke lunch. Ik praat ondertussen, ook met collega’s die je wat minder vaak spreekt, over het afgelopen weekend en het dagelijks leven.

12:30: Na het klantcontact van vanochtend willen enkele klanten graag een offerte ontvangen. Voor deze vorm van ondersteuning bieden we een strippenkaart aan voor enkele dagen. Deze kan de klant in een heel jaar inzetten, voor ondersteuning van een consultant of training voor onze software. Voor de offerte van het LIAS ISMS bel ik nog even met Klaas Bakker voordat ik deze verstuur.

14:00: Ik heb een afspraak met Joost, Corien en Leonard. We gaan meedoen met een aanbesteding voor een gemeente. Ik begeleid dit aanbestedingstraject om de offerte voor een P&C oplossing bij de aanbestedende dienst te krijgen. We zitten nog in de beginfase en bespreken de PvE (het Programma van Eisen) en de aanbesteding. Op basis hiervan maken we een NVI (Nota van Inlichtingen) op. De NVI is een document met vragen die je stelt naar aanleiding van de aanbesteding en de PvE. Deze moet voor een bepaalde datum ingediend zijn zodat de klant hier weer op kan antwoorden. We hebben enkele vragen voor de klant en na ons overleg werk ik deze uit zodat we deze kunnen indienen.

15:00: Hierna is er een overleg met alle sales en marketingcollega’s. We willen graag inzichtelijk hebben waar wij gemeenten verder kunnen helpen bij het koppelen van diverse datasystemen. De marketingafdeling gaat een enquête versturen naar de gemeenten om zo inzichtelijk te maken waar we binnen Inergy verder op kunnen doorontwikkelen.

16:00: Op Google Maps zie ik dat de snelweg richting Rotterdam rood begint te kleuren. Inergy is flexibel met de kantoortijden en ik mag daarom zelf bepalen waar ik werk en mijn eigen tijden indelen. Ik besluit mijn spullen te pakken en alvast richting Rotterdam te rijden voordat de snelweg donkerrood kleurt.

16:45: Na ongeveer 45 minuten ben ik thuis. Ik klap mijn laptop open en behandel nog wat e-mails. Ik verwerk de offertes en klantcontacten van die dag in Microsoft Dynamics, ons CRM-pakket.

17:30: Ik klap mijn laptop weer dicht. Ik vind het ontspannend om te koken dus ik zoek een recept op en ga de keuken in. Vandaag wordt het een lekkere risotto.

18:30: Het is vanavond een gezinsavond. Dat is een dag in de week waar we altijd met z’n vieren eten. Dan even geen vriendjes of andere afspraken rond etenstijd. Na het eten wandel ik nog een rondje met Cody.

20:00: Ik kijk naar het programma ‘Van onschatbare waarde’ en daarna lees ik nog een stuk uit het boek ‘The man who died twice’. Daarna is het tijd om te gaan slapen.

Werken bij Inergy

Wil je ook werken bij Inergy?

Impact maken is wat ons dagelijks inspireert om voor zowel onze medewerkers als onze klanten tot het uiterste gaan. We improve performance. Bekijk onze openstaande vacatures.

Bekijk onze openstaande vacatures

 

  

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer berichten

Alle berichten

5 manieren waarop het LIAS ISMS is beveiligd

5 manieren waarop het LIAS ISMS is beveiligd

LIAS ISMS is een tool die ondersteunt bij de uitvoering, het bijhouden en rapporteren van processen die te maken hebben met informatieveiligheid en privacy.

Lees verder

Wat zijn de beïnvloedbare aspecten in gemeentelijke begrotingen

Wat zijn de beïnvloedbare aspecten in gemeentelijke begrotingen

Veel gemeentes worstelen met het aankomende begrotingsravijn. Hoewel de impact mogelijk meevalt, staat vast dat veel gemeentes te maken krijgen met een begrotingstekort.

Lees verder

Superperformance met Snowflake & Direct Query in Power BI

Superperformance met Snowflake & Direct Query in Power BI

Optimalisatie van Power BI met DirectQuery (DQ) op Snowflake is dé oplossing voor snel, kostenefficiënt en AVG-proof werken in Power BI. Lees in deze (blog) longread alles over de geweldige werkwijze die Inergy heeft ontwikkeld in Snowflake. 

Lees verder