Snel naar content
Thomas bij het koffiezetapparaat

Een dag uit het leven van Thomas Beekman, Business Development Manager bij Inergy

Bij Inergy werken meer dan 170 getalenteerde collega’s die allemaal hun eigen unieke werkdagen hebben. Vandaag nemen we een kijkje in het leven van Thomas Beekman, Business Development Manager bij Inergy. Thomas is verantwoordelijk voor het verkopen van het LIAS ISMS door nieuwe klanten de voordelen van deze informatiebeveiligingsoplossing uit te leggen. Hij bouwt klantrelaties op, volgt markttrends en past strategieën aan op basis van klantbehoeften. Laten we eens zien hoe zijn dynamische werkdag eruitziet!

07:00: De wekker gaat en ik kom langzaam uit bed. Eerst even douchen om goed wakker te worden. Na mijn verfrissende douche, maak ik mezelf klaar voor de dag. Ik ontbijt met een heerlijke kom muesli met vers fruit en geniet van een kopje koffie terwijl ik het journaal op tv bekijk. Voordat ik vertrek, loop ik nog even een rondje met mijn beagle Dopey. Ze is inmiddels bijna 11 jaar, daardoor worden de rondjes telkens korter.

07:45: Ik stap in de auto vanuit mijn woonplaats Wijk bij Duurstede. Normaal gesproken duurt een ritje naar kantoor ongeveer 25-30 minuten, maar vanwege de drukte duurt het soms wat langer. Om de tijd goed te benutten, luister ik graag naar een podcast over wielrennen, voetbal of bijvoorbeeld de ‘thuispubquiz’. Op dit moment volg ik de “Beter worden” podcast van Laurens ten Dam, een voormalig wielrenner.

08:30: Ik kom aan op kantoor en begin mijn dag met een welverdiend kopje koffie. Het is altijd fijn om even bij te praten met mijn collega’s voordat de drukte begint.

10:00: Ik heb een overleg met mijn collega’s Laurens & Dennis. We bekijken een aanbesteding en gaan deze grondig doorlopen. Samen met Laurens, de product owner, en Dennis, de inside sales specialist, beoordelen we of we kunnen deelnemen aan de aanbesteding en stellen we vragen over de gestelde eisen. Vanuit mijn rol kijk ik ook naar het financiële plaatje om ervoor te zorgen dat alles haalbaar is.

11:00: Samen met Dennis ga ik klanten bellen. Tijdens deze gesprekken overleggen we regelmatig over de voortgang en delen we ervaringen. Met bestaande klanten voeren we gesprekken om te achterhalen hoe ze het product gebruiken, of alles verloopt zoals gewenst en wat Inergy eventueel voor hen kan betekenen. Voor potentiële nieuwe klanten ontdekken we hoe ze momenteel omgaan met informatiebeveiliging, of ze hierin tegen problemen aanlopen en laten we zien wat wij eventueel kunnen bijdragen.

12:00: Tijd voor de lunch! Ik geniet van een heerlijke tosti en een broodje gezond. Samen met mijn collega’s verzamelen we rond een grote tafel en hebben we het over de aankomende rooftopparty op kantoor. Ik ben enthousiast over het feit dat Inergy dit organiseert. Ik vertel ook vol enthousiasme dat ik, afgelopen week met een paar collega’s, mee heb gedaan aan een fietstocht door Limburg, georganiseerd door CIOnet. 

13:00: Ik stap in mijn auto en rijd naar de gemeente Katwijk. De gemeente Katwijk maakt gebruik van het volledige LIAS ISMS van Inergy en ik ga kennismaken met de nieuwe CISO (Chief Information Security Officer). 

14:00: Ik heb een boeiend gesprek met zowel de vertrekkende als de nieuwe CISO. Het is altijd leuk om nieuwe mensen te leren kennen en te horen over hun visie. Ik krijg goed nieuws te horen, want het huidige contract loopt af en ze hebben besloten om te verlengen. Daarnaast is de gemeente Katwijk ook actief betrokken bij de verdere ontwikkeling van het ISMS en denken ze actief mee. Het was een leuk gesprek!

15:15: Ik rij terug naar huis, gelukkig nog net voor de file uit…

16:00: Eenmaal thuisgekomen open ik mijn laptop om te bekijken hoe de dag van morgen eruitziet.  Voor mijn externe gesprekken bereid ik mij o.a. voor door op de LinkedIn-pagina te kijken van degene met wie ik de afspraak heb. Ook bekijk ik wat er eventueel speelt bij de gemeente door op hun website te kijken. Verder controleer ik de huidige situatie. Bv. door te kijken wat er wordt afgenomen, hoelang het contract loopt en welke relevante informatie ik kan vinden uit het verleden.

17:15: Mijn werkdag zit erop en ik ben klaar voor ontspanning. Ik trek mijn fietskleding aan, zorg dat de bandjes weer zijn opgepompt en spring op mijn racefiets! Heerlijk een rondje van 60 kilometer over de prachtige Utrechtse Heuvelrug, het koppie weer leeg maken.

19:15: Na een snelle douche wacht er gelukkig al een heerlijke maaltijd op me, klaargemaakt door mijn vriendin Robin. Vanavond staan er burrito’s op het menu, een van mijn favoriete gerechten.

20:00: We maken nog even een ontspannen wandeling met Dopey en ploffen daarna op de bank. We besluiten om de serie “Rings of Power” te kijken op Prime en genieten van een rustige avond.

23:00: Het is tijd om naar bed te gaan. Ik kijk nog even tv terwijl ik langzaam in slaap val, vol energie voor een nieuwe dag.

Zo ziet een typische werkdag van Thomas Beekman, Business Development Manager bij Inergy eruit. Elke dag is anders, vol uitdagingen en kansen om nieuwe klanten te helpen en bestaande klantrelaties te versterken. Thomas’s dag zit vol met interessante ontmoetingen, gesprekken en de nodige ontspanning om de batterijen weer op te laden voor de volgende dag bij Inergy.

Werken bij Inergy

Wil je ook werken bij Inergy?

Impact maken is wat ons dagelijks inspireert om voor zowel onze medewerkers als onze klanten tot het uiterste gaan. We improve performance. Bekijk onze openstaande vacatures.

Bekijk onze openstaande vacatures

 

  

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer berichten

Alle berichten

Maak met MIP Activa keuzes voor de aankomende moeilijke begrotingsjaren

Maak met MIP Activa keuzes voor de aankomende moeilijke begrotingsjaren

Lokale overheden staan voor belangrijke keuzes. Om keuzes te maken moet je inzicht hebben. Met onze module MIP Activa in LIAS Enterprise is dit inzicht snel en makkelijk te verkrijgen voor geplande investeringen en lopende kredieten.

Lees verder

Altijd blijven ontwikkelen op zowel technisch als persoonlijk vlak

Altijd blijven ontwikkelen op zowel technisch als persoonlijk vlak

"Bij ons draait alles om kennisdeling, innovatie en gave techniek. De ontwikkelingen binnen het IT-landschap gaan razendsnel. We ontwikkelen onze technische kwaliteiten continu. Maar we besteden ook veel aandacht aan persoonlijke vaardigheden." Daphne Jaspars, People Manager, vertelt hoe we bij Inergy altijd bezig zijn met het doorontwikkelen van zowel onze hard als soft skills.

Lees verder

5 manieren waarop het LIAS ISMS is beveiligd

5 manieren waarop het LIAS ISMS is beveiligd

LIAS ISMS is een tool die ondersteunt bij de uitvoering, het bijhouden en rapporteren van processen die te maken hebben met informatieveiligheid en privacy.

Lees verder